Makeup Revolution Matte brights paleta sjenila

Napokon vam predstavljam i ljubimicu među mojim paletama sjenila- i to ne zbog toga što ju stalno koristim, nego zato što je jedinstvena i obožavam je gledati :D. Ovo je definitivno bio loš opis nekog make up proizvoda hahah, ali definitivno ju više gledam nego što ju koristim…
Iskreno, u ovoj paleti postoji samo 2-3 boje koje mogu nositi na svakodnevnoj bazi, ali zato su mogućnosti za igranje i eksperimentiranje na viskom nivou.

??????????????????????
Ova paleta može se kupiti na Make Up Revolution web stranci, ili na Pink Pandi :D. Cijena joj je 4 funte iliti oko 46 kuna na Pandici.

Ambalaža:
Kao što sam već spomenula u recenziji Essential Mattes palete, ambalaže ovih paleta su odlične! Vrlo čvrste, kompaktne i prilično velike. Sadrže 14 grama proizvoda raspoređenih u 12 intenzivnih nijansi sjenila. Aplikator je klasični, dvostrani, spužvasti, meni neupotrebljiv i već zagubljen :D.

??????????????????????
Tekstura:
Ove nijanse u prilično tvrde, čestice su super fine i ne truse se jako. Vrlo lako se kupe prstom ili kistom.,

Miris:
Ne osjeti se baš, ali ako se baš trudim, njušim onaj uobičajeni miris praškastih kozmetičkih proizvoda 😀

??????????????????????
Pigmentacija:
Pigmentacija je fantastična kod svih nijansi osim prve tri. Dakle, bijela, siva i svjetlo plava boja su onako, li-la. Doduše, bijela je okej za recimo highlighter ispod obrve, ali i recimo preko bijele podloge (olovke recimo)izgleda okej. Sivom je ista stvar, jedino mi ova svjetlo plava nije baš nešto legla, čak je i swatch ispao mega loš :/. Mada, to je jedina boja iz ove palete koju ne bi stavila na sebe, tako da mi nije ni žao.

I da, swatchevi su rađeni bez ikakve baze!

??????????????????????

Nanošenje:
Iako se radi o mat nijansama, nisam imala nikakvih problema s nanošenjem ili blendanjem istih. Nanosim ih tapkanjem, na ciljana mjesta na kapku, a na ostatak i tako uvijek ide neka neutralnija nijansa.
Predlažem korištenje bilo kakve baze ili kremastog sjenila radi postizanja većeg intenziteta boja.

??????????????????????
Trajnost:
Uz bazu ova sjenila dugo traju na kapcima. Ja ih nisam nanosila u pregib, ali na samom kapku, u unutarnjem kutu oka ili na donjem kapku super funkcioniraju.

Sastav:
Tek kod pisanja recenzije sam shvatila da nemam sliku sastava, ali sam provjerila i sastav je identičan onome u Essential Mattes paleti sjenila tako da ću ispod staviti sliku sastava s te palete.

??????????????????????
Zaključak:
Ovo definitivno nije paleta iz koje možete napraviti cjelokupan look na kapcima, ali ako se s vremena na vrijeme zaželite promjene, želite nešto življe ili jednostavno volite rekreirati razne lookove i eksperimentirati s make upom, mislim da bi ovu paletu sjenila trebale imati u svojoj kolekciji. Cijena joj stvarno nije velika tako da i ako će te je koristiti s vremena na vrijeme, opet je dobra investicija.

Sviđa li vam se ova paleta sjenila? Biste li ponekad koristile ove nijanse? U kojim kombinacijama?
*pr proizvod

6 comments

  1. meni se baš sviđaju te nijanse u paletici, volim šarenilo (ali samo kad je u pitanju šminka 😛 ). Nažalost još uvijek ne posjedujem ništa od makeup revolution al sudeći po dobrim recenzijama i dobroj cijeni nadam se da će se ubrzo nešto naći u kolekciji. 🙂 Ja bih tu paletu definitivno koristila, a boje su mi nekako ljetne 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj