Home haul/ Kik, Jysk, Offertissima, Lidl, Lesnina, Emmezeta

Uf, napokon sam se vratila s posljednjeg pregleda gdje mi je određena konačna terapija, i sada se preko vikenda mogu malo odmoriti :). Kao što sam i obećala, danas ću vam pokazati što sam kupila kroz posljednjih nekoliko tjedana.

Kako sam već sve stvari rasporedila po kući, nije mi se dalo ponovno ih skupljati na jedno mjesto i slikati pa sam ih uslikala ondje gdje im je i mjesto :). Nadam se da to neće biti neki problem… Sve u svemu, pored slika ću napisati odakle je što i koliko sam platila, a vi ako imate još kakvih dodatnih pitanja, pitajte ispod posta :).

pagePa….krenimo s dnevnom …

??????????????????????
Cvijet je iz Emmezete (kao i još nekoliko koje će te vidjeti) jer imaju neku odličnu ponudu trenutno i cvijeće ove veličine dođe 15 kuna pa sam uzela par komada. Lončanica je u biti plastična i kupila sam je u lokalnoj prodavaonici, ali ima ih u Pevecu također. Dođe 30tak kuna.
Svijeća je iz Kika (set od 4 svijeće raznih veličina – 25kn), a tanjurić je iz Offertissime i platila sam ga 10tak kuna.

??????????????????????
Srce od ovih kao šiba je nešto čime opsjednuta u zadnje vrijeme od kada mi se bolesno sviđa skandinavski stil uređenja kuće (pogotovo kuhinja, a li o tom potom :D- reći ću samo da sam sretna što je nismo napravili prošle godine :D). Doduše, nisu baš previše jeftine te stvarčice pa ih lagano skupljam. Ovo srce je iz Kika i platila sam ga 18 kuna.
Srebrna posudica za lučicu je iz Offertissime i bila je mislim 6 kuna ili tako nešto.

??????????????????????
Ova posudica za lučicu i mirisno ulje je također iz Offertissime i platila sam je 15tak kuna…Ovu kutijicu pored imam od prije.

??????????????????????
U Jysku sam na akciji pronašla ove fantastične svijećnjake za samo 20kuna po komadu i sada mi trebaju samo još takvi visoki, ali sve što sam do sada vidjela mi je bilo preskupo :(. Svijeće su iz Kika ( 16 i 8 kuna).

??????????????????????
Ova staklena posuda je iz Kika i bila je 25 kuna, a svijeća na svijećnjaku pokraj je iz Jyska (25kn).

??????????????????????
Gornji cvijet sam imala od prije, a lončanica je iz Emmezete (30kn). Donji cvijet je iz Lidla (35kn sve zajedno). Ostalo sam imala od prije :).

??????????????????????
Na stolu sam složila neku dekoraciju od stvari koje sam imala ranije, čak je potpourri star nekoliko godina , samo što sam bila zaboravila na njega.
Ne znam kako vi, ali ja obožavam jastučiće i nikada ih nemam dovoljno. Oni su uglavnom prilično skupi, i ne pada mi na pamet davati 60+kn po komadu pa ću vam otkriti kako sam se ja snašla. S mora sam uzela stare jastučiće za stolice (ali nisu bili oni full tanki, nego poprilično debeli i kada sam ih ugurala u navlake bili su najtaman).

??????????????????????

Našla sam i u Jysku na akciji neke male jastučiće za 12 kuna po komadu pa sam kupila i par tih… Uglavnom, iskopala sam i neke jastučnice po samo 7 i 10 kuna i iskombinirala ih s tim jastučićima i evo što sam dobila :D.

??????????????????????????????????????????????????????????????????
Nadstolnjak je bio 30kuna u Jysku, a svijeće su iz Kika – neke iz onog seta neke su ovako sa strane… Cvijeće mi je malo uvenulo, ali zaboravila sam kupiti novo za slikanje :D.??????????????????????

??????????????????????
Sada je na redu moja najdraža prostorija :D. Buduća dječja soba, a trenutno moja radna soba za fotkanje i snimanje i pisanje i slično :D. Kada budemo imali bebicu, sve će ostati u sobi, samo ćemo još dodati stvari za bebu i to je to.

??????????????????????
Uglavnom, tamo je sada moj radni stol koji sam bojala u bijelo i stolica od prošle godine…

??????????????????????

Na akciji u Lesnini sam kupila 3 bijela stolića po samo 40 kuna, i oni definitivno nisu nikakve kvalitete i za svakodnevno korištenje, ali za ono što je meni trebalo su super. Gore je cvijet iz Emmezete u lončanici iz iste trgovine (oko 20kuna)… Ovo u čemu stoje svijeće je u biti neka drvena kutijica u kojoj sam jednom dobila neki set za tuširanje, ali sam je bojala u bijelo…

??????????????????????
I tu ima još jastučića iz Jyska….Ovaj veliki je iz Lidla (jastuk je bio 40kn, a jastučnica je bila u setu s još jednom za 25kn :)). Kauč je zapravo stariji od mene i dio je kutne koju su moji roditelji kupili poslije vjenčanja :D. Obožavam taj kauč jer je super udoban i izgleda iznenađujuće moderno,samo što mi se trenutno ne uklapa njegova boja (tamnoplava), pa ima ovu rozu dekicu na sebi dok ne smislim nešto bolje.

??????????????????????
Ova bijela polica je iz Jyska (oko 300kn), a sada idemo redom na ono što je na njoj :D.

??????????????????????
Na prvoj polici je svijećnjak iz Kika, 8 kn i okviri za slike iz Kika. Mali je bio 9 kuna i plastični je, a veći je bio 25 kuna i od nekog je čudnog drvenkastog materijala… Ja sam ih sama bojala u bijelo. Nije mi se dalo izrađivati neke slike, pa sam u njih stavila čestitke od vjenčanja koje su mi se najviše svidjele :D.

??????????????????????
Košarica je iz Jyska (30kn na akciji), svijećnjak je iz Offertissime (15tak kn), a cvijet iz je Lidla i s lončanicom je bio 35kn.
Opet isto….

??????????????????????
Opet se nešto ponavlja :D.

??????????????????????Lanterna je iz Jyska i platila sam je 15tak kuna.

??????????????????????

Idemo dalje :D. U hodniku smo postavili jednu veliku drvenu vješalicu koju smo prije toga prebojali u bijelo, naravno :D. Žao mi je što se ne vidi najbolje, ali nije to ništa posebno :D.

??????????????????????
S druge strane smo stavili ormari za cipele koji smo kupili u Jysku za samo 270kn. Kako nije nešto posebno kvalitetan pričvrstili smo ga za zid i sada je super i napokon imam gdje držati sve svoje balerinke i čizme :D.

??????????????????????
Lampu sam sama napravila (ima tutorial na šminkerici) ….
I na kraju spavaća soba :D. Prva promjena je da sam svoj noćni ormarić stavila ispod stola za šminkanje jer mi je trebalo još mjesta za šminku…Mislila sam kupiti još jedan, ali mislim da mi je okej rješenje koje će te vidjeti uskoro.

??????????????????????
Ove točkaste limene posude su iz Metroa i bile su oko 12 kuna komad, ali definitivno mi treba još jer stiže još kistova :D.

??????????????????????
Ovdje nema ništa novo, samo sam vam htjela pokazati kako sam složila ovaj dio i koliko parfema sam uspjela potrošiti od posljednji puta kada ste ih vidjeli na okupu :D.

??????????????????????
Na krevetu imam novu posteljinu, naravno iz Lidla :D. Mislim da je bila oko 160kuna, a zvijezde su ove navlake za jastuke koje obožavam …I one su isto iz Lidla i mislim da su kao i one plave bile 25kn.

??????????????????????
Tamo u kutu vidite i moj novi noćni stolić ehehe, umjesto ormarića :D.
S druge strane, pokraj ormara je novi ladičar koji mi je toliko olakšao život da vam ne mogu opisati :D. On je iz Jyska i bio je 600kn na akciji.

??????????????????????
Naravno, u samom kutu je i malo drloga jer bez toga jednostavno ne može, koliko god da imam mjesta, uvijek nešto mora u rupu ili pod krevet :D.

I posljednja je garderoba :D. Kao što vidite, imam nove police. Ove su smeđe i nekako mi se bolje uklapaju uz pod i čine je da izgleda veće… Kako ih je sada dvije, imam i više prostora , jej :D. One su iz Lesnine i bile su oko 170kn komad…

??????????????????????
Tepisi su i Jyska po 15 kuna komad, ali nemaju nikakvu gumu ispod pa me užasno živciraju jer se vozaju kao ludi i nikako ne mogu stajati ravno i moram nabaviti nešto novo jer sam se previše naviknula na stajanje na finom mekanom tepihu dok biram što ću obući ….
??????????????????????
I u biti to je sve za sada… Imam veliku želju otići u Ikeu jer toliko patim za nekim stvarčicama od tamo da su mi se počele priviđati okolo. Trenutno sam u pregovorima s tatom kojeg nagovaram da ide sa mnom, ali sam put malo previše izađe pa nisam sigurna koliko mi je pametno radi nekoliko sitnica davati toliko novca…

Bila bih najsretnija da imaju web shop :(.

Sve su svemu, ako budem išla – znat će te i vjerojatno će te opet dobiti ovakav nekakav post :D.

Nadam se da vam se post svidio, od sutra će vas čekati malo više beauty postova :D.

Puse!

37 comments

  1. Sve mi se sviđa, ali najviše sve što je bijelo i jako spavaća 🙂 prekrasna je, a nije ni čudo jer bijeli namještaj sa detaljima u dr.boji obožavam!! Toliko da svi moji pri kupnji bilo čega, pitaju iz sprdnje da li mi se sviđa više bijelo ili npr.crno, ja šutim jer me sram reći a oni pucaju od smijeha! 😀
    Za tepihe postoji protuklizni podložak u Emmezeti (oko60ak kn pa ne znam da li se isplati velik komad kupovati za ove male, ali možda trebaš još negdje pa izrežeš) i to radi 🙂

    Sviđa mi se

  2. Sve ti je krano! OFT, o kakvom pregledu/terapiji je riječ? :/ Nadam se da nećeš puno izostajat sa bloga 😦 Obožavm tvoj blog, što imaš i ovakve lifestyle članke, piši nam češće 😉

    Sviđa mi se

  3. Bravo, sve je divno, ali ormar u sobi ma prava ženica imaš zavidno hehhe mnogo toga, ali je sve uredno posloženo pa je to užitak vidjeti i za pohvalu izgleda… hoćemo shopping haul 😉

    Sviđa mi se

  4. Predobro! Budući da nisam cura koju pretjerano privlači šminkanje, ovakvi članci me uvijek razvesele 🙂
    Nećemo se mi buniti ni ako nam pokažeš pokoji outfit ili odjeću koju si u zadnje vrijeme kupila 🙂
    nisi nas dugo s time počastila 🙂

    Sviđa mi se

  5. predivno, i ja obožavam taj stil. a što se tiče Ikee, super je dizajn i sve je tako lijepo, no podedbljaj novčanik prije nego što odeš jer nisu baš prejeftini a ponuda je mmmm 🙂

    Sviđa mi se

  6. a s kojom bijelom bojom si sve to prebojala? i gdje si je kupila? imam i ja nekih sitnica za koje mislim da bi puno ljepše izgledale da su u bijeloj boji 😀

    Sviđa mi se

  7. Da li možeš reći gde je tačno ovaj tutorial za lampu? Tražim na Šminkerici, ali bezuspešno 🙂 Sviđa mi se tvoj stil i nemoj više na ovoliko dugo nestaješ 🙂

    Sviđa mi se

  8. Bome si se naoružala svijećama. 😉
    Sve je stvarno predivno, moj stan naspram tvog dijeluje kao djecija igraonica. 2 zida su nam kricavo narančasta, dva bijela, tepih također narančaso bijeli, prekrivaci preko fotelja i kuča njezno krem, komoda crno-bijela, a ukrasa u svim mogucim bojama… no moram priznati da mi se tvoja kombinacija sad više sviđa.

    Dobra ideja s jastučićima i ja to radim, samo mi se nekako uvijek izokrene jastučić unutar navlake, pa mi to baš i ne izgleda lijepo.

    Btw.drago mi je da si se vratila i veselim se novim postovima.

    Sviđa mi se

  9. Super su ti stvarčice.. Daj mi reci kako ti se čini ono mirisno ulje iz Offertisime? Ja sam davno bila kupila neko sa mirisom cimet – jabuka, ali slabo to zamiriši prostoriju… Nisam nakon toga kupovala, pa me zanima dal su možda promjenili nešto??

    Sviđa mi se

  10. Ove tepihe ne moraš zamjenjivati, dovoljno je da ih okreneš na krivu stranu i povučeš silikonom traku, kad se to sve osuši, bit će spremni za korištenje, a neće ti klizati. 😉

    Sviđa mi se

  11. Hej! Sviđaju mi se svi ovi novi detalji! Ja bih najradije svako malo kupovala hrpu toga, ali kuna po kuna i začas ode hrpa love, a začas mi dosadi 😀 Ja onda mijenjam raspored namještaja po stanu obično 😀
    Neeego, zanima me ovaj tvoj ormar/garderoba. Jel se skuplja prašina unutra? Pretpostavljam da su vrata zatvorena, ali svejedno. Ja bih si napravila ormar za baby stvari od jednog starog ormara i ostavila bi ga otvorenog tak, ali dok vidim kolko prašine se skupi na svemu okolo – nemam volje ni raditi takvo što 😦

    Sviđa mi se

    • Ma joj, znam…Sve se čini jeftino, a kad natrpam košaru uvijek izađem praznog novčanika…

      pa iskreno, nakupilo se dok sam bila na moru i nisam takla ništa 6 mjeseci, ovako inače dok nosim odjeću, mrdam ju okolo i perem nisam primjetila ništa, redovito sve čistim, usisavam i pokupim paučinu ako ima svaka 3-4 dana i to je sasvim okej.

      Sviđa mi se

Komentiraj