PAULA’S CHOICE Moisture boost: One step cleanser

Već sam spominjala svoje oduševljenje Paula’s choice proizvodima na Šminkerici, a ovdje možete vidjeti i moju prvu video recenziju BHA liquid exfoliant-a koji mi je puno, puno pomogao! Nakon toga sam kupila još neke stvarčice, a ubrzo nakon toga sam dobila ponudu za suradnju tako da sam tom prilikom još nešto dobila :). Generalno gledano, njihovi proizvodi odlično djeluju na moju kožu i imam stvarno minimalno zamjerki na njih. Danas ću vam pisati o gelu/losionu za čišćenje lica iz Moisture boost linije koja je namijenjena normalnoj i suhoj koži (kakva je moja).

??????????????????????


Ovaj proizvod se može kupiti na Paula’s Choice web stranici, po cijeni od 169,00 kuna. Proizvodi s ove stranice stižu kroz 2-3 dana na vašu adresu, ako potrošite više od 390 kuna poštarina je besplatna(inače je 35 kn) , no često imaju i razne akcije koje se isplati pratiti i čekati.

Ambalaža

Ambalaža je klasična za njihove proizvode. Čvrsta, kvalitetna i služi svrsi. Prije korištenja potrebno je ukloniti zaštitu ispod čepa, kažem to jer sam se ja napatila tiskajući proizvod van toliko da sam skoro do kraja zgnječila ambalažu, a ništa nije izlazilo :D. Proizvod se lako dozira, a ako i izađe previše, lako se vrati natrag u ambalažu.

Sadrži 237 ml proizvoda?!?! stvarno precizna brojka, nema što :D. Ima rok trajanja 12 mjeseci od otvaranja. Postoji i veća verzija od 473ml čija je cijena 230,00kn.

??????????????????????
Tekstura

Tekstura ovog proizvoda me najviše podsjeća na neki gušći losion. Nije pre gusta, ali ni rijetka i pomalo je sluzava kada dođe u dodir s vodom. Lako se nanosi na lice, ali treba malo više vremena dok se dobro ne ispere s lica. Ne ostavlja nikakav trag na koži.

??????????????????????
Pogledajmo što kažu na Paula’s Choice stranici za ovaj proizvod:

Detalji
Ovaj svilenkasti proizvod brzo odstranjuje šminku (uključujući šminku za oči) i lako se ispire.
• Losion koji se lagano pjeni
• Koža ostaje potpuno čista i mekana
• 100% bez umjetnih mirisa i bojila

Korištenje

??????????????????????

Ovaj proizvod bi se trebao koristiti poput gela za umivanje i skidanje šminke, ali može se koristiti i tako da se nanese na blazinicu i na taj način očisti lice.
Za ovaj prvi način potrebno je prvo lice smočiti, pa potom nanijeti proizvod na lice i utrljati ga prstima u kožu, na oči, trepavice i sve što želite očistiti i potom dobro isprati.

Djelotvornost

Mislim da je ovo najbolji dio :D. Napokon sam otkrila proizvod koji djeluje kao gel za umivanje, ali pri tome uklanja i vodootpornu maskaru s trepavica! Doduše, kada imam nekoliko slojeva to je malo teži slučaj, ali recimo za mojih svakodnevnih jedan do dva sloja savršeno funkcionira. Tekući puder i ostale stvari s lica uklanja savršeno!

Ako skidam maskaru malo više pažnje posvetim tom dijelu, lijepo s jednim prstom prođem nekoliko puta lagano po trepavicama i maskara nestane.

Možda će vas na prvu malo začuditi tekstura jer sam prvo imala osjećaj kao da stavljam mlijeko za čišćenje lica na mokru kožu – ako vas zanima kaki je to osjećaj, probajte. Neće vam ništa biti.

Dok ne zaboravim, ovaj proizvod se ne pjeni, valjda sam se zato tako teško naviknula na njega :D.

Nije mi uzrokovao nikakve probleme na licu, nije začepio pore i što mi je najbitnije, ne isušuje mi kožu! Ponekad mi se čak čini i da je nahranjena nakon umivanja, toliko da ne moram iste sekunde nanijeti hidratantnu kremu iz iste linije o kojoj će te ubrzo čitati :).

??????????????????????
Miris

Ne bi trebao imati nikakav miris, ali moram priznati da ga ipak ima. Vjerujem da on nije namjeran, ali blago je neugodan i čudan, ali na sreću ne zadržava se na licu nakon umivanja.

Sastav

Prvo što mi je zapelo za oko je sodium laureth sulfate na visokom drugom mjestu i moram priznati da sam bila prilično skeptična i dvoumila se oko početka uporabe ovog proizvoda. Na kraju je ispalo da mi to nimalo nije smetalo, ali ako iz nekog razloga izbjegavate ovaj sastojak, eto da znate.

Ostatak možete pročitati na slici ispod.

??????????????????????
Zaključak
Solidan proizvod, pomalo čudne teksture koji uklanja i par slojeva vodootporne maskare i sukladno tome skraćuje mi mrsko vrijeme skidanja šminke. Ne uzrokuje nered na licu, ne isušuje kožu i ne ostavlja nikakve svoje zaostatke na koži :).

*PR PROIZVOD

21 comments

  1. Nadam se da će mi pristić BHA liquid exfoliant pa da vidim koliko je čudo, ako ne uzet ću si ga sama jer svuda čitam pozitivne recenzije. Ovo za čišćenje lica se čini okej, no mislim da mi nije potrebno. 🙂

    Sviđa mi se

    • Hm, nemam pojma iskreno… je okej, ali ja ga koristim za skidanje makeupa, a za čišćenje kože uvijek koristim još neki dodatni proizvod…pogotovo sada kad mi se koža više znoji i masti…

      Sviđa mi se

    • vjerojatno na jesen, ali već i ovako mogu reći da je odlična! doduše, za moj ukus ima malo previše svjetlih nijansi koje se ne razlikuju previše, ali recimo jedina shimmer nijansa u paleti je nešto najdivnije na svijetu, isto kao i većina tamnijih 🙂

      Sviđa mi se

  2. ja sam uzela onaj bha expoliant na tvoju preporuku i ostala paf! nakon mnogo godina sam riješila probleme s proširenim porama i miteserima…svakako ću isprobati i ovaj proizvod!

    Sviđa mi se

  3. Malo je čudno što se ne pjeni i ta neka njegova tekstura, ali nekako mi se čini vrijednim isprobavanja….na kraju, nije čak ni toliko skup kao što sam očekivala…

    Sviđa mi se

  4. divne fotke 🙂 ja sam isto probala neke njihove stavri i odlične su mi…doduše, uzela sam par testera i onda nakon isprobavanja kupila full size! baš su mi profi 😀 hvala što si me upoznala s ovim brandom!

    Sviđa mi se

  5. super post, ja isto obožavam njihove proizvode! u neka dva mjeseca sam se totalno prebacila na njihovu preparativu 😀 i još uvijek čekam tvoju recenziju njihove palete sjenila 😀 Dok ne daš odobrenje ne kupujem 😀 heheh

    Sviđa mi se

Komentiraj