MAC “Something special” rumenilo

Do sada nisam imala običaj pisati o MAC proizvodima jer su nam bili relativno nedostupni i trebalo je puno truda da bi se nabavio pokoji njihov komad. Sada, kada se na današnji dan otvara njihova prodavaonica u Zagrebu mislim da će svim ljubiteljima makeupa srce napokon biti na mjestu :).

??????????????????????
Istina, nije mi ni Zagreb nešto previše blizu ali vjerujem da ako ne budem sama u mogućnosti uvijek imam nekoga ondje da mi nešto kupi i donese ili pošalje..Uglavnom, da ne duljim opet s uvodima, danas ću pisati o jednom njihovom kremastom rumenilu koje obožavam!


Neću vam niti pisati kako sam došla do njega jer se više niti ne sjećam točno, ali mislim da sam ga kupila od jedne cure. Cijena je isto diskutabilna, inače je 22$ što je odlična cijena, no ako se gleda po europskim cijenama, pa poštarina, eventualna usluga zna se popeti i do 250kn! Baš me zanima koliko će biti kod nas :).

??????????????????????
Ovo je rumenilo iz CREAMBLEND linije i dostupno je u pet nijansi.

AMBALAŽA:

??????????????????????
Klasična njihova, meni osobno ništa posebno. Kvalitetna, funkcionalna i dugotrajna. Nema ogledalce ni aplikator. Dolazi u kartonskoj kutijici na kojoj stoje svi potrebni podatci.

SASTAV:

??????????????????????
TEKSTURA:
Tekstura mu je srednje gusta, bogata i bez ikakvih je šljokica i shimmera.

??????????????????????
PIGMENTACIJA:

??????????????????????
Pigmentacija je srednja, tako da nije potrebno nešto ekstra paziti pri nanošenju, ali može se nadograditi bez problema.
Nijansa je onako neutralno breskvasto- ružičasta i jako prirodno izgleda na licu.

NANOŠENJE I BLENDANJE:

??????????????????????
Lako se nanosi i prstima i kistom. Iskreno, teško je pretjerati s ovim rumenilom :). Lagano se blenda i prstima, ali još lakše kistom. U početku sam uvijek koristila prste jer mi je tako bilo lakše kontrolirati ga, ali kada sam shvatila kako je jednostavno za uporabu bez problema koristim kist, i to onaj najobičniji za rumenilo!

??????????????????????
Nemam osjećaj da mi se ispod pomiče podloga jer je jako lagano na koži i tako se lako blenda, odnosno utapka u kožu!
Lijepo se stapa s drugim kremastim proizvodima :).

??????????????????????

TRAJNOST:
Trajnost mu je odlična, čak i bez fiksiranja. Ja ga nosim gotovo svaki dan kada mi se ne da nešto posebno šminkati. Stavim samo malo tekućeg pudera, napravim si obrve i nabacim ovo rumenilo na obraze i malo na usne i to je to :).
Heheh, mislim da mi je ovo jedna od najkraćih recenzija, ali stvarno mislim da nemam više što reći. Na kraju pogledajte kako izgleda na licu :). Svjesna sam da se ne vidi baš jako, ali nisam htjela pretjerati samo da bi bilo vidljivo na slikama jer sam išla nekamo kasnije :D.
cats

??????????????????????
Jeste li probali koje MAC rumenilo? Kako se vama sviđaju? Koje nijanse imate na wishlisti?

13 comments

  1. Bila sam danas na otvorenju i tako mi je krivo što nisam bacila oko na njega. Dosad me po slikama na internetu nije privlačilo, no sad ozbiljno razmišljam o kupnji. Izgleda tako svježe i prirodno na tebi. Jedino me cijena odbija, kako su im mat ruževi oko 150 kn, pretpostavljam da će ovo bit preko 200.

    Sviđa mi se

  2. Rumenilo je prekrasno, obožavam takve breskvasto-ružićaste jer na licu izgledaju najprirodnije. Uvijek se u biti bojim koristiti neka jače pigmentirana rumenila jer mislim da bih izgledala kao klaun imam fetish na pravilno doziranje rumenila 😀

    Sviđa mi se

  3. djeluje mi vrlo nosivo rumenilo, i svidja mi se to sta se nemoze pretjerati, jer svi znamo kad smo u zurbi .. da uvjek ode malo vise kad se šminkamo ;-), morat cu isprobati ovo… znamiljiva nijansa, ja imam jedno jedino kremasto rumenilo od mac-a i to je so sweet so easy i pokazalo se vrlo dobro, s tim da imam mjesovito do masnu kozu pa za čudo ne sklizne dolje i paše mi uz moj topli žučkasti podton jer sam neka mac-ova nijasa NC25

    Sviđa mi se

Komentiraj