RoC energizirajuća pjena za čišćenje

Danas vam pišem recenziju jedne umivalice kojom sam toliko oduševljena da ne mogu dočekati da je do kraja potrošim prije nego li svoje oduševljenje podijelim s vama! I da, dobila sam je u svrhe recenziranja, pa ako vam se ne čita kako hvalim poklonjeni proizvod, možete odmah kliknuti na x :D. Znate da sam uvijek objektivna po pitanju recenzija, osobito PR proizvoda, ali ovaj puta stvarno nemam apsolutno niti jedan prigovor na proizvod! Dobro, cijena je nešto viša, no ako uzmem u obzir sve dobre strane ovog proizvoda moram samo reći da je ona nebitna!

??????????????????????

Cijena joj je oko 100kuna, a možete ju kupiti u ljekarnama. Količina koju dobijete je 150ml, upakiranih u preslatku ružičastu ambalažu i praktičnom pumpicom koja izbacuje pjenu.

??????????????????????

Količina koju vidite na dlanu su dvije pumpice i to mi je dovoljno da očistim lice od jačeg make upa. Doduše, koristim prvo jednu pumpicu pa isperem lice, pa ona još jednu. Ako ne nosim jaki make up na očima, dovoljna mi je samo jedna.

??????????????????????

Čini mi se da može i dosta dugo trajati, jer je ja koristim jednom do dva puta dnevno, već više od mjesec dana, a ima je još malo manje od pola – što će biti dovoljno za barem još dva tjedna upotrebe.

Ova pjena odlično skida make up s lica, čak više ne koristim ni micelarnu otopinu poslije (u početku sam provjeravala je li se sve skinulo, a nakon što sam par puta uvjerila u to, prestala sam). Čak sam par puta koristila i običnu (ne vodootpornu) maskaru, samo kako bi što jednostavnije i brže skinula šminku s ovim proizvodom!

Najbolja stvar od svega je što mi uopće ne isušuje moju suhu kožu i ne iritira oči. U par navrata sam malo protrljala pjenu po očima kako bih skinula maskaru, i nisam imala apsolutno nikakvu reakciju! Čak ni lagano suzenje očiju, što mi se događa i od nekih drogerijskih „micelarnih“ otopina.

??????????????????????

Namijenjena je svim tipovima kože, čak i osjetljivoj. Od kada je koristim, nisam imala nikakvih alergijskih reakcija, crvenila, sitnih prištića, a čak su mi se i miteseri primirili.

Ima blagi, ali jako fini miris koji definitivno uljepšava cijelo ovo iskustvo, iako zapravo vrlo brzo ishlapi i ne ostaje na licu.

Ova pjena za čišćenje je proglašena i najboljim takvim proizvodom od strane čitateljica časopisa Cosmopolitan  za 2011. Godinu. –Dakle, definitivno nisam luda i jedina osoba koja obožava ovaj proizvod i od sada na dalje će te ga često viđati u mojim člancima!

Upute za uporabu:

??????????????????????

Sastav:

??????????????????????

*PR proizvod

Koji je vaš najdraži način čišćenja lica? Koji proizvod najčešće koristite? Jeste li isprobali nešto slično ovome, ili ovaj proizvod?

10 comments

  1. definitivno ću probati! ja imam kožu sličnu kao ti i do sada su mi svi proizvodi koje si preporučila odgovarali 🙂 baš lijepo i praktično izgleda!

    Sviđa mi se

  2. Prvo sa Biobaza mlijekom skinem šminku sa očiju. Zatim se umijem Balea gel-pilingom za svakodnevnu njegu lica. Stvarno je odličan, miriše na malinu i nakon njega lice mi nije isušeno

    Sviđa mi se

  3. Koristim Afroditinu pjenu za čišćenje lica, i znam da nije preporučljivo s njom skidam i šminku s očiju. Znači pjenu utrljam po cijelom licu i očima pa sve skupa isperem. Misliš da je to moguće i s ovom pjenom? Da neće iritirati oči i okoloočno područje?

    Sviđa mi se

Komentiraj