HUGE BEAUTY HAUL <3 !!

Zadnjih dana sam nešto malo shoppingirala, a i u posljednjih dva mjeseca se nakupilo PR stvarčica za recenziranje pa sam to sve zajedno odlučila podijeliti s vama :). Pokraj stvari koje su ustupljene za recenziranje ću staviti *, i neke od njih sam dobila sa Šminkerice, tako da će neke od recenzija biti i ondje, no o tome ću vas obavijestiti na svojoj Facebook stranici.

No dobro, da krenem lagano…S dolaskom toplijeg vremena vratila se moja opsjednutost gelovima za tuširanje :D. Čim zatopli tuširam se nekoliko puta dnevno i trošim ih u abnormalnim količinama i zbog toga kupujem jeftinije gelove koji me privuku ili ambalažom ili mirisom :D.

FELCE AZZURA GELOVI ZA TUŠIRANJE – Metro, akcija oko 14 kuna

??????????????????????
Ovaj brand mislim da nisam nikada spomenula na blogu, ali iskreno obožavam njihove proizvode. Od mirisnog pudera za tijelo, kupke, omekšivača za rublje do ovih gelova za tuširanje. Konkretno ova plava verzija me oduševljava zimi, a ružičasta ljeti, imaju predivan svjež miris koji se dosta dugo zadržava na koži, ne isušuju je, fino se zapjene i meni je to sasvim dovoljno!

BALEA GELOVI ZA TUŠIRANJE –DM, 8kuna BALEA PILING – DM,oko 13 kuna

??????????????????????
Znate već da volim ove gelove, a svaku novu LE kolekciju moram isprobati. Kod njih mi je sve super osim toga što jako brzo nestane miris s kože… Zapravo, ovaj s kokosom nije LE :D. Piling je onako, solidan, nije previše grub ali obavlja posao i predivno miriši!

FA GELOVI ZA TUŠIRANJE I DEZODORANS + TORBICA – Metro, oko 40 kuna

??????????????????????
Pogađate? Kupila sam ovo samo radi torbice koja mi je idealna kada se samo želim spustiti do mora i trebam samo mobitel i kremu za sunčanje :D. Doduše, u nju stane i puno,puno više stvari! Gelove i dezić sam proslijedila jer u biti nisam ljubitelj tog mirisa…

SCHWARZKOPF GLISS HAIR REPAIR ŠAMPON, REGENERATOR,MASKA,REGENERATOR U SPREJU I KURA

??????????????????????
Moji omiljeni drogerijski šamponi kojima se opskrbim za ljeto jer mi pomognu održati kosu lijepom i zdravom. Što god da isprobavam, imam ovu cijelu liniju u rezervi! Neću pisati cijene jer imam detaljniju recenziju nekih proizvoda ovdje, a cijena šampona i regeneratora je oko 20 kuna po komadu.

MATRIX BIOLAGE HYDRASOURCE ŠAMPON (83kn), REGENERATOR(83kn), MASKA(oko 100kn) I SPREJ (112kn)*

??????????????????????
Ovo sam dobila na šminkerici i u biti još uvijek testiram. Na prvu me nije baš oduševilo ništa osim maske, ali sam zavoljela i šampon….Uskoro više na Šminkerici.

PAULA’S CHOICE ONE STEP CLEANSER* (229 kuna) , HYDRATING TREATMENT CREAM*(199kn) dostupno na njihovoj web stranici

??????????????????????
Ove proizvode sam dobila za blog i već sam oduševljena svime i jedva čekam da vam napišem recenziju! Ovaj cleanser je doslovno to što kažu – skida sve, čak i vodootpornu maskaru, a kremica je možda ona prava… :D.

BIODERMA SENSIBIO (110kn u ljekarnama) i GARNIER PERFECT BLUR (oko 80kn u drogerijama)

??????????????????????
Nakon isprobavanja hrpe drogerijskih micelarnih, vratila sam se Biodermi i više službeno ne eksperimentiram. Ova bočica od pola litre traje dovoljno dugo i savršeno mi odgovara, tako da opravda višu cijenu :D.
Ovu Garnierovu kremicu nisam još isprobala pa nemam ništa za reći :/. Budemo vidjeli za koji mjesec kada ju dobro testiram :).

??????????????????????
CIEN KREMA ZA RUKE –Lidl ,10kn
Koristim je tek par dana i već sam oduševljena! Ova krema me jako podsjeća na Netrogena kremu za ruke, samo je puno jeftinija i ima bolju i praktičniju ambalažu.

VICHY BB KREMA SPF 50* U ljekarnama oko 130kn

O ovoj BB kremi sam napisala recenziju na Šminkerici pa provjerite ovdje moje iskustvo s njom.

ALOEDERMAL CREMA VISO* U boljim ljekarnama, oko 126 kn

Još jedna fantastična krema za lice s još fantastičnijom ambalažom, vrlo skoro više o njoj na blogu!

NUXE BB KREMA* dostupna u ljekarnama za 120 kuna

Je još jedna stvar čija recenzija stiže brzinom munje, čim napravim fotke kako izgleda na licu! Divan proizvod!

NIVEA STRESS PROTECT – 15kn u DM-u

U biti sam uzela ovaj, ali me na kasi teta uvjerila da uzmem ovaj jer je kao odličan i bio je na akciji za 15, umjesto 21 kn. Za sada mi je okej.

OLIVAL SHIMMER I PEKMEZ ZA UBRZANO TAMNJENJE* – ne znam točne cijene

??????????????????????
Ove proizvode sam dosta davno dobila, ali nikako da ih isprobam kako treba. Za sada mi je pekmez fenomenalan, ali nisam se dugo sunčala pa ne znam kako točno djeluje. Odlično izgleda na koži, hidratizira ju i zadržava se čak i nakon tuširanja i to mi je super! I da, super mirišu!

MAX FACTOR LAKOVI ZA NOKTE* – MALI oko25kn , VELIKI oko 50kn – dostupni u svim drogerijama

??????????????????????
Znate da imam hrpu ovih MF mini lakova i dolični su mi, a nedavno sam isprobala i ove veće i ti su još bolji! Uskoro recenzije na blogu i na Šminkerici.

ORIFLAME THE ONE*- kataloška prodaja TEKUĆI PUDER (oko 90kn) , PUDER U KAMENU (90kn), SJENILO (oko 58kn)

??????????????????????
U prošlom postu sam spomenula loše proizvode iz ove kolekcije, a ovdje su oni odlični! Uskoro više na blogu, neću ništa govoriti da ne pokvarim recenzije :D.

MAX FACTOR LIPFINITY* (93kn) , WHIPPED CREAM PODLOGA*(oko100kn), EXCESS VOLUME*(oko 100kn) I MASTERPIECE MASKARE (80kn) I SJAJILO*(oko 60kn) – u svim drogerijama

??????????????????????
Nakon dugo vremena napokon sam uspjela ostvariti suradnju i sa svojim najdražim drogerijskim brandom koji je dostupan kod nas, i još sam na Šminkerici dobila neke njihove stvarčice tako da je ovo na slici mix + oni gore lakovi za nokte! Za Lipfinity sam već rekla da sam oduševljena, Masterpiece je moja HG maskara, a za ostalo će te ipak morati malo pričekati :).

MAKEUP REVOLUTION PALETA* (oko45kn), FOIL EFECT SJENILO* (oko 50kn) ,SJAJILO*(oko 15kn), RUMENILA*( oko15kn) dostupno na Pink Pandi ili MakeUp Revolution web stranici

??????????????????????
Dogodila se suradnja i s web shopom Pink Panda s kojim sam u zadnje vrijeme u odličnim odnosima i obožavam njihovu super brzu dostavu i plaćanje po preuzimanju, ali o tome malo kasnije :D. Ovo su mi poslali za recenziranje, a jedno od rumenila sam zapravo dobila gratis uz narudžbu koju će te vidjeti dolje :). Paleta je nevjerojatno pigmentirana, ovo sjenilo u srebrnoj nijansi već imam, pa je ovo pospremljeno za neko darivanje, sjajilo nisam probala, a rumenila su za tu cijenu odlična!

??????????????????????
SLEEK VINTAGE ROMANCE PALETA Pink Panda ili Sleek web stranica, 85 kuna (na njihovoj stranici je jeftinija)

Ovo je moja prva Sleek paleta sjenila i ne znam zašto ih nisam prije isprobala, ali sam ostala oduševljena! Stvarno je nevjerojatno koliko se odličnih sjenila okolo kreće po vrlo povoljnim cijenama!

SLEEK PINK LEMONADE RUMENILA Pink Panda ili njihova web stranica, oko 100kuna ili 50tak kuna na njihovoj stranici
Ista stvar kao i s paletom, jedna riječ samo – WOW!!!

MAYBELLINE COLOR TATTOO KREMASTO SJENILO – PERMANENT TAUPE dostupno u svim drogerijama za 40tak kuna

Znate :D. Ovo je HG proizvod i ujedno i jedini proizvod koji svaki dan pod svaku cijenu stavljam na sebe – kremu ponekad mijenjam, puder,korektor, rumenilo, maskara – bez toga mogu –ali obrve si moram napraviti ahahha.

NARS CREAMY CONCEALER – HONEY, kupila sam privatno od jedne cure, ali Nars možete kupiti na stranici lookfantastic.com, cijena je oko 220kn

Odličan korektor u mrvicu krivoj nijansi :D. Malo mi je previše narančast na mojoj neutralno žućkastoj puti, tako da ga nanosim ispod tekućeg pudera ili samo na podočnjake. Prekrivanje je solidno, a trajnost fenomenalna- samo, ne vjerujem da vrijedi 220kn. Na sreću, ja sam ga kupila za dosta manje :).

THE BALM MARY LOU MANIZER (oko 165kn), DOWN BOY RUMENILO (oko 155kn) , HOT MAMA RUMENILO/SJENILO (139kn) – ja sam ovo sve uzela na Pink Pandi, ali može se sada naći i na Jagodici i Feelunique a možda i još nekima kojih se sada ne mogu sjetiti,ali cijene su vrlo slične.

Ovo su neke od The Balm stvarčica koje sam dugo željela, ali lista je još uvijek dosta duga :D. ambalaža je predivna, a Mary Lou Manizer opravdano omiljeni highlighter :D. Rumenila su isto divna, ali Down Boy koji je gotovo mat se dosta trusi, a to nisam očekivala od proizvoda te cijene :(.

PEARL DROP PASTA ZA IZBJELJIVANJE* (oko 35 kn, u drogerijama i većim supermarketima) I BECUTAN DJEČJA KREMA (15tak kuna u svim trgovinama)

??????????????????????
Volim kada brand suosjeća s blogericama koje nisu u mogućnosti doći na evente koji su svi od reda u Zagrebu pa nam pošalju proizvode :D. Jednom davno sam probala verziju ove paste i stvarno je malo pomogla i onda je proizvod nestao s polica! Ovaj put se javio u malkoc redizajniranoj ambalaži, ali jednako učinkovit! Više o mojim zubima, njezi i onim što je ova pasta učinila za njih biti će u detaljnijoj recenziji.

Becutan kremicu volim koristiti s vremena na vrijeme kada želim kožu odmoriti od testiranja raznih proizvoda ili za ekstra hidrataciju ili ako mi ponestane kreme koju trenutno koristim pa ju volim imati u pričuvi. Mada, trenutno imam dvije kremice koje sasvim zadovoljavaju potrebe moje kože, tako da ne vjerujem da će mi trebati, ali ono, za svaki slučaj.

 

LINKOVI NA SPOMENUTE WEB SHOPOVE:

PINK PANDA

FEELUNIQUE

LOOKFANTASTIC

MAKEUP REVOLUTION

PAULA’S CHOICE

SLEEK

ORIFLAME

Kao što sam na početku rekla, ovo su proizvodi koje sam prikupila kroz dva, možda i malo više mjeseca. Nisam pošandrcala i pokupovala sve odjednom, niti su svi ovi proizvodi stigli odjednom. Ako vas nešto posebno zanima, napišite u komentarima pa ću požuriti s recenzijom tog proizvoda, ali i tako će kad tad sve doći na red :).

Što vam se najviše sviđa?

10 comments

  1. Trebam pomoć ako netko zna 🙂 već dosta dugo pokušavam naručiti proizvode sa Sleek stranice, no uvijek mi piše da se tip kartice ne podudara s brojem kartice koji sam unijela. Imam pbz-ovu Visa karticu. Unaprijed hvala 🙂

    Sviđa mi se

  2. Ove Felce Azzura gelove za tuširanje sam i ja isprobao. Savršenog su mirisa i vrlo blagog učinka na tijelo. Ambalaža i nije nešto privlačna te sam do sada uvijek razmišljao kako ambalaža utječe na kvalitetu onoga što je unutra. 😀 Sada znam da sam se prevario. Neprivlačne ambalaže (barem meni) mogu rezultirati s vrlo pozitivnim i kvalitetnim mirisima. 🙂

    Sviđa mi se

  3. Mene bi zanimalo sve iz Oriflamea i Makeup Revolution rumenila 😀 Imam ovu Sleek paletu Sunset i još 5 Sleek paletica tako da ti iz iskustva mogu reći da ih moraš probati sve 😀

    Sviđa mi se

  4. baš mi je drago što imaš trajne ruževe od max factora. ja već dugo godina iznova kupijem nijansu angelic, no nedavno sam se počastila sa upravo tom koju ti imaš: just bewitching i oduševeljena sam. jedino što se mora paziti da se ne pretera sa količinom jer se ne osuši dobro, al sve ostalo superiška 🙂

    Sviđa mi se

  5. Mene zanima jako recenzija Max factor maskare, volim njihove maskare, a sjajilo sam iz ove kolekcije kupila nekom za rodjendan, crveno, swatchala sam na ruci u radnji, predivno izgleda i kako uz sebe nisam imala makeup remover osim maramice obicne, ostale su mi crvene tackice u porama koze na ruci, cini se izuzetno trajno sjajilo, jer nije se to skinulo ni nakon upotrebe tecnog sapuna, samo mi se to nije svidjelo, malo je cudno, ali sam takav slucaj imala i sa njihovim crvenim ruzem , cijeli naredni dan mi ostaju crvene usne, boja se jako tesko skida. U svakom slucaju, probacu ovako neku njezniju nijansu, mislim da toga nece biti kao s crvenom. 😀

    Jaoo,ista stvar kupujem setove zbog nesesera, a proizvodi najcesce budu promasaj, pa ukucani koriste 😀

    Bioderme nema u BiH, kao i mnogo toga 😦

    Najzanimljiviji mi se čini pekmez. (I to postoji? 😀 )

    Sviđa mi se

Komentiraj