BOCASSY Noćna krema za suhu kožu

Nekidan sam na listu proizvoda koji su me razočarali uvrstila Bocassy serum, ne zato jer ne valja nego jer sam ga morala prestati koristiti zbog preintenzivnog mirisa za koji sada mislim da mi je čak i malo iritirao kožu.
??????????????????????
Kao što vidite, danas pišem o njihovoj noćnoj kremi, a čim je dobila svoju samostalnu recenziju znate da je ovo bilo pozitivno iskustvo :).

Ovu kremu, kao i sve Bocassy proizvode koji su trenutno dostupni kod nas možete kupiti u DM-u, a prije toga ih proučite na njihovoj web stranici. Cijena kreme je oko 150 kuna, a uvijek možete iskoristiti i DM knjižice s popustima kako bi prošli i malo povoljnije.

??????????????????????
Ova krema dolazi u lijepoj luksuznoj bordo crvenoj, blago baršunastoj kutijici na kojoj su otisnuti stihovi. Sama ambalaža kremice je staklena, vrlo je ugodna oku i kvalitetno je izrađena što daje dašak glamoura ovom proizvodu.
??????????????????????Dobijete 50ml proizvoda koji treba potrošiti u roku od 6 mjeseci i koji se proizvodu u Zagrebu :).
??????????????????????
Taj luksuz se zapravo provlači kroz cijeli ovaj proizvod, pa tako kada otvorite proizvod prvo što vas dočeka je ugodan miris (po sezamovom ulju), a zatim bogata tekstura ove kreme.
??????????????????????
Miris mi kod ovog proizvoda manje smeta jer ga ne osjetim na licu, i to je ono zbog čega sam ovu kremicu iskoristila gotovo do kraja, za razliku od seruma.
??????????????????????
Tekstura je kao što sam rekla bogata – masna i hranjiva, odnosno, točno ono što mojoj koži treba, kako se radi o noćnoj kremi, nemam apsolutno nikakvih problema s time :D. Dosta je gusta, ali se lako razmazuje i ostavlja sjajni trag na licu koji se preko noći upije. Ujutro nisam primijetila da mi ostane onako sloj kreme na koži, što znači da mi nije začepila pore, što znači da nisam dobila prištiće od nje! Naravno, nije mi uzrokovala ni nikakve druge nerede po licu. Jedino što jesam primijetila je nahranjena i glatka koža lica kada se probudim :D.
??????????????????????
Ova krema sadrži 92,5% sastojaka prirodnog porijekla, a od toga je 24% ulja i maslaca, a najzastupljeniji su maslinovo ulje, bademovo ulje, sezamovo ulje, jojoba ulje, shea maslac, vitamin E, vitamin B5 i ekstrakt kamilice.Ostale sastojke možete pročitati na slici ispod.
??????????????????????
Ova krema također djeluje i anti-age, ali više na način da ju hrane iznutra osiguravajući koži dovoljno hidratacije, dajući joj volumen i oživljavajući je. Također trebala bi djelovati i tako da ispuni postojeće bore, te zategne površinu kože čineći je osvježenom i čvršćom. Naravno, na ovaj dio se ja ne želim previše osvrtati jer nisam u dobi da mogu donositi takve procijene, ali definitivno znam da ako se brinemo za našu kožu i dovoljno je hidratiziramo i hranimo, rezultati u budućnosti će biti itekako vidljivi.
??????????????????????
Što se tiče nanošenja ove kreme, ja je nosim uglavnom navečer jer nije dobra podloga za makeup, ali ako recimo ostajem doma i ne šminkam se cijeli dan, onda ju stavim i ujutro. Nanosim je i na područje oko očiju (ali oprezno jer jako peče ako malo uđe u oči), a ostatak s ruku uvijek razmažem po vratu.
Kako se vama čini ova krema? Hoćete li je isprobati? Treba li vam zimi više njege nego ostalih mjeseci?
*pr proizvod

 

18 comments

  1. jao ja probala u dmu to i meni svi ti proizvodi imaju prejak miris 😦 uopće se nisam bila iznenadila kada si serum stavila u loše proizvode, ali me iznenadilo što nisi i ovo 😛

    Sviđa mi se

Komentiraj