One Brand Tutorial- ESSENCE

Danas vam ponovno donosim jedan video :). Radi se o makeup tutorialu u kojem sam upotrebljavala samo Essence proizvode, pa ako vas zanima kako sam učinila, pogledajte video, a u nastavku posta ću napisati koje proizvode sam koristila i koji su mi se svidjeli, a koji nisu.

??????????????????????

Uz video si najbolje upalite neku glazbicu jer ja nisam stavljala ništa, da vidim kakve će biti reakcije, pa se čuje malo zujanje, neki pas koji laje i kamera kako se fokusira :D. POPIS ESSENCE PROIZVODA KOJE SAM KORISTILA U VIDEU: Stay all day 16h tekući puder – 10 soft beige Set za obrve za plavuše Rumenilo – 40 natural beauty za konturiranje Kremasto rumenilo 01 Mission flower Highlighter Soo glow kremasti Kompaktni puder All about matt Sun club all over shimmer za plavuše Quattro Eyeshadow paleta- Come to town – 02 naughty or nice Lash princess maskara Longlasting olovka- 01 black fever Dugotrajni ruž – 13 love

Sada ću vam reći s kojim proizvodima nisam baš zadovoljna, a vjerujem da već i iz samog pogleda na sliku looka možete zaključiti :D.

1 Prvi i najveći fail je tekući puder koji mi je pretaman i koji ponovno izgleda kao da ga na nekim mjestima nema i koji se pomicao dok sam nanosila kremaste proizvode na lice. Nema ni dobro prekrivanje. Time je učinio i da rumenilo izgleda loše, ali imam recenziju ovdje, i nosila sam ga s drugim puderima i vjerujte da je rumenilo sasvim okej.

Druga nezgoda su obrve. Toliko sam se mučila da ih sredim s ovim setom za obrve da sam na kraju taj dio izbacila iz videa. Nikako nisam mogla postići ujednačen izgled i stalno se vide te „rupčage“ u njima i bleh….

Treća i posljednja razočaravajuća stvar mi je maskara! Kao što kažem u videu, ima odličnu četkicu koja lijepo obuhvati trepavice i počešlja ih, ali na njoj ostane previše proizvoda. Ja sam ga prije nanošenja odstranila, ali svejedno nije baš nešto napravila za moje trepavice kojima u biti treba vodootporna maskara!

Proizvodi koji su me pozitivno iznenadili su highlighter, rumenilo,Come to town paletica sjenila, All over shimmer koji nisam dugo koristila, i naravno, ruž :).

??????????????????????

*Tekući puder, paletica sjenila, maskara i highlighter su PR proizvodi.

Koristite li vi Essence proizvode? Je li vam ovaj video pomogao u odluci oko kupovine ili vam dao ideju kako da se našminkate s onim što imate?

14 comments

Komentiraj