Nivea In Shower body milk

Još od kako sam prvi puta na televiziji vidjela reklamu za ovaj proizvod željela sam ga isprobati, no nekako mi je bilo uvijek puno dati tih 40tak kuna za 250 ml proizvoda za koji nisam baš vjerovala da funkcionira. Radije bih sa sigurnošću uzela njihovo normalno mlijeko za tijelo za duplo manje novaca i bila sigurna da će mi odgovarati.

??????????????????????
Kada sam došla kući s BBD-a bila sam presretna jer se ovaj proizvod našao u mojoj vrećici! Odmah sam ga ubacila u tuš kadu i jedva čekala večer da ga isprobam poslije tuširanja!

No, krenimo s recenzijom.

Ovaj proizvod dolazi u prilično glomaznoj ambalaži i stoji naopako (poput regeneratora). Da vam iskreno kažem, malo je nezgodan za korištenje pod tušem i često ispada iz ruku jer je sklizak pa ono voda+gel za tuširanje+to mlijeko za tijelo – shvaćate što želim reći.
Naravno, to me nije spriječilo da ga potrošim do kraja :D. To se dogodilo prilično brzo zapravo – od prilike tri puta brže nego što mi treba da potrošim normalno mlijeko za tijelo.

??????????????????????
Tekstura ovog proizvoda je vrlo slična običnom Nivea mlijeku za tijelo, možda mrvicu gušća, no čim dođe u dodir s vodom postane poput losiona. To ga čini vrlo podatnim i lako razmazivim po tijelu.

??????????????????????
Ja ga volim nanijeti i pričekati malo, možda minutu, i tek onda isprati. Nekako imam osjećaj da tako ipak malo bolje funkcionira nego da ga samo nanesem i odmah isperem.

Kada sam kod tog funkcioniranja, vjerojatno vas zanima djeluje li ovaj proizvod i vrijedi li te novce?

E pa ovako, ako ste u žurbi i imate jako suhu kožu na koju morate nešto nanijeti jer se u suprotnom ne osjećate ugodno i koža vas zateže i svrbi ( poput mene), onda će funkcionirati! Barem privremeno, dok ne pronađete vremena da se pošteno s nečim namažete i pustite da se upije u kožu.

??????????????????????
Iako se radi o proizvodu za suhu kožu, ne mogu reći da pruža nešto previše hidratacije i da vam nikada ništa drugo neće trebati…

Mislim da neću i sama kupiti ovaj proizvod jer mislim da meni osobno ipak treba malo više njege i znam da mi treba tih 5 minuta ekstra nakon tuširanja, ma koliko da mi se ponekad ne da mazati cijelo tijelo i čekati upijanje.

A baš sam mislila da će ovaj proizvod odlično funkcionirati i da će mi olakšati život- definitivno nije dobro imati prevelika očekivanja :D.

Na slici ispod je sastav ovog proizvoda.

??????????????????????
Dostupan je u svim drogerijama i većim supermarketima. Rok trajanja mu je 12 mjeseci.

??????????????????????

PAZITE! Dno kade ostaje jako sklisko i potrebno ju je dobro isprati nakon uporabe ovog proizvoda!

*PR proizvod

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Što mislite, bi li funkcionirao za vas?

12 comments

  1. Meni je bio jako loš, iznenadila sam se jos vise kad sam se nakon tusiranja brisala rucnikom i zapravo vidjela kako se visak proizvoda runi sa koze (iako sam jako dobro isprala).. visak novaca je bolje dati za nesto drugo… ( thumbs down)

    Sviđa mi se

  2. Jao, dobila sam tester iz dm-a za ovo i sreća da jesam jer nema šanse da kupim, uštedjeli su mi novce haha 🙂 gori losion nisam probala, samo je sjedio na koži i bio je onako sklizak, ali uopće nije prodirao u kožu, nije ju nimalo nahranio. Tako mi je ružan bio osjećaj s tim na nogama da sam ih ponovno isprala gelom za tuširanje, i jedva sam ga skinula…U svakom slučaju vraćam se voljenom Ziaja s kozjim mlijekom 🙂

    Sviđa mi se

  3. Totalno razočaranje za mene, sva sreća da sam dobila uzorke jer bih mi zbilja bilo žao novaca … Ok, imam dosta suhu kožu, ali da, katastrofa … 🙂

    Sviđa mi se

  4. Isprobala ga i nikad više. Imam izrazito suhu kožu i nije mi napravio apsolutno ništa, čak sam i pričekala par minuta prije ispiranja. A nakon tuširanja, ne samo da je bilo kao da nisam ništa ni namazala, nego me koža i peckala i svrbjela. Da ne govorim da sam skoro razbila nos u kadi, jer bue stvarno jako klisko od njega 😀

    Sviđa mi se

  5. Jao, jao, Paraffinum Liquidum – upravo zbog toga izbjegavam Nivea proizvode. Odavno sam izgubila povjerenje u njih, a isti sastojak sadrži i Melem, tako da i to izbjegavam. Ima toliko super proizvoda koji nemaju to u sastojcima, pa mi se ne da riskirati. Inače, ovo bi mi super došlo, da stvarno funkcionira jer sam lijena mazati se, ali nemam suhu kožu, pa nije preveliki bed. 🙂

    Sviđa mi se

  6. Ja ga isto već koristim , pri kraju je, isto nevidim ništa pretjerano da radi na koži, ja imam normalnu kožu i kupila sam za suhu do normalnu ali eto nekako mi je bilo lakše mackat se s tim dok mi je koža mokra nego na suhu kožu losion. Također mislim da ga više neću kupovati :/

    Sviđa mi se

  7. Ne znam, vrlo sam skeptična prema ovom tipu proizvoda, ne samo od Nivee već i ostalih brandova. Imam dojam da nam uvaljuju ništa novo pod novo… Nekako mi je draže gel za tuširanje, pa nakon tuširanja pravo mlijeko staviti na tijelo. Ovo sve ne znam koliko ima smisla jer kakvu razliku može napraviti nešto što se odmah ispere?

    Sviđa mi se

Komentiraj