Sheinside wishlista :)

Prije tjedan-dva sam kontaktirana od strane web shopa Sheinside čija je direktorica marketinga negdje naišla na moj blog, odnosno fotke outfita i odlučila mi ponuditi suradnju. Radi se zapravo o nekoliko komada besplatne odjeće,a sve što ja trebam napraviti u biti je napraviti wish listu stvari s njihove stranice i pokazati odjeću kada mi stigne, na sebi ili napraviti haul post.

Naravno da ponudu nisam mogla odbiti, tako da danas čitate post o stvarčicama koje bi ja željela imati u svom ormaru. Ja sam odabrala dvije haljine koje bi trebale stići za 10tak dana ali vam neću reći koje su to, budete vidjeli.

Osim te dvije haljine, pronašla sam hrpu predivnih stvari i krenut ću s haljinama. Jako volim haljine s otvorenim leđima mada moram jako paziti kakav otvor imam kako bih mogla prošvercati grudnjak ispod. Zbog veličine mojih grudi, nema šanse da nosim bilo što bez grudnjaka pa sam pronašla neke načine kako da nosim grudnjak ispod haljina bez leđa :D. Moji favoriti sa spomenute stranice koje nisam naručila jer ih ne bih mogla nositi su ovi:

csdcsdcsav

                                                                                                   Bijela haljina bez leđa  crna haljina 16,67

  Crna haljinahaljina 40                                                                                         Crno – bijela haljina s mašnicom

Još jedna stvar koju obožavam vidjeti na drugima, su kombinezoni :D. Prekratke hlačice, otvorena leđa i prevelik dekolte su nešto što bi na meni izgledalo nakaradno, ali dakako to me ne sprječava da slinim nad ovakvim komadima!

cwdwaf

                                                                                                      Šljokičasti kombinezon

cscsdcas

                                                                                                              Pink kombinezoncdcas                                                                                                          Šareni kombinezon

Ali hajde, da ne bude cijeli članak slinjenje nad nečim što ne mogu nositi, evo par komada koje bih mogla uzeti ukoliko se suradnja s ovim brandom i nastavi :).

Ovakve hlačice su nešto što obožavam. Imam slične iz Orsaya, samo u sivoj boji i nosim ih do besvijesti!

cwddevwasvawse
Već duo patim za nekim sakoićem s uzorkom, ali još uvijek nisam pronašla neki koji mi se u potpunosti svidio. Ovaj je definitivno u užem izboru i mislim da bi se mogao pronaći uskoro u mom ormaru s obzirom na to da je prilično povoljan :).

sako
I na kraju, evo par komada ispod kojih mogu prošvercati grudnjak :).

sdsdvsvsd

            !!!!!!!1!!!!!!!fwefaw

   !!!!!!!!!!!!!!2!!!!!!!!!!!!!!!sacsacascas

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dsada

    !!!!!!!!!!!!4!!!!!!!!!!!!

I dvije klasične stvari koje bi definitivno željela imati u svom ormaru. Zelena haljina  i plavi jumpsuit :D.

csdcsasdsadvasdvds haljina zelena 20

Linkići , tj. ružičasta slova  vode vas direktno na stranicu gdje možete vidjeti cijenu i dostupne veličine pojedinih komada! Također, na stranici možete vidjeti odjeću sa svih strana :D. Shipping je besplatan za narudžbe iznad 30 dolara, a jedino što mi se ne sviđa je to što treba od 15 – 28 dana da paket stigne. Nekako se nadam da će moj doći brže i da ću vas ubrzo moći obavijestiti o tome kakva je kvaliteta njihove odjeće uživo!

Koje se stvarčice vama najviše sviđaju?

19 comments

  1. ono što je apsolutno nekorektno i ilegalno jest što je stranica preuzela izgleda asos.com, a još i imaju fotke njihovih modela (žene koje su poznate po tome što rade za asos.com) u odjeći koja se prodaje isključivo na asos.com-u, a ovi nude jeftine kineske kopije. stranica je ista kao i one koje prodaju lažne louboutin cipele. not cool.

    Sviđa mi se

  2. Ajuuuj 🙂 Imamo isti stil i isti problem – malo što od ovoga možemo nositi zbog grudi 😀 Ali haljine i kombinezoni nešto savršeno. Ovu plavu majicu s neobičnim izrezom sam još prije negdje vidjela i sad me još više zainteresirala… kakve su veličine na toj stranici, bojim se da bi to sve meni bilo malo.

    Sviđa mi se

    • 😦 Neke You Tuberice su nosile takve majice ili haljine , pa si vjerojatno ondje vidjela… a veličine su tako… okej! Ja sam si uzela dvije haljine u L veličini i obije su mi dobre i rekla bih da odgovaraju našem M… Samo jedna “haljina” mi jedna prekrije stražnjicu, a ja sam ono 160 visoka, tako da ako misliš naručivati, gledaj i dužinu odjeće 😀

      Sviđa mi se

  3. Ja sam naručila 2 haljine i badic. Trebalo im je 2 tjedna da mi pošalju paket al kad su ti konačno uradili stigao je za 4 dana 🙂 haljine su mi super, brojevi odgovaraju onima sa stranice. Sve u svemu prezadovoljna san i jedva čekan da opet naručin 🙂

    Sviđa mi se

  4. Hlačice su preodlične, imam par sličnih i baš sam si htjela kupiti još jedne u h&m-u, ali nije bilo broja za mene.
    Ove su stvarno predivne, sad moram odmah na njihovu stranicu!
    Bome dobra wishlista 😉

    Sviđa mi se

Komentiraj