Avon Nailwear Pro+ lak za nokte *PASTEL PINK*

Bok cure 🙂
Danas za vas imam recenziju jednog predivnog lakića za nokte! Znate da ne recenziram baš često lakove za nokte na blogu, i to nije zbog toga što ih ne volim ili ne nosim- baš naprotiv… Ne recenziram ih jer imam grozne nokte, koji i kada su super dugački izgledaju kao da nisu (jer sam ih kao klinka jako rezala…), a i moje umijeće lakiranja noktiju je ostalo tamo negdje na toj razini :D. Zapravo, uopće nije smiješno, ali ne znam lijepo nalakirati nokte i točka! Čak i kada uspijem obije ruke donekle lijepo nalakirati, onda barem jednim noktom zapnem za nešto jer ne mogu čekati da se lak osuši i baš onda me potjera na wc, ili moram uzeti nešto iz torbice, ili me netko zove na mob, ili neki xy slučaj!

Uglavnom, da završim s jadikovkama – nalakirala sam nokte s puno truda, i znam da nije savršeno ( i zato ne volim gledati blogove nail blogerica jer se osjećam mutavo onda poslije), i kožica mi je suha, ali hej- ja moram kihati, prati suđe, čistiti i tako to i sretna sam kad očuvam nokte da ne popucaju :D, a iskreno, nije ni da im poklanjam baš previše pažnje :D.

??????????????????????
Lako o kojem će te danas čitati sam dobila na BBD-u kao jedan od Avonovih poklona. Radi se o liniji Nailwear Pro+ i predivnoj nijansi Pastel Pink – koja je idealna za proljeće i ne skidam je s noktiju već drugi tjedan za redom!

??????????????????????
U katalogu 05, 2014 trenutno ima akcija u kojoj dva laka iz ove linije možete kupiti za 49 kuna, a jedan za 35 kuna. Cijena im je inače 48kuna.

Klikom na ovaj link možete vidjeti u kojim sve nijansama možete kupiti ovaj lak, a čak je i označeno koja nijansa ima koji finish – super korisno i fer za kupovinu putem kataloga!

Dolazi u elegantnoj crnoj kutijici koja kada se rastvori ima ispisane cijele stranice, a ondje se nalazi i sastav ovog laka za nokte.

??????????????????????
Sama njegova ambalaža je vrlo minimalistička i elegantna, bočica je dosta velika i teška i sadrži 12 ml proizvoda. Također, ovaj lak u sebi ima onu kuglicu koja pomaže pri tome da se lak ne zgusne i može se lijepo promućkati.

??????????????????????
Jedino što mi se kod ovog laka za nokte baš ne sviđa je njegova četkica. Dosta je tanka i meni ovakvoj smotanoj još više otežava lakiranje noktiju. Ja više volim one tanje, šire i na vrhu zaobljene četkice. Iako je ova lak super pigmentiran i ima solidno prekrivanje, zbog te četkice ostaju crte na noktima koje se vide ako mislite nositi samo jedan sloj.

??????????????????????
Za potpuno prekrivanje i super intenzivnu boju ipak će te trebati nanijeti dva sloja.

Jedan sloj!

??????????????????????Dva sloja!

??????????????????????

Sušenje dva sloja ovog laka za nokte dosta brzo za moj pojam, čak toliko da i ja mogu izdržati da ništa ne čačkam dok se ne osuši :D.
Tekstura mu je srednje gustoće, a ima sjajni finish i ne sadrži nikakve šljokice ili sitni glitter u sebi.

??????????????????????

Trajnost mu je isto odlična, doduše, ne onoliko koliko tvrde u katalogu, ali 4-5 dana mi izdrži na noktima bez da mu se išta dogodi. Ako ste pak osoba koja može furati lak sa sitnim oštećenjima, onda bi ga mogli imati na noktima i preko 7 dana…

Moram reći i da imam jedan njihov lak ( base coat s 24karatnim zlatom) kojega imam već 3-4 godine i još uvijek ga koristim kada su mi nokti pomalo slabašni i još uvijek nije ni blizu toga da se zgusne! Inače, dok sam išla na faks jedna frendica je prodavala Avon proizvode pa sam ih ja stalno kupovala, no od tada više nisam uzela niti jedan, a kako se moja kolekcija njihovih proizvoda totalno istopila (imam još samo taj lak i jednu paleticu sjenila) očito sam ih jako voljela. Sada mi je žao što mi više nisu tako dostupni i što ne listam katalog iz dosade na predavanju i ne maštam o tome što bih si naručila :D.

U biti, to bi bilo to! Nadam se da vam nije bilo previše dosadno čitati o mojim „problemima“, a ako imate i vi neke slične, slobodno ih ostave u komentarima da se malo utješim :).

* poklon s BBD-a

Kupujete li Avon proizvode? Što najčešće kupujete?

14 comments

  1. Super su nokti 🙂 iskreno, to mi je najljepsa duzina. Koma mi je vidjeti gelirane duge nokte.
    Moji su ovih dana u nekoj fazi listanja, pa ako tko ima preporuku za neki lak za ucvrscivanje…

    Sviđa mi se

  2. Ja imam slične probleme sa svježe nalakiranim noktima. Uvijek mi nešto zatreba tako da obavezno barem jedan nokat ne bude idealno nalakiran 😀 inače, odlična recenzija. Jako mi se sviđa ta nijansa laka.

    Sviđa mi se

  3. Super ti izgledaju nokti, ja nikako s tim lakom nisam mogla nalakirati nokte , bio mi je prevoden i stalno su mi ostajale crte od četkice –

    Sviđa mi se

  4. nokti su ti super nalakirani. nije ni meni islo sa lakiranjem kako treba ali sto ih vise lakiras bokje ti budu nalakirani, uz malo prakse sve je lakse. boja je prekrasna

    Sviđa mi se

  5. ajde, nemoj me zezati! ti misliš da imaš ružne nokte?! ženo, nokti su ti savršeni i kožica ti je super! trebaš moje vidjeti! sad ih više ne stignem toliko lakirati kao prije, ali prije sam non-stop stavljala slike svojih noktiju svuda i baš me bilo briga za kožicu. Mislim, nije da me baš doslovno bolilo briga.. ja sam se trudila nju uređivati i mackati, ali uvijek bi na kraju završilo isto.
    Tako da, slobodno ti objavljuj svoje slikice noktiju – PREKRASNI SU TI
    😡

    Imam jedan lak iz te nailwear kolekcije, nisu loši, ali četkica je stvarno grozna.

    Sviđa mi se

  6. Super mi je ovaj princip komentiranja 🙂
    Dakle, post, lak je jako lijep, iako meni ne stoje ovakve nijanse, zapravo pastelne uopće 😛 Ne znam zašto se žališ na nokte, nakon onakvog uvoda sam očekivala katastrofu, a kad tamo sasvim lijepi kratki nokti 🙂 Ne znam što bi tek bilo da ima posvetiš pravilnu svakodnevnu njegu, kao što sama kažeš da ti se ne da/nemaš vremena. I da, fotke su mi posebno lijepe u ovom postu, pogotovo ova gdje je lak malo proliven, kao iz nekog časopisa 😀 Keep up the good work 😀

    Sviđa mi se

  7. Lakic je divan 🙂
    I ja muku mucim s ostecenim noktima, takoder stalno nesto radim i oni izgledaju katastrofa :/
    A kozica da ni ne pricam 😦

    A imam preko 50 lakova za nokte a nokti u banani.:/
    Eto , tjesim se, bar nisam jedina.:(

    Sviđa mi se

    • Evo, ako mogu dati savjet 🙂 Za poslove čišćenja i dugotrajnog pranja počni nositi rukavice (ja najčešće korisim one jednokratne iz dm-a), svaku noć prije spavanja nanijeti kremu za ruke, za vrijeme surfanja ili rada na kompjuteru u korijen nokta utrljati malo maslinovog ulja, a kad imaš vremena namači nokte u malo maslinovog ulja. Mislim da bi ti trebalo pomoći 😉

      Sviđa mi se

  8. Kada si napisala da imaš grozne nokte mislila sam da su mali nikakvi, ali pogledavši slike ja sam se iznenadila 🙂 pozitivno naravno. Nokti su ti odlični i po mom mišljenju možeš ih slikati i stavljati u postove :-). Čak po meni večina nas ima takve ili slične nokte, a ne ona čudesa koja gledamo inače na slikama. Lijepo je za promjenu vidjeti lijepo oblikovane normalne notke koji nisu dugački 3 kilometra. :*

    Sviđa mi se

Komentiraj