The Balm – HOT MAMA!

Danas vam tipkam recenziju jednog od mojih najomiljenijih novih rumenila. Zapravo, ako uzmemo u obzir da je kupljeno sada već prošlog ljeta, ni nije tako novo, ali nema veze :D. Nemam pojma zašto mi za neke stvari koje toliko volim treba najviše vremena da napišem recenzije…

??????????????????????
KUPOVINA
Uglavnom, da ne duljim previše, više se ne sjećam točno odakle sam naručila ovo rumenilo, ali vi ga možete kupiti na PinkPandi, Feelunique i Vivadream web stranicama, a cijene su redom : 139,90 + pt, 15 funti, 20 dolara – na ove dvije stranice poštarina je besplatna pa sami odlučite što vam se najviše isplati :).

??????????????????????
AMBALAŽA
Ambalaža je papirnata kao i kod većine The Balm proizvoda, ali je dosta kvalitetna i uz malo pažnje dosta dugo može lijepo izgledati. Ima malo ogledalce koje može poslužiti, ali sigurno ne za svakodnevnu uporabu. O samom dizajnu/slici na ambalaži ne treba puno govoriti jer mislim da se sve jasno vidi i ovisi o osobnim preferencijama.

Sadrži 7,08 grama proizvoda koji možete koristiti i kao sjenilo i kao rumenilo. Ja ga nisam isprobala kao sjenilo jer se ne vidim s ovakvom nijansom na očima :D.

??????????????????????
TEKSTURA
Vrlo je mekana i vrlo fina. Ne sadrži krupne šljokice, ali ima nešto shimmera koji se ne vidi jako kada se stavi na kožu, ali on ovom rumenilu daje posebnu notu posebnosti. Dosta se trusi, pa se treba paziti kako se uzima kistom, a čak i prstom.

????????????????????????????????????????????
PIGMENTACIJA
Ima odličnu pigmentaciju, ali se na neobičan način dolazi do nje… Dovoljno je samo prisloniti kist na proizvod sa svih strana i to će biti dovoljno, a i spriječit će da se proizvod trusi više nego što je potrebno.

????????????????????????????????????????????
NIJANSA
Ono što je neobično kod ovog proizvoda je to da kada se prvi puta nanese ne ostaje mnogo boje na obrazima, samo taj zlatno- breskvasti sjaj, no kada ga krenete blendati i nanesete ostatak koji imate na kistu boja počne izlaziti na vidjelo. Kada sam ga prvi puta krenula stavljati mislila sam da nešto nije u redu s njime :D.
Čak i sam proizvod u ambalaži je toliko različit pod svakim svjetlom da nemate pojma što očekivati od njega.

??????????????????????
NANOŠENJE
Vrlo lako se nanosi i blenda, čak i prstima… Licu daje dosta sjaja, pa ako ne volite takva rumenila, ovo nikako nije za vas. Dosta ističe nepravilnosti na licu, ali ako su vam obrazi besprijekorni, izgledat će predivno.

??????????????????????
TRAJNOST
Meni izdrži onoliko dugo koliko imam makeup na licu, ali što je najbitnije, cijelo vrijeme i izgleda lijepo kao na početku :). Eventualno ako mi se tekući puder obriše ili mu se nešto drugo dogodi, onda nestane i rumenilo.

SASTAV

??????????????????????
ZAKLJUČAK
Predivno i unikatno rumenilo u još ljepšoj ambalaži koje je sada moguće nabaviti i kod nas, zahvaljujući Pink Pandici :). Žao mi je što na fotkama nisam uspjela uhvatiti taj sjaj koji ovo rumenilo daje, ali možda bude još koja prilika da ga vidite.

16 comments

  1. thebalm ima najljepšu ambalažu! ja bi sve njihovo kupila radi nje… i imam ovo rumenilo i definitivno ga probaj na očima, predivno je u pregibu s nekom bež šampanj nijansom na kapku!

    Sviđa mi se

  2. Odlična recenzija, ja ne volim baš ta svjetlucava, više sam za mat rumenila, ali tebi predivno stoje! nikada nisam vidjela osobu koja ljepše nosi takva rumenila…

    Sviđa mi se

  3. što ti je to na usnama? lijepo ti stoji 🙂 Rumenilo nije baš moj stilm ali tebi lijepo pristaje…Ajde ga probaj na očima pa nam pokaži, baš me zanima kako izgleda,…

    Sviđa mi se

Komentiraj