Sheinside wishlist #2

Danas je vrijeme za još jednu Sheinside wishlistu :D. Svako toliko me zamole da je napravim, pa rekoh ajde, svaki dan dobivaju nove stvarčice, a i ovaj snijeg me natjerao da razmišljam o toploj odjeći i kada se to dvoje zbroji, dobije se ovakav post!

Trenutno imaju akcije s popustima, imate -20% na prvu narudžbu, možete dobiti 50% ako pozovete prijatelje i shipping je potpuno BESPLATAN!

Capture9

Klik na sliku odvest će vas na Sheinside stranicu i artikal koji vas zanima!


Krenut ću s ne baš zimskim stvarčicama, poput ove majice. Iako obožavam haljine, nekako više mislim da se isplati kupovati majice i suknje koje se međusobno mogu kombinirati u xy varijacija i svaki puta stvoriti novi look. Haljinu obučemo jednom ili dva puta i već je viđena, „izlizana“ i nekako se uvijek nađem s hrpom haljina koje nikada više ne obučem. Ova majica se može isfurati i za svaki dan, ali za neke svečanije prilike, a ne mogu vam opisati koliko mi se sviđa taj prozirni gornji dio :).

Capture6
Uvijek se nađem da mi nedostaje „običnih“suknji, onako nekih koje mogu nositi i za svaki dan u nekim casual kombinacijama i čini mi se da bi ova mogla biti baš takva!

Capture8
Naravno da sam morala ubaciti i jednu malo „svečaniju“ zapravo, sve ovisi o prigodi, ali imam jednu divnu majičicu koja bi savršeno išla uz ovakvu suknjicu, šteta samo što da si je sada i naručim nema šanse da stigne do Nove, ali opet je tu iduća :D.

Capture4
Okej, dosta s fancy stvarima, našla sam hrpu debelih i preslatkih kardigana :D. Ne znam kako vi, ali meni se ne da svaki dan sređivati nešto posebno i dane najčešće provodim u tajicama i običnim pamučnim majicama. Naravno, tu i tamo se treba izići iz kuće, a čak ni onda mi se ne da presvlačiti- ljenguza! Uglavnom, moja rješenja su ovakvi kardigani koji recimo sakriju ono što treba, odmah podignu cijelu kombinaciju i uz koje izgledate kao da ste se potrudili, i što je najbitnije griju i neopisivo su udobni!
Evo nekoliko meni najdražih komada!
Capture2Capture5Capture9
I jedan dugi pulover koji nije kardigan, ali mi se sviđa!

1
I na kraju, dvije tople jaknice :D. Ova tamnoplava s točkicama je predivna, toliko je slatka da bi ju stalno nosila, ali nisam baš sigurna koliko je zapravo topla.

Capture7
Ova siva je definitivno topla i nju bi stalno nosila za šetnje po snijegu, nadam se samo da bi mi bila dovoljno dugačka :D.
Capture10
Je li vama što zapelo za oko s ove stranice?

6 comments

  1. Koliko treba da dodju stvari?
    Pretpostavljam da je bolje narucivati komad po komad zbog carine.
    Super si stvari izabrala 🙂
    P.S. pisi malo cesce na blogu!

    Sviđa mi se

  2. Lijepa Wish lista. 🙂
    Potpuno se slažem za kardigane, nosivi su od jeseni do ranog proljeća u bezbroj kombinacija. 😀
    Sviđaju mi se ti “neobičnog oblika”, ali mene nekako “pojedu” iako sam poprilično visoka. Mislim da će vama curama s oblinama odlično stajati. 😉

    Btw… veselim se Outfit postovim. 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj