Kompilacija FAIL proizvoda

Kao što vidite iz naslova, danas vam pišem o proizvodima koji su me razočarali u zadnje vrijeme. Nema ih baš puno, ali nadam se da će ovaj post vama uštedjeti koju kunicu.

L’OREAL NUDE MAGIQUE TEKUĆI PUDER – oko 100 kuna, online

1

Prvi je na redu ovaj L’Oreal tekući puder kojega u biti kod nas niti nema za kupiti. Ja sam ga prekupila od jedne cure i nakon jedne uporabe prodala. Iskreno, stvarno sam puno očekivala od njega jer su ga blogerice hvalile, ali očito nije bio baš za moj tip kože.
Tekstura mu je jako rijetka, vrlo je suh i strašno mi je isušivao kožu, te naglašavao suhe dijelove. Uz to, prekrivanje mu je skroz jadno :(, jedino što ej bilo idealno jest nijansa – totalno moja boja za zimu . Ambalaža mi se isto nije svidjela jer ima prevelik otvor za tako rijetku konzistenciju, ako bi ostao polegnut procurio bi malo oko čepa…

BALEA SOFT&CLEAR INTENZIVNA NOĆNA KREMA – manje od 20kuna, može se kupiti u DM-u

2
Ovu Balea kremicu sam si kupila ni sama ne znam zbog čega, no prvo što sam kod nje vidjela je tekućina poput vode koja je iscurila iz nje kada sam je otvorila :/. Druga loša stvar je bila njezin miris, odnosno, trebala bih reći smrad. Uz to sve što sam rekla, nisam ju niti jednom koristila, nego sam ju samo isprobala na ruci, i moram reći da mi se čak ni njezina gelasta tekstura nije svidjela. Naprotiv tome, mom se mužiću jako svidjela i on ju je potrošio i bio oduševljen, pa sam sličnu verziju ove kreme čak i poklonila u zadnjem darivanju :D.

*NIVEA Q10 CELLULITE GEL-CREAM – cijena , sve drogerije i veći supermarketi

3
Kada sam već kod kremica koje mi se nisu svidjele, moram spomenuti i ovaj Nivea gel protiv celulita. Par puta sam ga nanijela, ali područja na koja sam ga stavljala su ostajala toliko ljepljiva da sam se morala ponovno tuširati. Naravno, od njege i hidratacije nije bilo ništa, a kamoli onda od smanjenja celulita :D.

*ALVERDE COLOR&CARE MAKEUP TEKUĆI PUDER – cijenu ne znam, vjerojatno oko 30 ili 40 kuna , dostupno u DM-u

67
Da na njemu ne piše da je tekući puder, ja ga sigurno ne bih svrstala u tu kategoriju. Tekstura mu je vrlo gusta, hranjiva i pomalo masnjikava. Kada ga stavim na lice, daje lijep osjećaj, poput neke kreme za lice- točnije, tonirane kreme za lice, ali to nije to što bi trebalo biti. Od tekućeg pudera očekujem solidno prekrivanje, postojanost i barem malo matiranja, a kod ovog pudera to nije slučaj. Jedino što mi se na njemu sviđa je ambalaža i miris :D.

*ORIFLAME THE ONE – dostupno putem kataloške prodaje

Možda se sjećate da sam nedavno na svom Instagramu podijelila fotku Oriflame proizvoda iz ove kolekcije koje sam dobila za recenziranje. Kao i uvijek, znate da kod takvih kolekcija bude odličnih proizvoda, ali i onih malo manje odličnih – e te će te danas vidjeti, a o ostalima slijedi detaljnija, pozitivna recenzija!

KOREKTOR – 59,00 kuna

8Prvi na tapeti zbog izuzetno lošeg prekrivanja, masnog sjaja koji ostavlja, pretamne nijanse i nepostojanosti čak i uz fiksiranje puderom u prahu. Jednostavno nije ono što meni treba :/.

RUŽ – inače je 69 kuna, a trenutno je 45,00kn

10
Prilično loša i jeftina ambalaža, vrlo slaba pigmentacija, gliter koji se osjeti na usnama , isušivanje usana i sve to za ne baš malu cijenu – ne hvala!

SJAJILO- inače 59 kuna, sada 38,00 9
Miriše na lubenicu i podsjeća me na njihova sjajila koje sam kupovala kao klinka prije 10-12-13 godina… Također, pigmentacija 0 bodova, opet taj strašni krupni gliter, vodenasta tekstura, razlijevanje preko usana. Definitivno se za taj novac (ali i puno manje od toga) mogu pronaći bolja sjajila.

*MAX FACTOR WILD MEGA VOLUME MASKARA – oko 60 kuna, sve drogerije

5
Nikada nisam mislila da ću na ovakvu listu staviti MF maskaru, ali ja s ovom nikako nisam mogla izaći na kraj! Općenito se neobične i inovativne četkice maskara ne slažu s mojim trepavicama pa očito ni ova nije izuzetak. Većinu maskare nanese na vanjske dijelove trepavica, a sredina ostane jadna :(. Zatim s tim debljim dijelovima pokušam malo maskare staviti i na taj dio, ali onda se zezne ostatak trepavica … Osim toga, ova maskara nije vodootporna pa mi ni ne drži trepavice uvijenima, a nakon nekog vremena mi se počela i trusiti što mi se još nikada s njihovim maskarama nije dogodilo. Jedino što mi je okej je boja koja je full crna i ne treba puno maskare da oboji trepavice.

*L’OREAL HAIR CHALK – oko 150 kuna komad, dostupno u odabranim frizerskim salonima

4
Iako sam sama izabrala ovaj proizvod i htjela ga isprobati, moram priznati da sam požalila. Kao prvo , ove boje su prilično skupe za količinu koja se dobije. Drugo, nije ih baš lako nanijeti i ostaju fleke od njih tako da treba biti jako oprezan. I sve bi ja to još preživjela da je rezultat koji one daju wow. Ali nije! Ja sam koristila ljubičastu boju na vrhovima kose, i oni su postali užasno grubi i kruti. Nije bilo šanse da ih raščešljam, pa sam odmah krenula oprati kosu. Nakon prvog pranja većina boje se ispala i ostala je onako svjetlo ljubičasta boja, no i dalje je taj dio bio dosta isušen i bilo mi je teško raščešljavati kosu i jako se petljala. Boja se nije isprala nakon 2-3 pranja, već je trebalo 7-8 pranja da sva boja siđe i dobijem boju kakva je bila prije. Čak i kada je boja nestala, vrhovi su mi bili u lošem stanju, no na sreću imala sam odličnu masku za kosu koja mi je pomogla da kosu vratim u prvotno stanje!

Koji proizvodi su vas razočarali? Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda i kakvo je vaše mišljenje o njima?

Proizvodi koji su označeni s * su pr proizvodi.

16 comments

  1. sto se tice pudera od maybelina kojeg si na pocetku spominjala on se zove ”eau de teint” sto na francuskome znaci voda za ten to jest puder u jako tekucem obliku, vjerovatno je i zbog toga jako ”ligth” na kozi ja ga nisam isprobala ali samo za informaciju <3<3333

    Sviđa mi se

  2. nivea gel protiv celulita u kombinaciji s masažerom bila mi je dobitna kombinacija za skidanje celulita na bedrima i stražnjici u 3 mj. masirala sam otprilike svaka 2-3 dana.

    Sviđa mi se

  3. Jao, pop*zdim kad vidim da neki ruž tu kod nas košta oko 70-80 kn, a MAC je 90 u SAD-u, aaaa!!! Loreal krede sam htjela probati, ali sad neću… Preskupe su mi bile i ovak.

    Sviđa mi se

  4. Od svih ovih proizvoda sam jedino isprobala Oriflame Power shine ruzeve, s tim da oni malo malo pa promijene ambalazu, pa neke limited varijante, a ustvari je rijec o istom ruzu, ranije sam voljela da ih kupujem, jer volim takav sitni shimmer na usnama, iako im je trajnost dva tri sata ili do prvog popijenog pica 😀 , ali su dobar izbor za cure koje tek pocinju sa sminkanjem, koje vecinom koriste sjajila kao nekad sto ja jesam, vise sjaja nego boje imaju, s tim da sad me prosla ta faza, sto se tice cijene, sve oriflame proizvode treba kupovati na snizenju, a ono je uvijek u pocetku kad izbace neki “novi” (stari 😀 ) proizvod, tako da sam ja kupovala po 3-3,5 evra sto je bilo prihvatljivo, medjutim vidim da je ovaj na snizenju 5 evra sto je preskupo za takav proizvod, cisto sumnjam da je bolji od onih x varijanti power shine ruza koji sam ja probala, jako se brzo trose, uostalom duplo su manji od klasicnog ruza, premekani su ako se nose u tasni po vrucini, ambalaza se ofuca, ali to nije bitno toliko, sa mnogim Oriflame proizvodima sam razocarana, ako nesto vrijedi to je Giordani Gold kolekcija, ruzevi su bas dobri, mami ih kupovala godinama, cak im nekad ambalaza izgleda premocno, mozda najljepsa ambalaza ruza kojeg sam imala http://1.bp.blogspot.com/-ONkRPOxJpdY/T-bfLWDOk2I/AAAAAAAAH5s/xnruH0MtLy0/s1600/_vyr_2668243-O-Ruj-giordani-gold-jewel.png medjutim mijenjaju ih stalno i vise sam izgubila volju da ganjam uzorke da ih isprobam prije kupovine, evo vec pola godine nista nisam narucila, jer ih sad treba duze cekati a ne kao ranije danas narucis, sutra ih vec imas. Mada uvijek nesto lijepo se vidi, kao sad pareo (haljina za plazu) u aktuelnom katalogu…
    Ali odlucila sam cvrsto da necu pokleknuti 😀
    Jednostavno su mi dosadili, sve je isto, samo se ambalaza mijenja. Ne vrijede toliko. Mogli bi da porade malo na reklami na blogovima pretezno vidjam Avonove recenzije, kritika je upucena njima, jer Avon salje redovno uzorke blogorecima bar kod nas u BiH. Tako da kataloska kupovina je ipak bitno drugacija nego nekad prije 10 godina 🙂 Ali, Oriflame izgleda jos kaska 🙂

    Sviđa mi se

  5. isprobala MF maskaru.. ista stvar sa tom ogromnom četkicom.. ostale nisam probala iako sam imala u planu Q10 niveu probati ali sad nisam više sigurna dali želim 😉
    spomenula si u zadnjem proizvodu neku super masku.. možeš li preporučiti neku za suhe vrhove?

    Sviđa mi se

Komentiraj