Essence dugotrajni ruževi

Sad sam shvatila da pišem recenziju ruževa koje pokazujem u haul videu koji još nije uploadan, ali nema veze…Toliko sam opsjednuta ovim ruževima da sam vam htjela što prije pokazati kako izgledaju :). Eh da, vidjet će te da su slike s dva različita mjesta i to je zbog toga što nisu sva 4 ruža kupljena u istom danu …Kada sam vidjela kako su odlična prva dva, morala sam uzeti još…I nekako se bojim da ću morati po još koji :D.

Ne želim da kao ja provedete mjesece ne znajući koliko su dobri i povoljni!

??????????????????????
Uglavnom, neću ništa puno pisati jer mislim da ste do sada već shvatili koje je moje mišljenje o ovim ruževima :).

DOSTUPNOST
Ovo je relativno nova linija Essence ruževa i vjerujte mi kada kažem da nemaju apsolutno nikakve veze s onima od prije! Dostupni su u svim drogerijama koje drže Essence proizvode – DM, Kozmo, Muller. I stvarno su dostupni ondje, nije ono da se mora proći pola grada da se ulovi koja nijansa! Dio su stalne kolekcije i to je mrak!

Cijena im je oko 20 kuna.

AMBALAŽA
Essence je ovdje čak i ambalažom napravio korak naprijed. Radi se o plastično mat ambalaži koja prilično dobro podnosi otiske prstiju i koja je prilično trajna. Na dnu je naljepnica u nijansi ruža, a oko sredine je crta po kojoj također možemo vidjeti nijansu. Sadrži 3,8 grama proizvoda.

????????????????????????????????????????????
NIJANSE
Trenutno su dostupni u 16 predivnih nijansi (ima 6 novih :D) i ako se ne varam sve su nekakvog polumat finisha i ne sadrže nikakve šljokice u sebi.
Ja sam trenutno pod utjecajem stranih Youtuberica i svaka nijansa koja me podsjeti na Kylie Jenner mora se naći u mojoj kolekciji, tako da sve nijanse koje sam si izabrala „vuku“ upravo na te nude, zemljane, smeđe, moje usne ali bolje boje. (Uzela sam i olovke za usne u tim bojama :D)
Ovdje možete vidjeti cijelu ponudu.

cats
NANOŠENJE
Potrebno je više slojeva kako bi se postigla puna pigmentacija na usnama. Vrlo lako se nanose direktno iz ambalaže i kod većine nijansi nije potrebna olovka za usne. Za popravke van kuće mi ne treba ni ogledalo :D.

PIGMENTACIJA
Je solidna, kao što rekoh, potrebno je malo više puta prijeći po usnama za jaču pigmentaciju, ali sve u svemu solidno.

??????????????????????
TEKSTURA
Tekstura im je vrlo kremasta, zapravo više nekako voskasta, ali ne gusta. Kada ih nanosim imam osjećaj kao da nanosim balzam koji ostavlja poprilično mnogo boje :D. Ostavljaju lagani sjaj na usnama, ali ne sadrže shimmer.

TRAJNOST
Traju na usnama par sati, recimo 2-3 sata maksimalno ako ništa ne jedem ili ne pijem. Nisam primijetila da neravnomjerno nestaju, ne nakupljaju mi se u rubovima ili u boricama usana, ne izlijevaju se van usana, i ne isušuju ih. Jedino možda, ova najsvjetlija nude nijansa nikako nije pogodna za nošenje na usnama ako one nisu u savršenom stanju…Ostale nijanse čak i to podnose.

SASTAV

Capture11
I evo na kraju swatchevi. Na svakoj slici piše o kojoj nijansi se radi :).

??????????????????????

????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????

 

ZAKLJUČAK
Kao što vidite, radi se o nosivim svakodnevnim nijansama koje nisu strašni pigmentirane da vam treba pola sata da ih savršeno nanesete, a s druge strane daju lijepu neutralnu i prirodnu boju usnama i vidi se da nešto imate na njima. Trajnost nije nešto posebna, ali je solidna i uz manje popravke tijekom dana lako će izdržati tijekom radnog vremena, škole, predavanja na faksu i slično.
Izbor nijansi je odličan, isto kao i dostupnost i cijena, tako da definitivno ne vidim razlog zbog kojeg ne biste isprobali ove ruževe :).

Jeste li isprobali ove ruževe? Koje nijanse su vama najljepše?

21 comments

  1. […] POPIS ESSENCE PROIZVODA KOJE SAM KORISTILA U VIDEU: Stay all day 16h tekući puder – 10 soft beige Set za obrve za plavuše Rumenilo – 40 natural beauty za konturiranje Kremasto rumenilo 01 Mission flower Highlighter Soo glow kremasti Kompaktni puder All about matt Sun club all over shimmer za plavuše Quattro Eyeshadow paleta- Come to town – 02 naughty or nice Lash princess maskara Longlasting olovka- 01 black fever Dugotrajni ruž – 13 love […]

    Sviđa mi se

  2. Sad su po 10kn u dm-u :))
    Malo smrde ( imaju pomalo kemijski miris), ali meni osobno to ne igra neku ulogu.Sjajni su sto se tice boje i vlaznosti jer ne volim pre vodenaste ruzeve, ovi su taman u sredini i fino pokrivaju . Svakako preporucam!!!

    Sviđa mi se

  3. Imam zasad jedan ovakav ruž, u nijansi “04 On the catwalk!” i super mi je, baš je onako berry jesenska nijansa. Pigmentiranost je ok i mislim da je kvaliteta ok za njihovu nisku cijenu 🙂

    Sviđa mi se

  4. E jesi me navukla, bila sam kod doktorice u čekaonici kad sam čitala ovaj članak i slučajno je preko puta kozmo bio :D… uzela sam natural beauty 🙂

    Sviđa mi se

  5. Ahahahaha jel mi vjerujes da sam do maloprije mislila da sam jedina koja trenutno pati na kylie nijansu i koja je pokupovala 100 nijansi sto ruzeva sto olovki koje vuku na nju hehehehe….jesi mozda razmisljala o nekom postu u ruzevima te nijanse? Jer strane blogerice vise manje predlazu ruzeve koji nama nisu dostupni

    Sviđa mi se

  6. Nisam jos isprobala ove ruzeve ali sad cu morati vjerojatno 😀 Imala sam iz one stare kolekcije i nisu mi bili neki. Ova zadnje prikazana nijansa (Barely There) mi je predobra i bas takvu trazim vec jako dugo a nikako da nadjem neku koja mi bas potpuno odgovara, ovo je izgleda pun pogodak 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj