Neutralni svakodnevni make up tutorial

Napokon sam se sjetila objaviti još jedan video :D. Moram ih šparati jer imam samo par komada, a još dva mjeseca neću moći niti jedan novi urediti i izvesti jer mi je laptop u banani …

Nekako mi se čini da baš ne volite gledati make up tutoriale, a na žalost njih imam najviše pa sam se odlučila jedan takav danas objaviti.

Prije bacanja Oriflame Giordani Gold palete sjenila morala sam se još jednom našminkati s njom. Iskreno, malo sam ostala razočarana nijansama i njihovom pigmentacijom- mada sam svojedobno obožavala ovu paleticu, što mislim da se vidi iz priloženog :D.

cats

Čudo kako se ukusi i preferencije mijenjaju s godinama, a i iskreno, mislim da se u današnje vrijeme mogu pronaći puno, puno bolja sjenila po čak i povoljnijim cijenama!

Jesam li već spomenula da je ova paletica stara jedno 4-5 godina? :D.

Evo video 😀

Recite mi kakve videe bi željeli gledati,da si zapišem u planer za zimu i da stignem smisliti kako ću ih izvesti :D. Imate li vi enke proizvode koje ste nekada jako voljeli, a kada ste ih kasnije ponovno probali da vam više nisu bili tako dobri?

4 comments

  1. Na youtube-u najviše volim gledati “outfit of the day/night” snimke 🙂 dobri su mi i GRWM, gdje se pokaže make-up, frizura i outfit.
    A volim jako i collab video, DIY projekte i sl.

    Ideje za sljedeći video – ako ti je muž voljan stati pred kamere, mislim da bi pravi winner bio “husband does my make-up” 🙂
    Ili “get UNready with me”, to mi je super za gledati 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj