Vichy Idealia Eyes

Hmmm, danas još jedna recenzija proizvoda s BBD-a :D. Mislim da je ovo posljednji proizvod koji sam dobila na tom događaju o kojemu ću pisati :).

??????????????????????
Čim sam vidjela ovaj proizvod u svojoj vrećici odmah mi je zaigrala mašta :). Inače jako volim Vichy proizvode, a ovakvi noviteti me uvijek bace u neke neplanirane troškove. Osim toga, već sam neko vrijeme tražila neku kremicu za okolo očno područje koja nije previše skupa, a djeluje, tako da sam bila super sretna što sam dobila ovaj proizvod!

??????????????????????
No dobro, krenimo pisati o njemu, napokon!

Ovaj proizvod je kao što mu i samo ime kaže, namijenjen području oko očiju, a trebao bi poboljšati kvalitetu kože oko očiju i izbalansirati boje na tom području – točnije: „ transformirati kvalitetu i boju kože, ublažiti izgled tamnih mrlja, osvijetliti tamna područja, zagladiti linije na površini kože, trenutno osvijetliti i ublažiti izgled tamnih krugova”… Namijenjen je svim tipovima kože, čak i osjetljivoj koži.

Ambalaža:
Ovaj proizvod dolazi u običnoj plastičnoj tubici s neobičnim i inovativnim aplikatorom čija pojava baš i nema neku svrhu. Naime, iako je izrađen od elastičnog silikona ne može imitirati blagi dodir jagodice prsta koju će te nakraju ipak trebati upotrijebiti kako bi utapkali ovaj proizvod na osjetljivo područje oko očiju.

??????????????????????
Sadrži 15ml proizvoda koji mogu trajati dosta dugo. Ja svoj koristim već dva mjeseca (jedan do dva puta dnevno), a ima još oko pola tubice.Trebalo bi ga potrošiti u roku 6 mjeseci.

U unutrašnjosti kutije nalaze se detaljne upute za uporabu ovog proizvoda.

??????????????????????
Cijena i dostupnost:
Cijena mu je oko 190kuna, a možete ga kupiti u boljim ljekarnama.

Tekstura:
Ovaj proizvod ima teksturu losiona, nježno je ružičaste boje i sadrži iluminizirajuće čestice za koje je potrebno dobro napregnuti oko kako bi se vidjele.

Vrlo lako se nanosi, razmazuje i upija u kožu.

??????????????????????
Hidratacija:
Iskreno, meni područje oko očiju nije jako problematično i isušeno (naspram ostatka lica) pa mi je ova kremica pružala dovoljno hidratacije, osobito za tijekom dana. Za noć bih se ipak odlučila za nešto malo više.

??????????????????????
Uporaba:
Može se koristiti dva puta dnevno, ujutro i navečer u laganom sloju, i ja sam ga u početku koristila tako jer sam nekako mislila da će tako bolje/brže izbijeliti podočnjake i moje malo *tamnije od ostatka kože lica* kapke.

??????????????????????
Djelovanje:
Nakon tih mjesec dana kapci su malo, ali stvarno malo posvijetlili, ali podočnjaci su i dalje ovisili o količini i kvaliteti sna, pa sam počela koristiti ovaj proizvod samo ujutro.
Zašto sam se odlučila samo za jutro? E pa zbog efekta posvjetljivanja koji ovaj proizvod ima! Naime, svaki tekući puder i korektor su odjednom počeli bolje djelovati- manje se uvlačiti u borice , manje isticati eventualne suhe dijelove kože- te bolje prekrivati! Meni je to bilo sasvim dovoljno da ovaj proizvod uvrstim u svakodnevnu njegu lica.
Ja ga stavljam čak i na kapke, ali u tankom sloju i onda gore još jedan sloj baze za sjenilo ako ću stavljati neka sjenila.
Čak kada i ne nosim nikakav make up, stavim ovu kremicu odmah nakon što hidratiziram ostatak lica i odmah izgledam bolje i svježije!

Miris:
Nema baš neki miris, ili ga ja samo ne osjetim…

Sastav:

??????????????????????

Zaključak:
Ova krema definitivno nije izbijelila moje podočnjake ili nešto previše pomogla kod hiper pigmentacije na kapcima, ali barem pruža takav izgled. Pomaže da podloga bolje prekriva i osvjetljava područje oko očiju. Dojmovi oko ove kremice su vrlo podijeljeni, pa je teško reći kome bi pomogla a kome ne. Ja osobno smatram da nemam nekih ogromnih problema s podočnjacima pa nisam ni sama sigurna bi li ovaj proizvod nekome s takvim problemom mogao pomoći više ili pak manje :/.
Sve u svemu, ja ću ovaj proizvod sigurno potrošiti do kraja, no mislim da ga sama ne bi kupila, već bi taj novac onda radije investirala u hranjivu kremicu za to područje koja ne bi obećavala toliko toga, ali bi na duge staze vjerojatno bila djelotvornija.

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Kakvo je vaše mišljenje? Koju okoloočnu kremicu vi koristite?

*PR proizvod

16 comments

  1. Baš si sretna što nemaš puno problema s povećim podočnjacima. Nekako mi se čini da mi ova krema ne bi napravila ništa ekstra, možda bi mi područje ispod očiju izgledalo svježije zbog tih sjajnih čestica, ali mislim da ću ju preskočiti.

    Sviđa mi se

  2. ja sam ju isto dobila i meni je bašp okej kremica, samo nisam ni znala da bi trebala nešto izbjeljiti 😀 možda onda zapravo i nije tako dobra…

    Sviđa mi se

  3. Moram priznati da jako lijepo izgleda, ali mi je ipak cijena malo previsoka trenutno.
    🙂

    No ono sto zelim reci je to da mi se jako sviđa sto si objektivna, kod tebe se ne vidi razlika u recenzijama imeđu pr uzoraka i onih koje sama kupis.
    Bravo!

    Sviđa mi se

  4. ja sam kupila taj proizvod nakon prvih par POZITIVNIH recenzija i ostala razočarana 😦 šteta što nisam ovo prije vidjela…ja sam očekivala čuda!

    Sviđa mi se

  5. I ja sam prije nekoliko dana kupila ovu kremicu, nemam previše zahtjevnu kožu područja oko očiju niti velike podočnjake pa mi je zasad odlična za jutarnje osvježenje i hidrataciju 🙂

    Sviđa mi se

  6. ja isto volim vichy proizvode i bila bi sretna da ih više recenziraš jer si jedna od rijetkih blogerica kojima vjerujem… Sve druge su me razočarale jer uvijek pišu hvalospjeve o pr proizvodima!!!

    Sviđa mi se

  7. ma de ajde, pa ti imaš savršenu kožu, nemaš problema s podočnjacima (kao ja na primjer i ne mogu ih niče prekriti) nemaš akne ništa!!! ti uopće ne trebaš ni recenzirati takve stvari!

    Sviđa mi se

    • Da ja isto imam drame i koza mi je suha ali samo ispod ociju i kad stavim sve iako sam isprobala prvo krema pa primer pa korektor i dalje se vide kao porice, nista mi nemoze
      Prekriti niti popraviti te podacnjake

      Sviđa mi se

    • Mozda zato sto se bavi bloganjem, sminkom, kozmetikom i recenziranjem pa dobije proizvod od firmi da bude recenziran.
      Nemojte misliti da igdje mozete narucuti da vam salju besplatno proizvod u punom pakiranju da ga koristite. Lol. Kakve su to nebuloze..

      Sviđa mi se

Komentiraj