*Bling-bling* lakovi za nokte

Ako pišem o lakovima za nokte, znate da se mora raditi o nečemu dobrom i posebnom :). Što se noktiju tiče ja ih jedva znam nalakirati da izgledaju lijepo, a ako mi nešto može pomoći da ih malo uljepšam i učinim posebnima i ne zahtjeva puno truda – that’s my stuff :).

??????????????????????
Ovdje se radi o dva laka za nokte sa šljokicama i onako, dosta su različiti i ja ih koristim za različite stvari, pa ću vam lagano objasniti o čemu se radi.


ESSENCE 22 I ❤ MAGIC – 16,90kn

??????????????????????Radi se prozirnom laku za nokte punom sitnih šljokica, tj.shimmera koje su većinom srebrne, ali ima ih zapravo u raznim bojama. Pravi izgled ovisi o tome kako hvataju svjetlost. Jednom riječi, daje holografski efekt.

??????????????????????
Može se nanijeti samostalno, ali i preko bilo kojeg drugog laka. Meni se čini da ljepše izgleda na hladnijim nijansama, ali to totalno ovisi od osobe do osobe.
Kistić je normalan, a lak je dosta rijetke teksture i vrlo lako se nanosi i čini mi se da oprašta dosta grešaka.

??????????????????????
Što se tiče trajnosti, ona baš i nije nešto impresivna, ali jedno 4 dana mi izdrži bez ikakvih oštećenja. To zapravo donekle ovisi o laku koji nosim ispod, više nego o njemu samome. Recimo s ovim Essence nude lakom(05 cafe ole) koji imam na slikama izdrži cijeli tjedan, jer je i taj lak po sebi dosta dugotrajan.

??????????????????????
Ako ga nosim samog, da se ispod vidi nokat može trajati i duže jer se oštećenja uopće ne vide .

Sve u svemu, volim ovaj lak je bilo kojem drugom da nešto posebno, i čak i kada mi neki lak nakon koji dan dosadi, stavim ovaj preko i odmah kao da imam novi. Malo mu promijeni nijansu, da novi sjaj i stalno izgleda drugačije :D.

cats4555
Što se tiče sušenja, on se sam po sebi brzo suši, ali ako se nanese recimo nakon dva sloja nekog drugog laka prije, neće biti dobro i trebat će dosta dugo da se sve skupa osuši. Ja uvijek navečer nalakiram nokte nekom bojom, a sutradan stavim ovaj lak i onda nema problema.

CATRICE 01 IT’S SHOW TIME (ne znam cijenu, budem provjerila pa javim 🙂 )

??????????????????????
Ovaj lak je nešto posebniji od prethodnog jer je jedini lak sa šljokicama za koji treba samo jedan jedini sloj da se u potpunosti prekrije cijeli nokat! Nikada nisam vidjela tako nešto … Jednostavno u njemu ima toliko šljokica da se uopće ne moram truditi!

??????????????????????
Meni je iskreno previše kada ovako sve nokte na ruci obojim ovim lakom, ali volim ga nositi na jednom ili dva prsta, ili onako kombinaciju s do pola nokta, zapravo to mi je najdraži način.Evo i jedne takve kombinacije s Instagrama :).

View this post on Instagram

Opi Pink friday + Catrice It's showtime ♡♥♡

A post shared by SUZANA EMES (@suzana_emes) on

Malo mu duže treba da se osuši, ali ako ga malo i mrdnem po noktu, to se ne vidi uopće. Kada se osuši bude hrapav i ponekad me to živcira, ali jednostavno se treba naviknuti na to jer bi trebalo nekoliko slojeva nekog „top coat-a“ da se to sve prekrije.

cats14521
Najviše ga volim kombinirati s nude i svjetlo ružičastim nijansama.

Ima tanji kistić, ali svejedno se vrlo lako nanosi, šljikice same od sebe sjedaju na mjesto.

??????????????????????

Ovaj lak je stvarno dugotrajan i ne miče se s noktiju dok ga ne skinem! Ponekad znam ostaviti taj jedan nokat da tako stoji, a drugima promijenim boju ehehhe.

Imam i jadan „trik“ za skidanje ovakvih lakova za nokte. Jednostavno stavite jedan ili dva sloja nekog laka za nokte ispod i bez problema ide dolje :). Odstranjivač koji ja koristim je Aveo Berry bez acetona iz Mullera (5,50kn) i stvarno nemam nikakve zamjerke!

Uglavnom, to je to, kraj za danas :).

Volite li šljokičaste lakove za nokte?

*PR proizvodi

15 comments

  1. Ovaj od Catricea je najbolji lak sa šljokicama ikad jer mi se još nikad nije dogodilo da je dovoljan samo jedan sloj za potpuno prekrivanje! Inače, osim ove srebrne imaju još nekoliko nijansi s identičnim šljokicama, pa sam si kupila taj srebrni i jedan lijepi platinasto zlatni i super su za ovakve jednostavne, a opet posebne manikure. Ja šljokice obožavam, ali isto su mi malo pretjerane na svim noktima, pa kod mene najčešće završe na prstenjaku ili tako do pola nokta, kao kod tebe. 🙂

    Sviđa mi se

  2. imam dva laka iz te essencove linije i obožavam ih! najljepše mi izgledaju kada mi nokti izrastu i onda ih nalakiram pa sjaje na sve strane 😀 i naravno onda dobijem najviše komplimenata!
    iako su malo teži za skinuti (kao i svi sa šljokicama), mislim da ću ih još kupiti 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj