I’m back :D

Je, da… Sasvim dobro vidite da sam objavila novi post :). Naravno, ovo nije još ono pravo, ali kao i svaki puta nakon dužeg izbivanja osjećam se dužnom objasniti što se sve dogodilo dok me nije bilo. Totalni klišej znam, ali eto, upozorila sam, pa ako nekoga ne zanima, kliknite na X u gornjem desnom kutu ekrana.

Mislim da svi znate da sam i ove godine radila na moru, kao i uvijek i to mi definitivno nije ostavljalo puno vremena preko ljeta. Da stvar bude gora, suprug je dobio posao u gradu u kojem živimo u Slavoniji, pa smo bili razdvojeni praktički cijelo ljeto i svaki slobodni trenutak sam koristila da se čujem s njime ili da budem s njim kada bi došao vikendima. Žao mi je zbog bloga, ali brak i moj stvarni život su mi puno važniji od njega…

Krajem rujna sam došla kući, i naravno da nije moglo biti sve kako sam si ja zamislila… Trebalo mi je od prilike tjedan dana da uopće dovedem kuću u red i sve pošteno očistim, a nakon toga se pojavio problem s kroničnim nedostatkom prostora za moju odjeću pa sam morala smišljati rješenja i za to… Naravno, uslijedila je kupovina nekih komada namještaja (dakle dani provedeni u Osijeku u lamunjanju…), sastavljanje, ponovno preslagivanje i izvlačenje i zadnjih krpica iz kutija u kojima sam ih donijela s mora :D. Dogodile su se još i kupovine nekih kućanskih aparata, pa iščekivanje majstora koji se na kraju nisu ni pojavili pa smo uglavnom suprug i ja sve sami montirali i namjestili, a vjerujte mi, to sve traje i traje…

Sve ovo vrijeme sam bila aktivna na Instagramu pa ste ondje mogli vidjeti sve š to se događalo, manje više…

Preuredila sam garderobu, dodala još jedan ladičar u spavaću sobu, totalno reorganizirala makeup, ubacila namještaj u dječju sobu, a neke stvari sam prebojala u bijelo… Uglavnom, sada moja soba za snimanje videa napokon ima smisla :D. Razmišljala sam i o prebacivanju makeupa totalno u tu sobu, ali nekako mi se previše sviđa moj stolić u spavaćoj sobi, a i tako mi je praktičnije za svaki dan….

Da se ne bi sve vrtjelo oko kuće, kada sam napokon uhvatila samo predaha morala sam se suočiti sa svojim zdravljem. Naime, dok sam radila ozlijedila sam nogu i recimo da sam dva mjeseca živjela na tabletama protiv bolova da bi uopće mogla hodati. Ništa se ne vidi, ništa nije natečeno, plavo ili zeleno, ali ja jednostavno bez tablete ne mogu normalno hodati. Tako da, sukladno tome, uslijedile su pretrage, čekanje, bolnice i slično… Sada napokon znam što mi je, i ne bojte se, nije ništa strašno…Ali je oporavak dugotrajan, moram ići na fizikalnu terapiju, mazati i masirati nogu i što je najbitnije, ne smijem puno hodati ili stajati na nogama…- Što znači- puno vremena na laptopu- što znači- puno vremena za blog i to me trenutno čini vrlo sretnom.

Oh da, skoro sam zaboravila na svoj laptop, koji umire…Totalno je otkazao suradnju, kada radi dulje od pet minuta počne smrdjeti po izgorenoj plastici, užasno je spor i mislim da ga je moje uređivanje i export videa zimus dokrajčilo. Naravno, ne bih ni sada ovo pisala da nisam dobila novi laptop koji mislim da još niste vidjeli…Nemam na njemu čak ni MS Office još, pa i ovo pišem direktno u WordPressu pa se nadam da neće biti puno grešaka :D. Uzela sam i novi mobitel odmah usput i obožavam ga, nisam bila ni svjesna što sve mogu s dobrim mobitelom hahahh, ali sam se svejedno teško odrekla starog… Rastanci su uvijek grozni :(.

Jučer sam svečano završila i s uređenjem dnevne sobe… U zadnje vrijeme mi je počeo smetati drlog, boje, previše stvari i samo sam uzela kutiju i potrpala u nju sve što mi smetalo… Znate kako je to završilo? Praznim regalom- doduše, onim dijelom koji se vidi. Nakon toga sam otišla u Jysk i Kik i kupila sve nove stvari…Sve što sam kupila je onako neutralno, ne bode oči i izgleda skladno :). Želite li možda haul sa stvarima za kuću koje sam kupila za kuću u zadnje vrijeme?

Sve u svemu, imam hrpu slika s proizvodima za recenzije, odlučila sam ubaciti i neke novosti na blog, a minimalno jednom tjedno ide i novi video :). Ne želim si sada zadati neku preveliku obvezu i raspored koji možda neću moći pratiti, ali definitivno će te znati da sam se ponovno vratila!

Nadam se da će te me i dalje pratiti, i da nas čeka jedan lijep i zanimljiv novi početak!

Puse!

18 comments

  1. Uh, jedva dočekala novi post 🙂
    I da, post o stvarčicama za kuću bi za mene bio pun pogodat 🙂

    I da te pitam nešto za nogu, jesi li je udarila ili te samo počela boljeti? I što su ti rekli doktori? Jer mene je prije par godina odjednom počelo boljeti stopalo, ali samo dok hodam i to toliko jako da sam se jedva kretala. Kad bi stajala, sjedila, ležala apsolutno boli ne bi bilo, a noga mi nije bila nit natečena nit je promjenila boju. Budući da u gradu u kojem sam studirala nisam imala svog doktora, otišla sam na hitnu, tamo su me malo pregledali i na kraju mi je doktor reko da šta ja hoću, da imam reumu i da ako već znam da nekud moram hodat da popijem tabletu protiv bolova. Ja sam bila ljuta jer su mi se smijali i praktički nisu vjerovali da me boli i nisam htjela pit tablete već sam trpila i za par dana je bol se smanjila i nestala….Na kraju nikad nisam saznala što mi je zapravo bilo, ja iskreno sumnjam da imam reumu (tad sam imala 20god), a bol se nikad nije vratila..

    Sviđa mi se

  2. Moram priznati da si falila sa svojim postovima. 🙂 I ne daj se kada krene loše, sigurna sam da će proi i ovaj period. Što kaže Nina: “Kada sve krene po zlu, dignem glavu visoko, najviše, k’o da su pjesme za mene pjevaneeee!” 🙂
    Ja se zaista radujem tvojim budućim člancima i sa nestrpljenjem ih očekujem. 😉 🙂

    Sviđa mi se

  3. Drago mi je sta se se vratila natrag…. falila si nam 😉

    Haul sa stvarima za kuću bi bio super jer i mene čeka slična kupovina. Ne bi bilo loše ni kada bi objavila zimsku listu želja ili jesenski shopping ! 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj