NovExpert Repulp anti-age maska za lice

Evo mene ponovno s jednom recenzijom, ovog puta jednog od onih proizvoda koje koristim za anti age borbu o kojoj sam vam pisala ovdje.
Već dva mjeseca koristim Novexpert Repulp masku za lice, i u početku sam se malo dvoumila bih li je trebala koristiti već sada ili ne, ali nakon par pročitanih recenzija odlučila sam se dati joj šansu i ostala sam oduševljena.

??????????????????????
Evo što se službeno priča o ovoj maski 😀

100% medicinska učinkovitost – 0% konzervansa – 100% hipoalergeno-100% sastojci prirodnog porijekla
Maska za nježnu i mekanu kožu u 10min, namijenjena suhoj, tankoj i reaktivnoj koži, ovalu bez volumena, te specijalno namijenjeno koži pod STRESOM (nakon izlaganja suncu, kupanja u moru i bazenima, oštre i hladne klime). Djeluje na najdublje slojeve kože-epidermis, dermis i hipodermis.
Ultra visoka koncentracija dvije vrste hijaluronske kiseline ima trenutačni učinak popunjavanja bora izvana i iznutra.
Djelatni sastojci maske imaju trenutačni učinak na HRANJENJE kože (ulje suncokreta, noćurka, shea maslac…), pružaju nevjerojatnu dubinsku njegu, maska sadrži osnovnu zaštitu za kožu koja je ugrožena hladnoćom, suncem, zagađenošću te suhim prostorom.

Ova maska dolazi u prilično običnom plastičnom pakiranju, koje ima na sebi zaštitu i možete znati da ga nitko prije vas nije otvarao. Rupica kroz koju izlazi proizvod je vrlo mala i on onda malo teže izlazi što je u biti dobra stvar jer nećete svaki puta završiti s hrpom proizvoda s kojim ne znate što bi…

??????????????????????
Tubica sadrži 40ml proizvoda, cijena joj je oko 230 kuna, a može se kupiti u ljekarnama.

Tekstura ove maske je dosta gusta i bogata, ali nije masna. Malo se teže razmazuje po koži, i čini se da joj treba malo duže vremena da se upije u kožu – osobito ako je koristite kao masku.

Nema neki posebno ugodni miris, ali opet, nije niti neugodan…Samo se treba malo naviknuti na njega. Kada se nanese na lice uopće se više niti ne osjeti.

??????????????????????
Ja sam ovu masku koristim kao noćnu kremu dva puta tjedno. Nekako mi se čini da tako bolje djeluje jer stavim manje proizvoda (znači, ne bacam višak), dobro ga utrljam pa se prije upije u kožu i još djeluje cijelu noć.

Osjećaj na koži uopće nije težak, baš naprotiv, što je čudno obzirom na to o kakvom proizvodu se radi. Nije mi začepio pore ili napravio nekakav nered na licu, izazvao alergiju ili nešto slično.

Ujutro je koža nevjerojatno mekana, glatka i hidratizirana. Dijelovi kože koji se ljušte svedeni su na minimum od kada koristim ovaj proizvod. Koža se čini puno čvršća, deblja, punija – nemam pojma kako bi to opisala- ali sigurno više nije jadna i isušena :D.

Kada sam ga koristila kao masku nije bio ovako djelotvoran, pretpostavljam da je to zbog toga što je moja koža toliko zahtjevna. U svakom slučaju vjerujem da ako imate normalnu ili masnu kožu, ovaj proizvod bi mogao za vas funkcionirati još bolje.

??????????????????????
Iskreno, nisam se toliko orijentirala na antiage svojstva ove kreme, koliko na hidrataciju i sam osjećaj na koži koji me nakon svake uporabe ostavi paf! Toliko da sam se uhvatila da sve češće posežem za ovom maskom, mada to ne želim jer ju „šparam“.

U recenzijama koje sam čitala, vidjela sam da ova maska može i popuniti/ispuniti sitne borice koje imate na licu ako je upotrebljavate dovoljno dugo…

Na tubici ne piše sastav, ali sam pronašla jednu sliku online na kojoj se vidi. Ovu masku trebalo bi potrošiti u roku 6 mjeseci.

DSC_0307-e1376250966471izvor slike

Jeste li isprobale neke Novexpert proizvode?

*PR proizvod

22 comments

  1. Slučajno sam naišla na ovaj blog kada sam googlala ovu masku i ostala sam oduševljena! najbolji blog koji sam vidjela u zadnje vrijeme…ne mogu vjerovati da nisam znala za njega!!

    Sviđa mi se

Komentiraj