Make up Revolution Eye Dust

Nedavno u NEW IN videu (koji ako niste, odmah morate pogledati ovdje) sam spomenula jedan novi makeup brand, koji ima istog taticu kao MUA :D. Znate što to znači? Mrak proizvodi po super pristupačnim cijenama, a da stvar bude još ekstra bolja dostupni su i kod nas – točnije na web shopu Pink Panda :).

Iako, čak i ako naručujete iz VB ne biste trebali imati problema s carinom ili slično, ali ako želite neke stvari ASAP naručite s PP :D. Mada, opet, kada gledam- ja sam svoje stvarčice čekala 5 dana… Well, kako god želite link na PINK PANDU i NJIHOVU WEB STRANICU. Eh, i upravo vidjeh, na narudžbe s PP, iznad 150kn ide besplatna poštarina, ali koliko sam vidjela, oni nemaju ove pigmentiće koje danas recenziram…

No dobro, na stranu to sve jer vam moram pokazati prve proizvode koje sam odlučila recenzirati!

??????????????????????
Radi se o pigmentima ili kako oni kažu EYE DUST – ovima haha sigurno ne kažu tako, ali eto, pregrmite sa mnom! Uglavnom, na slikama vidite kako izgledaju, a ja sam dobila dvije boje za isprobavanje, od ukupno njih 25. Da sam sama birala teško bih se zadržala na samo dvije boje :D.

Capture
Kao što vidite, dolaze u malim plastičnim ambalažama s čepom na odvrtanje i ispod imaju plastičnu zaštitu s rupicama koje možete, ali i ne morate koristiti. Ta se zaštita lako izvadi pa možete kist umočiti direktno u proizvod ako ga namjeravate koristiti samo za sebe. Naravno, ako to nije slučaj, možete kroz te rupice malo proizvoda istresti na neku površinu, ruku ili nešto slično (nikako ne preporučujem u poklopac jer ako ne potrošite sve što isipate, nećete se lijepo provesti 🙂 ).

??????????????????????
Dobijete 1,5 grama proizvoda koji bi trebalo potrošiti u roku 12 mjeseci – mada, mislim da uz pravilnu i higijensku uporabu taj rok može biti i puno duži. Cijena im je 1 funtu.

Sastav (obije nijanse imaju identičan sastav i hvala Bogu na tome jer bi mi oči ispale da sam morala još jednom to prepisivati :D).

Mica,Methylparaben, Propylparaben, CI 16035, CI 19140 , CI42090, CI45410, CI75470, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI77742, CI 77891, Tin Oxide.

Nijanse koje sam dobila su Ettiquette i Grandeur, a sada ću ih malo opisati pa će te vidjeti i swatcheve. Pigment je superfin i sadrži iste takve mikro šljokice koje se predivno stapaju sa samom nijansom.

??????????????????????
Obije nijanse su super pigmentirane, osobito ako koristite nekakav primer, čak i običan korektor ili tekući puder omogućavaju bolje „lijepljenje“ za kožu, dužu trajnost i intenzivniju boju. Na suhoj koži malo se ipak malo slabije vidi i lakše se obriše.

Kada sam ga koristila s primerom za kapke od istog branda , pigment se nije mrdao s očiju sve dok ga navečer nisam skinula.

??????????????????????

Nijansa Etiquette je vrlo posebna nijansa kakvu nemam niti približno u svojoj kolekciji. Radi se o na prvi pogled shimmerastoj taupe nijansi, no ona u sebi i ima bakreno crveno smeđi pigment i šljokice. Kada se nanose na malo veće područje- tipa preko cijelog kapka, ovisno o tome kako svjetlo pada, izgleda kao da na kapcima imate najmanje dvije različite nijanse.
Namjerno nisam stavljala slike kako izgleda na kapcima jer sam već napravila jednostavan svakodnevni video tutorial s njime, a uskoro planiram i s ovom drugom nijansom.

??????????????????????

Nijansa Grandeur je prava bakreno smeđa nijansa sa zlatnim shimmerom koja na žalost nema svojstva kao prethodna, no to ni u kojem slučaju ne umanjuje njezinu ljepotu.

I evo na kraju swatchevi.

Prva od gore nijansa je Grandeur, a druga je Etiquette (na ovim slikama se baš ne vidi to presijavanje o kojem sam pričala :/).

Lijevi swatchevi su bez baze, a desni s bazom.

Samo nemojte da vas zavara ovaj izgled (lijevo) – kao što sam rekla, bez ikakve podloge ova boja vrlo lako odleprša :D.

??????????????????????

Kako vam se sviđaju ovi proizvodi? Koristite li uopće pigmente ili preferirate sjenila?

*PR proizvodi

14 comments

  1. Odmah sam pomislila “MUA copy paste” 🙂 Inače mi se sviđaju u prahu od Mua,a jednom probm i ove. Malo mi je čudna stranica Mua,ne može se izguglat,strašno,uvijek blog otvara, postoji par njihovih partnera sa istim proizvodima-Vivo,famous makeup,i nzm koji još..čemu?!..ali i dalje ću naručivati 😉

    Sviđa mi se

  2. Swatchevi su lijepi, posebno ove boje za svaki dan, ali ne koristim pigmente, nekako mi djeluje da nije praktično i brzo za šminkanje. A i bojim se rasipanja po licu. Klasika, samo sjenke koristim.

    Sviđa mi se

Komentiraj