Deborah Eye Design Quad – 12 GOLD

Prije par mjeseci kada sam dobila paketić u kojem se nalazila i ova paletica, moram priznati da mi nije baš isprve zapela za oko jer nekako ne sadrži nijanse koje bih koristila svakodnevno.

Svejedno, uspjela sam je isprobati, a moje  dojmove pročitajte u nastavku!

??????????????????????

CIJENA I DOSTUPNOST:
Cijena ove palete je oko 70 kuna i može se kupiti u DM-u.

AMBALAŽA:
Ambalaža je sasvim pristojne i zadovoljavajuće kvalitete. Prilično čvrsta, efektnog dizajna i funkcionalna.
Sadrži aplikatorić koji je onako, znate…Ali njegov dizajn mi je mrak :D.

??????????????????????
Sadrži 4 sjenila ukupne težine 8 grama, solidne veličine i lake dohvatljivosti kistom …

??????????????????????
TEKSTURA:
Tekstura ovih sjenila je prilično tvrda, ali fina. Boja se lako kupi prstom ili kistom, čak se ni ne trusi jako- osim eventualno zlatne nijanse, ali kako se radi o prilično svijetloj nijansi to mi i nije neki problem.
Tri nijanse su shimmeraste (bijela, zlatna, plava) , a jedna je totalno mat (crna).

??????????????????????
PIGMENTACIJA:

??????????????????????
Pigmentacija ovih sjenila je osrednja, no s uporabom i neke najjeftinije baze za sjenila penje se na odličnu. Možete na swatchu ispod vidjeti – gornji dio je bez baze, a donji preko baze :). Sasvim zadovoljavajuće. Moram ipak reći da je na kapcima malo teže postići ovaj intenzitet boja, ali nikako nije nemoguće. Potrebno je nijansu nanijeti u dva-tri sloja i onda bi trebalo biti okej – sve do blendanja.

??????????????????????
Primijetila sam da se boja baš jako gubi kod blendanja. Znam da je to normalno i tako treba biti, ali ovo je ipak malo ekstremno, jer gotovo da nestane, a ova plava nijansa i promjeni boju u crnu i plavkastim šljokicama i onda mi se više ne sviđa :/.

NANOŠENJE:
Već sam gore spomenula da ove boje daju najbolje od sebe kada ih se nanosi preko baze za sjenilo i tu u barem dva tanja sloja. Pigmentacija se blendanjem prilično gubi, ali samo nanošenje je okej jer se nijanse ne truse baš jako, osim zlatne.

BLENDANJE:
Nijanse se lako blendaju, a još lakše nestaju s kapka pa je potrebno boje dosta nadograđivati.

TRAJNOST:
Uz bazu su ova sjenila prilično trajna, kao i neka puno skuplja. Na žalost, bez baze, nisu baš najbolja. Prvi put u životu mi se dogodilo da mi se sjenilo nakupilo u pregibu, a tamnije nijanse kao da su nestale s kapka.

SASTAV:

??????????????????????
Sve u svemu, ne radi se o lošoj paletici, ali ako uzmem u obzir njezinu cijenu i broj sjenila, mislim da možete proći i puno, puno bolje…
*PR proizvod

2 comments

Komentiraj