The Balm Bahama mama bronzer

**greška u naslovu je ispravljena, ali na linku ne mogu prepraviti…

Za početak isprike što ovaj vikend nije bilo članka, iznenada sam dobila poziv za put u Zagreb i između ostaloga posjetu Ikei tako a nisam mogla odbiti – znate koliko sam to željela! Uglavnom, cijelu subotu sam bila ondje i cijeli taj put je bio prilično naporan pa sam u nedjelju punila baterije i uživala kod kuće…

Danas, kao što vidite imate priliku čitati o jednom od mojih najomiljenijih bronzera kojeg sam kupila ljetos, i do danas ga koristim pri svakom šminkanju! Znam da će neki od vas pomisliti da je sada kasno, da je ljeto prošlo i tako to- ali odmah da vam kažem da mene jesen/zima ne sprječava u korištenju bronzera, odnosno konturiranju lica. Znate da postoji razlika između bronzera i proizvoda za konturiranje lica, ali, ponekad bronzer može poslužiti i u tu svrhu, osobito ako se radi o mat bronzeru koji uz to nije previše narančast i ako se lijepo nadopunjuje s vašim tonom kože. Naravno, ovaj može poslužiti i kao „all over“ bronzer kada je  potrebno…

??????????????????????
No hajde da mi krenemo na samu recenziju, a započeti ćemo kao i obično:


DOSTUPNOST
Ja sam svoj primjerak naručila s feelunique.com po cijeni od 13.5 funti ili oko 130 kuna jer mi se nekako učinilo da je uz besplatnu poštarinu ondje najpovoljniji. Kasnije sam vidjela da je na nekoj stranici bio na sniženju, ali već je bilo gotovo. Možete ga uzeti i na Pink pandi, ako nemate mogućnost za klasičnu online kupovinu po cijeni od 140 kn (+poštarina u iznosu od 27kn , ili ako kupiš stvarčice u vrijednosti iznad 380 kn, besplatna.)

AMBALAŽA
Kod The Balm proizvoda ambalaža je ono prvo na što se zakačim! Totalno je jedinstvena i privlači poglede…Ima papirnati omot koji je identičan stvarnoj ambalaži i ja sam ga prilično dugo čuvala u toj ambalaži dok ju nisam zagubila.

??????????????????????

Ima magnetsko zatvaranje koje je sasvim solidno, ali ja ga ipak ne bi nosila samostalno u torbi, za svaki slučaj. Nisam do sada spomenula,ali kao i većina njihovih proizvoda ima kartonsku ambalažu koja je lijepa,ali nije jako dugotrajna, točnije, neće jako dugo biti tako lijepa kao na početku, posebno ne iznutra! Moja se za sada solidno drži jer ju redovito čistim i održavam, ali ako niste pažljive moglo bi biti problema. Ima malo ogledalce, tj. Veliko je koliko je moglo biti s obzirom na veličinu samog proizvoda.

Inače, ambalaža sadrži 7,08grama proizvoda, a rok trajanja nije naznačen.

TEKSTURA
Tekstura mu je prilično kruta, ali kistom se jako lijepi „pokupi“ proizvod i stvarno se minimalno trusi. Ako prolazim po njemu prstom, uopće ne primjećujem da se trusi.

??????????????????????
NANOŠENJE
Je ono što me oduševilo kod ovog proizvoda :D. S obzirom na to da imam suhu kožu, ne volim na svakodnevnoj bazi koristiti puder u prahu, a i podloge koje koristim ponekad imaju dewy finish i pomalo su ljepljive, a mislim da smo svi kad-tad bili svjedoci zamazanih obraza, blatnjavog izgleda i lošeg blendanja – bilo na sebi, bilo na drugima. E pa, s ovim proizvodom mi se to još nikada nije dogodilo! U biti ga zato i koristim svaki dan, jer znam da s njime ne mogu pogriješiti. Uzmem kist za konturiranje, lagano dotaknem proizvod, otepem, stavim na obraz mrc vamo- mrc tamo i proizvod stoji savršeno. Ako je potrebno okrenem kist okomito i prođem još par puta i blendanje je savršeno i gotovo!

cats
PIGMENTACIJA
Pigmentacija ovog proizvoda je srednja, što je u biti dobro jer omogućava nadogradnju ako je potrebno, a mogu ga koristit i osobe svjetlije puti. Sama nijansa je hladnijeg podtona, iako kada ju stavim na lice postane malko toplija nego što izgleda u ambalaži.

??????????????????????
TRAJNOST
Trajnost ovog bronzera je onolika koliko vam traje podloga! Dakle, ako je tekući puder ispod nje okej, i ona je i traje dok ne skinete makeup. Ne blijedi i ne briše se s lica tako lako.

SASTOJCI
Na slici ispod.
??????????????????????
IZGLED NA LICU
Na slikama imam Oriflame The One tekući puder i punooo Catrice camouflage korektora jer puder jako slabo prekriva…Kao što vidite, koža se sjaji i mislim da je to dewy finish koji daje kombinacija ta dva proizvoda , i nisam ju matirala prije nanošenja ovog proizvoda. Kist koji koristim na slici je Zoeva Face paint brush.
??????????????????????
ZAKLJUČAK
Odličan proizvod u preslatkoj ambalaži koji vam može olakšati život :D. Cijena mu nije papreno visoka, prilično je lako dostupan i svakako ga preporučujem.

Kako vam se čini ovaj proizvod? Jeste li isprobali koji The Balm proizvod?

11 comments

  1. proizvod mi se čini ok, ali ono što me više zainteresiralo jest zoeva face paint brush 🙂 već ju neko vrijeme gledam i razmišljam kako bi mogla biti dobra za konturiranje, pa ako bi mogla dati neko svoje mišljenje (bilo u obliku odgovora na ovaj komentar ili pak u vidu zasebne recenzije) – bilo bi super 😀 hvala unaprijed :))

    Sviđa mi se

Komentiraj