Ljetna šopingmanija se nastavlja…

Već sam vam rekla da sam ovo ljeto kupovala dosta makeup stvarčica, dogodile su se neke nove suradnje, a i nastavile neke stare! Sve u svemu, to je rezultiralo popriličnom količinom novih stvari koje vjerujem da želite vidjeti :D. Naravno, detaljnije recenzije će tek uslijediti, ali mislim da ću za većinu proizvoda i ovdje moći napisati pokoju riječ .

??????????????????????
Real Techniques kistove koristim već dosta dugo i stvarno su mi odlični. Do sada sam imala samo onaj ljubičasti set za oči, stippling brush, blush brush i face expert brush i koristila sam ih non- stop. Malo sam razmišljala o obnavljanju kolekcije i dvoumila se između nekoliko odličnih brandova, a RT je bio moj konačni odabir, kao što vidite :D. Počastila sam se sa Sam’s Picks setom i Core Collection setom, te njihovom spužvicom za blendanje tekućeg pudera i korektora. Sam’s Picks je s Lookfantastic.com i platila sam ga preko 200 kuna (malo previše, znam, ali bilo me strah carine pa nisam htjela naručiti s iHerba, ali trebala sam jer su tamo duplo jeftiniji 😦 ), Core set (18$) i spužvica(6$) su s iHerba :).

??????????????????????
U Bipi sam uzela i njihovu spužvicu, žutu verziju za 20tak kuna. Na prvu moram reći da je „teksturom“ jako slična ovoj RT, i totalna suprotnost onim eBay kopijama BB.

??????????????????????
Aussie me ponovno razveselio njihovim divnim proizvodima :). Na žalost, šampon iz ove Miracle Moist linije mi ne odgovara, pa će vjerojatno ostati za neko darivanje, isto kao i trominutni deep conditioner koji je okej, ali ono… Jako mi je žao jer ovi proizvodi mirišu predivno :D. Sprej i četka za kosu me oduševili! Zanima li vas možda usporedna recenzija/dvoboj s Macadamia četkom za kosu?

??????????????????????
I Nuxe suradnja se nastavila…Ovoga puta su nas iznenadili s njihovim najprodavanijim proizvodima- suhim uljima koja obožavam i koja su jedna od rijetkih koja stvarno sadrže blagotvorna ulja u sebi. Ova ulja se mogu kupiti u ljekarnama,a cijene im se kreću oko 250 kuna po komadu (mislim da je ovo sa šljokicama čak i malo skuplje…)

??????????????????????
Malo sam se počastila i s paletama sjenila koje sam dugo željela… Too Faced paletu sam kupila od Maybe’s new start, Naked 3 je s Feelunique.com (37funti), Paula’s choice je s njihove stranice, a cijena joj je bila 310,00kn. The Balmovu Nude tude paletu (36$) sam dobila od Vivadream tima i oduševljena sam na prvi pogled!

??????????????????????
Douglas drogerija mi je poslala ovu fenomenalnu Artemis kremu za lice s spfom 30, a sama sam si kupila Bioderminu kremicu nakon nekoliko potrošenih testera… Obije su mi okej za ono čemu su namijenjene, ali nekako se ne mogu naviknuti na taj neki sjaj koji ostavljaju na licu, tako da ću ih potrošiti na plaži…

??????????????????????
Na eBayu sam si uzela ove umjetne trepavice i stvarno su odlične, najbolje od tih njihovih jeftinih :D. Ako ih želite, link je ovdje. Ova “rukavica” za depilaciju je živo sranje…Ne funkcionira ni upola tako dobro kako reklamiraju, a kupila sam je na preporuku nekih oduševljenih blogerica… Nekada stvarno trebam malo uključiti mozak prije nego bacim u vjetar 65 kuna :D.

??????????????????????

Počastila sam se i s nekim Nars stvarčicama s Lookfantastic.com :D. Radi se o Laguna bronzeru(27 funti), Angelika rumenilu (22 funte) i Albatross highlighteru(22funte).

??????????????????????
Nakon što sam isprobala Sleek proizvode mislim da se dogodila neka opsesija pa sam morala kupiti još nešto :D. Odluka je pala na paletu rumenila u nijansi Flame i set za konturiranje u nijansi Light. Kupila sam ih na Pink Pandi za 86, odnosno 56 kuna.

??????????????????????
Ista stvar se dogodila i s The Balm proizvodima…Ali sada napokon imam sve njihovo što sam željela, tako da sam mirna neko vrijeme :D. Uzela sam si Candy Lou highlighter i Bahama mama bronzer. Oboje je kupljeno na feelunique.com, Candy je 16funti, a Bahama mama 13,50.

??????????????????????
Ponovno sam kupila Bourjois HM korektor (oko 70kn) jer je najbolji, lakić sam dobila s onom kremom za lice od Douglas parfumerije, a MUR sjenilo je bilo gratis uz neku kupovinu na Pink Pandi. Alverde kremicu sam dobila još davno, ali sam je zaboravila slikati… Na žalost ne odgovara mom tipu kože :(. Od Manhhattana sam dobila ovaj novi predivni bronzer koji se odmah razbio, ali već sam kupila novi pa očekujte recenziju :).

??????????????????????
Morala sam kupiti i ova MUR rumenila, bez obzira na to što su kopije super popularnih Too Faced rumenila koja su mi nedostupna… Ambalaža im je papirnata i nije nešto, ali proizvodi unutar nje su divni…Što i trebaju biti obzirom na cijenu od 45 kuna na Pink Pandi :D.

??????????????????????Počastila sam se i s par MAC stvarčica, ali sve odreda su prekupljene, tj. polovne. Više mi se ne eksperimentira s naručivanjem s eBaya :D. Ruž je Russian Red, a rumenila Hang loose (mineralno) i  Something special (kremasto).

??????????????????????

Uzela sam si Dia de los Muertos paletu sjenila jer sam se zaljubila u jedan look koji je Blanka napravila sa žutom i ljubičastom nijansom iz ove palete :D. Nadam se da neću požaliti :D. Paleta je bila 67 kuna na pandi :D.

????????????????????????????????????????????

I posljednje što sam kupila su ovi MUR ruževi s kojima iskreno nisam previše oduševljena. Cijena im je oko 15 kuna po komadu na pandici, ali ako što rekoh- žali Bože :(. Ambalaža je gora nego kod MUA ruževa, stalno mi se otvaraju i tako, pigmentacija nije nešto…nemam pojma…moram ih još malo isprobati pa ću napraviti recenziju svih nijansi koje imam.

??????????????????????
Dobro,nije to posljednje nego ovaj stalak u kojem oni stoje :D. Uzela sam tri komada na eBayu i imam još dva kod kuće :D, odlična stvar bez koje ne mogu :D. Ako ih i vi želite kupiti , evo link.

Što vam se najviše sviđa? Što bi vi voljeli imati? Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme?

39 comments

  1. Koliko predivnih stvari na jednom mjestu!! *.*

    Ja ovu rukavicu za depiliranje imam od prošle godine. Tada nije bila 65kn nego nešto manje, al meni je ok. Ja sam je koristila tako da bi s njom išla po nogama dva-tri dana nakon brijanja kada dlake tek izbijaju i kratke su. Zašto tebi nije dobra? Nešto do korištenja možda?

    RT kistove za lice sanjam :DD
    Njih ću si skoro sve kupiti čim uštedim. Buffing i contour i multi-task brush si želim najviše. 🙂

    Meni su MUR ruževi katastrofa. Probala sam dva, ne znam za sve nijanse koliko su pigmentirane i tako to, no kako god bilo, ambalaža je užas živi! Ne može se zatvoriti kako spada, čep stalno pada i ruž mi se slomio pri nanošenju! Nisam ga extra jako išla stiskati po usnama nego normalno mazala ko svaki drugi a on se ukosio i ispao van -.-

    Ovakav stalak s ebaya sam naručila prije cca tjedan dana i jedva čekam da stigne. To će mi biti 1.takav (imam jedan rozi malo drugačijeg oblika) i mogu sad kupovati još ruževa 😛

    Sviđa mi se

    • da ti budem iskrena, najčešće prstima… tu i tamo beauty blenderom, ali opet prije prstima ili kistom stavim, a njime samo blendam
      … Ovisi kakvi su ti podočnjaci i kakva ti je koža, ne odgovara svima sve jednako… Ja sam svjedočila prekrivanju prilično gadnih stavri s tim korektorom tako da mislim da je prije stvar tehnike…

      ako su ti stvarno tamni podočnjaci, probaj s dva sloja, jedan tanki, skroz lagani, pa sloj transparentnog pudera nanesen prstom i sačekaj malkoc da se fiksira i onda utapkaj još jedan sloj korektora preko… ako ni to ne uspiej, ondak nemam pojma :/

      Sviđa mi se

      • Pokušat ću ovako kako si rekla. Nisu mi tamni baš, ali imam tu “crtu” od kosti (slijepočnice valjda) i nekako je pomalo nisko i to mi je ružno uvijek. Zasad je najbolje prekrio Mua Cover and Conceal, baca neki odsjaj, ima valjda iluminizirajući efekt i dovoljan mi samo puder na to i super…No, navečer kad izlazim me strah reflektora i svjetala.. Navodno je ok, ali to se tek iz daljeg vidi pod nekim kutem pa ono…moram ja probati ovako kako si mi rekla. Hvala 🙂

        Sviđa mi se

  2. Odličan new in! Na prvoj fotki vidim i MAC kozmetiku, to ne spada u new in? haha 😀
    Baš sam te htjela pitati kak je prošlo s carinom i onda vidim da si RT Sam’s picks naručila s look-a, ja sam ga već mali milion puta htjela naručiti s iherba, ali me strah carine… zanima me kakav će ti biti set, i NARS proizvodi, nemam ništa od NARS-a

    Sviđa mi se

    • ma spada, nemam pojma što mi je s ovim postom :/ neki dijelovi su mi počeli nestajati 😀 sada se vidi sve, nadam se 😀 set je odličan 😀 nars proizvodi su super, albatros me oduševio, isto kao i laguna …jedino mi je rumenilo onak li-la… je pigmentirano, ali na licu mi niej onak kak sam ja htjela i sadrži dosta krupne šljokice koje otpadnu putem do lica 😀

      Sviđa mi se

    • well, pa zaradi si i ti…. hvala bogu, posla po moru ima koliko hoćeš, a mi smo jedva našli curu da dođe raditi… svi bi novce, a nitko ne bi radio…i mole se da ne nađu posao…

      Sviđa mi se

  3. jaoooo tako puno divnih stvari :O jedva čekam recenzije
    ja nisam pretjerano kupovala ovo ljeto, samo par sitnica za plažu i za kosu, i četkice i spužvicu s ebaya (pa da testiram valja li imalo XD)

    a na pitanje šta bih voljela imati, s obzirom na te slike – sve XD haha

    Sviđa mi se

  4. Wow koliko toga. The Balm mi je na wishlist. Jedino mi nije jasno zasto kupovati 14 MUR ruzeva i onda na kraju ispadne kako nisu u redu. Bolje kupiti jedan pa vidjeti. Cisto sugestija, bez ljutnje.

    Sviđa mi se

    • stvar je u tome što nisu svi isti… neke nijanse su super, a neke blje… znala sam ja da nisu idealni, a i tako sam svih tih 15 platila kao jedan malo bolji tako da, šta ja znam, ni mi neki bed…sve u svrhu recenzija 😀

      Sviđa mi se

  5. Sve je apsolutno predivno! I da, mislim da ti ne radi link na umjetne trepavice, a baš me zanimaju.. 😀 Možeš li mi ga molim te zalijepiti ovdje? 😉 I ova MUR rumenila su predivna, baš sam gledala takva od Too Faceda, i drago mi je što postoji i nama dostupnija alternativa! 😀 Naručujem ih uskoro, definitivno!

    Sviđa mi se

  6. Ubijaš me Suzana! A počela sam štediti, i sad nakon ovog već sam upalila u novom tabu filjunik i lukfanstastik stranice 😀
    Ove trepavice su mi predivne, stvarno se isplati, jeftine su! I slažem se za tu rukavicu, imale sestra i ja i kanta za smeće.
    Ovo sve ostalo – HOĆU!

    xo

    Sviđa mi se

Komentiraj