Mary Lou VS. Cindy Lou Manizer

Danas vam donosim usporednu recenziju jednog od najpopularnijih highlightera na svijetu i njegove dosta mlađe sekice koja se pokušala probiti u ovom svijetu, ali nisu baš svi prepoznali o čemu se tu točno radi…

??????????????????????
Sve u svemu, ako vas zanima priča o Mary Lou i Cindy Lou, kliknite na NASTAVI ČITATI… i pogledajte o čemu se točno radi.

Je, kao da niste shvatili iz samog naslova :P. Nakon par uzastopnih recenzija uvijek mi nestane „uvodnog materijala“ hehhe.

Uglavnom, kao što vidite danas će te čitati o poznatom Mary Lou Manizer highlighteru i njegovoj manje manje voljenoj mlađoj sestri, Cindy Lou Manizer-u.

Ove highlightere možete kupiti na PINKPANDA.HR( 165 kn su ovdje + poštarina), i platiti pouzećem, ili ih možete naručiti s nekih stranih web stranica poput feeluniqe.com (ovdje su trenutno na akciji za 14 funti, a poštarina je besplatna za narudžbe iznad 10 funti).

AMBALAŽA:

????????????????????????????????????????????
Ambalaža kod oba proizvoda je u biti jednaka. Dolaze u preslatkim kartonskim kutijicama, a unutra je gotovo jednako sladak proizvod! Ne mogu ne primijetiti da je ta plastična ambalaža malo nekvalitetno izrađena i nekako mi se čini da je mogla biti puno bolja, pogotovo s obzirom na to da se ne radi o ne baš super povoljnim proizvodima!
Otvaranje i zatvaranje proizvoda je dobro i nema straha da će se otvoriti u kozmetičkoj torbici.

????????????????????????????????????????????
Obije iznutra imaju ogledalce solidne veličine i jako dobro iskoristivo.

????????????????????????????????????????????
Sadrže 8.5 grama proizvoda koji bi obzirom na namjenu ovih proizvoda mogli potrajati godinama… Rok trajanja nisam pronašla nigdje na ambalaži.

SASTAV:
ML:

??????????????????????
CL:

??????????????????????
TEKSTURA:
ML: srednja, jako fina, lako se kupi kistom, a još bolje prstom. Ne sadrži nikakvi krupni glitter ili šljokice, samo najfiniji shimmer koji jako dolazi do izražaja.

??????????????????????
CL: Jako mekana i praškasta, dosta se trusi. Izgleda kao da ima sitne šljokice u sebi, ali to je zbog toga što ih ima jako malo! Na licu se to ne vidi.

??????????????????????
PIGMENTACIJA:

??????????????????????
ML: fantastična! Kada se nanosi prstom na kapak može se postići gotovo izgled metalik folije.
CL: relativno slaba, osobito u usporedbi s ML. Može se nadograditi.

MIRIS:
Nemaju baš nikakav miris.

NANOŠENJE:

??????????????????????
ML: Vrlo lako i ravnomjerno se nanosi. Često je koristim i na kapcima, lako se nadograđuje i lijepo surađuje s bronzerima, rumenilima i sjenilima.

CL: Do sada nisam spomenula, ali ja sam ovaj „highlighter“ koristila u biti kao rumenilo. Za moj ton kože nema šanse da ovaj proizvod prođe kao highlighter. Doduše, malo se neravnomjerno nanosi zbog nešto praškastije tekture, ali lijepo se ponaša na koži nakon što se izblenda.

BLENDANJE:
ML: Vrlo lako, predivno!
CL: Isto tako :).

TRAJNOST:
I jedan i drugi proizvod imaju odličnu trajnost i stoje na licu bez ikakvih izmjena dokle god ne skinem šminku. Imajte samo na umu da ja imam suhu ili relativno normalnu kožu, trenutno bez ikakvih suhih dijelova pa ne mogu reći kako se ponaša u nekim drugim situacijama.

ZAKLJUČAK:
Mary Lou je moj omiljeni highlighter kojeg koristim gotovo svaki puta kada se šminkam, tako da mislim da ta činjenica govori dovoljno sama za sebe. Kada ga potrošim definitivno kupujem drugi!

cats5656565
Cindy Lou s druge strane nije baš ispunila moja očekivanja. Mislila sam da ću dobiti ML u ružičastoj verziji, a dobila sam osrednje rumenilo u nijansi koja i nije baš unikatna u mojoj kolekciji! Jednostavno je pretamna i pre pigmentirana da bi mogla biti highlighter. Kada bi cijela davala boju kao na mjestu gdje hvata svjetlo na vrhu jagodice, bila bi savršena, ali uzmite u obzir da je moj cijeli obraz prekriven SAMO ovim proizvodom! Gotovo isti efekt mogu postići i s njihovim Hot mama rumenilom (samo da ga laganije nanesem). Kada ovako gledam slike moje nezadovoljstvo lagano splašnjava jer je ovo zapravo jako lijepo rumenilo i lagani highlighter u jednom :).

6565656

Nadam se da sam uspjela predočiti razliku i prednosti i nedostatke između ova dva proizvoda. Ako vas eventualno još nešto zanima, slobodno pitajte!

Kako vam se čine ovi proizvodi? Koji bi radije imali u svojoj kolekciji?

14 comments

  1. Mary Lou mi je na WL, a Cindy će možda dočekati svoje mjesto pod suncem kad se stvarno budem razbacivala novcima 😛
    Mimo tog, ovo ti je stvarno najbolji oblik obrva do sada i fantastično izgledaju 😀

    Sviđa mi se

  2. Oba ti dobro stoje 😉
    ne vezano za highlightere, moram pohvaliti obrve, ne znam sto si napravila s njima ali meni su do sad najboljeg oblika koji si imala i odlicno ti pristaju uz lice i jako uredno djeluju :*

    Sviđa mi se

  3. Drago mi je što imam ML, definitivno najljepši highlighter koji imam, a CL sam željela dok nisam vidjela swatcheve, nije me impresionirao, baš kao što si rekla, lijepo rumenilo, ali vrlo uobičajena nijansa.

    Sviđa mi se

  4. Cure, jel zna netko dupe za ML (tj bitno mi je da je tako zlatni shimmer)?
    Ja imam Essencov Twighlight i cini mi se slicnim, ali je bio limitiran. 😦
    Drogerijski, po mogucnosti?

    Sviđa mi se

  5. Mary – Lou već iskače iz paštete i svi ga hvale, a ja ga tako želim, uh! 😀 Na tebi mi Cindy Lou predivno izgleda, baš me oduševilo 😀 Makar na meni to nebi imalo nikakvog učinka jer sam tamna, a ne volim roze highlightere

    Sviđa mi se

Komentiraj