5. rođendan Šminkerice

Većina vas je vjerojatno već vidjela hrpu postova, ali za vas koji eventualno niste i ja ću vam pokušati prenijeti djelić doživljaja s petog rođendana naše drage Šminkerice! Žao mi je što nisam stigla ranije ali cijela ova strka oko Božića u koju sam upala s par dana zakašnjenja zbog događaja o kojem vam pišem, mi nije dala sekunde mira i doslovno nisam otvarala laptop danima!

Ovom prilikom vam želim i zaželjeti sretan i blagoslovljen Božić, nadam se da ste se lijepo proveli, odmorili i dobili sve što ste željeli! Za Novu se još čujemo :P.

??????????????????????


No da ne duljim sada s glupim isprikama, krenimo na fotke i opis onoga što smo tamo radili :D. Sam događaj je bio u prošlu subotu, a ja i Maja (Dash of blue) smo doputovale u petak navečer i smjestile se u apartman i umjesto „beauty sleep-a“ laprdale do dugo u noć :). Idućeg dana nam se pridružila i Nikolina koja je cijelu noć putovala iz Splita, i probudila nas prilično rano, no to ni nije ispalo tako loše jer smo imale više vremena prekriti nedostatak sna!
Uslijedilo je tuširanje, pranje kose, sušenje, kovrčanje, šminkanje i oblačenje i uskoro smo bile u tramvaju na putu prema odredištu i to poprilično nestrpljive i uzbuđene!

??????????????????????
Mjesto smo prepoznale po ružičastim balonima i novom logu Šminkerice i na najbližem stajalištu iskočile iz tramvaja i požurile prema ulazu!

??????????????????????
Ondje nas je dočekala Ira Sanja (Baby doll) koja je već punom parom uređivala prostor u kojem se event održavao! Malo smo joj pomogle srediti što je trebalo i dok smo se okrenulo većina Šminkerica je već bila ondje pa je uslijedilo konačno upoznavanje!

??????????????????????
Da, dobro ste vidjeli! Napokon sam upoznala sve autorice i osobno i moram priznati da je to bilo jako lijepo iskustvo…Većina cura su u stvarnosti još ljepše, pristupačnije i draže nego što se čine online!
Malo kasnije su nam se pridružile i kolegice blogerice, te predstavnice brandova koje su održale prezentacije.
Što se tiče prezentacija, sve je započela Ivana (EWB) sa Šminkerice pričom o tome kako je Šminkerica uopće nastala, i mislim da su se mnogi iznenadili jer zapravo nisu znali kako je došlo do same ideje.

??????????????????????
Nakon nje je na red došao novi „vlasnik“ Šminkerice, Josip. On je pričao o tome kako će se Šminkerica razvijati u budućnosti, prema čemu se ide i što i kada možemo očekivati!

??????????????????????
Kasnije su svoje prezentacije održali Essence&Catrice (Ivana je za to vrijeme demonstrirala neke proizvode na svojoj sestri :)) , Nuxe, Alpstore (čije proizvode je predstavila Martina s bloga Dear skin) i Eucerin!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Između prezentacija imali smo pauze u kojima bi malo papali, pili, slikali i pričali s kolegicama.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Mislim da je najlegendarnija stvar bila FOTKAONAAAA 😀 s obzirom na to da je red za nju bio toliki da sam ja uspjela obaviti samo jedno fotkanje. Zapravo i bolje, jer se i tako jedva vidim :D.10504821_1527164780893105_1849115999482782773_o

Nakon eventa smo dobili poklončiće i o nekim stvarima sa slike ispod će te definitivno ubrzo čitati na blogu :).

??????????????????????
Kada je taj dio završio, uputile smo se prema restoranu Lanterna u kojem smo mi autorice i vlasnici imali večeru. Nekako sam taj dio zaboravila poslikati iako je ambijent bio divan i gdje god sam se okrenula bila je neka lanterna ( a već sam spominjala da sam opsjednuta njima :D).

Nakon večere smo otišle na „after party“ u neki kafić/klub Tesla, no na žalost ništa od nekog velikog partijanja! Mislim da smo sve bile previše umorne pa smo se nakon pića otišle svaka svojim putem.

??????????????????????

Maja i ja smo još malo prošetale po Zagrebu i fotkale se, mada su meni noge otpadale od čizmica s punom petom ali nije mi krivo! 😀

??????????????????????????????????????????????????????????????????
Sutradan smo imale skoro cijeli dan jer smo morale čekati bus, pa smo malo uživale u šetnji i kuhanom vinu koje mi je sada postalo nova opsesija. Hvala Majo :P.

Sve u svemu jako lijepo iskustvo, zahvaljujem se curama i dečkima što su se tako lijepo pobrinuli za nas! Sve je bilo lijepo, fino i zabavno i nadam se da neće ponovno proći par godina do ponovnog susreta!

4 comments

Komentiraj