L’Oreal Professionnel Mythic Oil Souffle d’Or šampon i regenerator

Ove šampone imam već nekoliko mjeseci, ali nikako nisu stizali na red za korištenje jer sam bila malo opsjednuta nekim drugim proizvodima za kosu :D. Sada sam napokon pri kraju s njima, pa mislim da je vrijeme da napokon napišem recenziju. Moram priznati da nikako nisam mogla izaći na čistac s time što zapravo mislim o ovim proizvodima pa sam ih koristila u svakakvim kombinacijama i u svakakvim uvjetima i na kraju sam došla do zaključka koji sam u biti imala i nakon prvog pranja kose njima…No dobro, nije mi žao,  samo kažem :D.

??????????????????????

Krenuti ću odmah na stvar- regenerator baš ne funkcionira na mojoj kosi, barem ne onako kako bi ja to htjela, no o tome više u nastavku članka.

Prvo par općenitih informacija o proizvodima, a onda slijede moji opširni dojmovi :D. L’Oreal Professionnel proizvode možete kupiti u odabranim frizerskim salonima čiji popis možete vidjeti na ovom linku.

Ambalaža kod ovih proizvoda je toliko praktična i lijepa da skoro boli :D. Zaljubila sam se na prvu fotku ovih proizvoda, no kada sam ih dobila za recenziranje ta se ljubav još više produbila. Savršeno su se uklopili u moju kupaonicu svojom zlatnom bojom i istim takvim šljokicama. Pumpica na njima odlično funkcionira i odlično dozira proizvod, te vas time sprječava da ga prebrzo potrošite. Mislim da ću i nakon što ih potrošim do kraja ostaviti  ove bočice i u njih staviti neke druge proizvode.

Druga stvar koja mi se sviđa kod ovih proizvoda je njihov miris! Malo je drugačiji i puno intenzivniji nego kod recimo Mythic oli ulja za kosu koje sam recenzirala ovdje. Odlična mi je stvar i to što se na kosi zadrži prilično dugo, 3-4 dana sigurno (jer toliko obično prođe između moja dva pranja kose, i kada ispustim kosu iz punđe 3 ili 4-ti dan miris je još uvijek dosta intenzivan!).

Recenziju kao i obično započinjem šamponom!

Šampon

??????????????????????

Šampon je prozirno zlatan i sadrži zlatne šljokice koje nakon ispiranja ne ostaju u kosi niti igdje dalje. Nikada ih nisam primijetila osim u ambalaži. Normalne je gustoće, ali pomalo je gelaste teksture,  a za temeljito pranje moje prilično duge i guste kose dovoljne su dvije pumpice, što stvarno nije mnogo. Imajte samo na umu da se moja kosa se masti baš, pa ako se vaša lako prlja možda će te trebati koristiti više proizvoda ili dva puta šamponirati kosu. Šampon se lijepo pijeni, i lako se ispire kasnije. U suradnji s drugim regeneratorima i maskama je funkcionirao savršeno i kosa mi je bila divna, sjajna i meka!

Sadrži 250 ml proizvoda, trebao bi se potrošiti u roku od 12 mjeseci, a cijena mu je oko 120kn.

??????????????????????

Regenerator

??????????????????????

On je još više gelaste teksture, malo bljeđe boje i isto sadrži zlatne šljokice u sebi. Već nakon prvog korištenja sam primijetila da nešto nije u redu. Čim sam ga stavila na kosu osjetio se nedostatak one kremaste teksture regeneratora s kojim kosa klizi pod rukama. S ovim mi je kosa bila praktički škripava pod prstima. Kada ga isperem s kose, izgubi se ta škripavost, ali nema one mekoće, teže raščešljam kosu, a kada se osuši bude drugačija nego inače. Ja bih rekla da bude čak i pomalo gruba na dodir, lako se petlja – ALI zato se sjaji i izgleda kao nikada prije!!! To mi je totalno fascinantna činjenica! Dakle, osjećaj je tako-tako, a izgled kose je woow! Ne znam što bih točno mislila, volim kako mi kosa izgleda nakon što ga koristim, ali volim i da je meka tako da mislim da ću ipak krenuti u potragu za nekim proizvodom koji će mi bolje odgovarati.

Sadrži 190ml proizvoda, trebao bi se potrošiti u roku 12 mjeseci, a platiti će te ga oko 130kuna.

 ??????????????????????

Privlače li vas šljokičasti proizvodi? Padate li na ambalažu? Jeste li isprobali možda ove ili neke druge L’Oreal professionnel proizvode? Biste li voljeli isprobati ove proizvode?

Eh sada, u komentarima mi odgovorite na ova pitanja, i ostavite svoju pravu mail adresu na koju vas mogu kontaktirati! Najbolji odgovor nagraditi ću mini šamponom (75ml) koji sam dobila na BBD :). Neka ova nagradna igra bude otvorena do 20.3.2014. godine, a nakon toga slijedi nešto puno veće!

??????????????????????

*recenzirani proizvodi su ustupljeni od strane tvrtke za potrebe recenziranja.

26 comments

  1. Dvije minute su do ponoći. nadam se da imam još vremena 😛
    Voljela bih dobiti ovaj set jer ne sadrži SLS, a ja koristim šampone bez njega (alverde npr.) ali mi od njih kosa ne bude onako mekana. Ovaj bih voljela probati, ali nisam baš sa njihovom cijenom na ti. :S

    Sviđa mi se

  2. O da privlače me, itekako. Takva kakva jesam, mlađahna i vrckasta ludim za svim šta je šljokičasto, od odjeće ,nakita pa sve do kozmetike. Šljokice su nešto što nas cura čini posebnima, drugačijima i daje nam novu dimenziju. Vjerujem da svaka od nas ima nešto šljokičasto u svojoj kolekciji. Jer to je prvo što primjetimo, na što padnemo kada smo u kupnji.
    Kada nosimo šljokičasto sigurno ćemo biti primjećene!

    Što se ambalaže tiče defnitivno utječe na odluku koji proizvod izabrati, što kupiti.Ambalaža je ipak nešto što nas prvo privuče. No, uvijek prvo pročitam recenzije cura koje su već isprobale neke proizvode, a zatim to kupim, nebitno u kakvoj ambalaži se nalazilo.

    Nažalost nisam isprobala L´oreal professionnel proizvode, makar znam većinom sve o njima, čitala sam mnoeo recenzije…
    Dugo ih već želim kupiti, isprobati na svojoj kosi, pružiti si taj tretman, ali uvijek pokleknem, cijena mi je malo previsoka i ne mogu si takvo što priuštiti, barem ne trenutno.

    Sviđa mi se

  3. Padam na sve sa sljokicama, pravo sam zensko 🙂 Izgled i sama funkcionalnost proizvoda mi je veoma bitna. Nisam jos probala te L’oreal proizvode, ali nekako se nadam da ces me mozda odabrati 🙂
    U svakom slucaju, lijepo darivanje, Airy 🙂

    Sviđa mi se

  4. Što se tiče šljokičastih proizvoda,to možda jedino preferiram u sjenilima ,što se tiče kosa nit sam fan,ni jesam,imam svoje određene proizvode s kojima sam zadovoljna pa nekako niti ne mijenjam 🙂
    Što se tiče ambalaže,definitivno volim kada mi je ambalaža ugodna oku,to mi je ponekad i jedan od faktora da kupim proizvod 😀
    Njihove proizvode dosad nisam koristila do sada iako od L’Oreala koristim šampon za kosu i fantastičan mi je 😀
    Normalno da bih voljela dobiti nešto,svi vole dobiti nešto,čak i kad se kaže “Ma jooooooj,nisi trebao/la”,uvijek je fino nešto dobiti 😀
    I da,da dodam,jednostavno obožavam ovu novu sliku kad uđem u blog,prekrasan make-up 😀

    Sviđa mi se

  5. Šljokice volim u sjenilima, olovkama za oči, lakovima, na preplanulim rukama i nogama pomalo… volim highlightere… ali u kosi mi nisu neki faktor. 🙂
    A na ambalažu padam, o daaa, nije sad baš da ću kupiti nešto za što sam čula da ne valja samo zbog ambalaže, ali ambalaža svakako pomaže da mi se proizvod svidi!
    I onda kad donesem doma proizvod u lijepoj ambalaži, postavim ga na njegovo mjesto u kupaonici, make up koferu ili gdje već, pa se vraćam, uzimam ga u ruke i ponosno gledam… pa se tako vratim par puta sljedećih par dana, uzmem ga u ruke i divim mu se… okej, mislim da mogu proći za lijepa-ambalaža-suckera, definitivno! 😀
    Nisam isprobala ove proizvode, a ni druge L’oreal Professional proizvode, ali jako bih voljela! Imam dojam da su jako kvalitetni i da bi mi odgovarali. A ja imam puno kose, dugu, gustu i kovrčavu kosu, i stalno sam u potrazi za nekim dobrim sredstvima kojima bih je njegovala i oblikovala. L’oreal inače proizvodi dosta kvalitetnih stvari pa ni najmanje ne sumnjam da bih i tom linijom bila zadovoljna.

    Sviđa mi se

  6. Kao svraka sam obožavam sve što šljašti. Negdje sam pročitala da narcisoidne osobe privlače blink-blink stvarčice jer se kao vole ogledati u njima, ali šta oni znaju. 😀 Naravno da kupujem kremice, parfeme, ruževe, sjajila i palete koje mi realno i ne trebaju samo zato što su u zgođušnoj ambalaži, pa žensko sam. Ne želim si uskračivati stvari koje me usrećuju i baš me briga, zaradila-potrošila moj problem. Tu i tamo znam kupiti L’Orealov šampon za obojanu kosu, a Mythic Oil do sada nisam probala.

    Sviđa mi se

  7. Rijetko komentiram postove iako sam na tvom blogu svaki dan. 😀 Žao mi je što možda spamam temu jer se traže komentari vezani uz darivanje, ali svejedno bih ti htjela reći da često imaš nekih pravopisnih grešaka u postovima. Nemoj mi zamjeriti, molim te, budući sam kroatist pa mi je to vjerojatno i profesionalna deformacija, ali jednostavno mi takve stvari smetaju s obzirom na to da se radi o javnom blogu koji čita popriličan broj ljudi. Primjerice, u ovom članku napisala si “pijeni”, a ispravno je “pjeni”, nadalje, futur I ima oblik “ćete”, a ne “će te”, a i primijetila sam da uvijek koristiš riječ “obije” (kad se govori o dvije nekakve stvari), što također nije ispravno, već treba napisati “obje”. Eto, nemoj mi molim te zamjeriti, mnoge blogerice griješe u pravopisu, pa i mnogo više nego ti, ali takve onda više ne čitam. Draga si mi i sviđa mi se tvoj blog, pa rekoh, zašto ne napisati konstruktivnu kritiku i možda nešto poboljšati ako je moguće. 🙂 Još jednom, žao mi je što sam odužila. :*

    Sviđa mi se

    • Znam da uvijek imam grešaka, žao mi je zbog toga, ali ponekad i nakon par čitanja previdim neke stvari :/ . Kada nisam sigurna uvijek provjerim riječ, ali neke stvari su mi se “uvukle” pa ih sa sigurnošću ne provjeravam – a trebala bih jer su se i neke stvari promijenile od kada sam završila školu :D. Drago mi je što si navela i konkretne riječi jer su mi se sada urezale u pamćenje pa se nadam da neću više ponavljati iste greške! 🙂

      Sviđa mi se

      • Vjerujem da se često potkradu greške iako provjeriš nekoliko puta, to se i meni često događa u pisanju seminarskih radova npr. 😀 Drago mi je što si uvažila kritiku jer zaista nije bilo zlonamjerno (profesionalna deformacija je u pitanju), a i ponavljam, tvoje greškice su zaista sitne. 🙂 Pratim te i dalje i super pišeš! :*

        Sviđa mi se

  8. Nisam tip od sljokicastog ludila al mislim da nema zene koja ne pada na kombinaciju ulje i sljokice.
    Postoji i jeftinija varijanta u ducanima: Loreal rozi sampon s plavim cepom isto s sljokicama za one kojima je ovo preskupo.
    Ne natjecem se za sampon, al dajem glas mami iz gornjeg posta!

    Sviđa mi se

  9. Oh ja cu biti iskrena do srzi ,ne sjecam se kad sam kupila sljokica dok sam bila mladja dok nisu dosla djeca, tako da se sad kad sam prezauzeta hranjenjem kupanjem pelenama,stignem jedino kupiti nesto sto mi upadne u oko,gledam ambalazu i nista ne pomaze mojoj gustoj cupavooj kosi,nisam probala loreal,rado bih osvojila ovaj proizvod ali znam da ovo nece biti naj kom,nisam neki strucnjak za isprobavanje proizvoda,pisanje lijepih kom,jedino sta citsm je tvoj blog i uvijek me razveselis i kupim ono sto preporucis pretezno,,lijep pozdrav

    Sviđa mi se

  10. ne padam toliko na šljokice, ali zato ambalaža mi je bitna. znamo svi da su to samo marketinske fore ali sto je oku lijepo,to nam se dopada hehe.. nisam isprobala druge L’oreal proizvode,ali htjela bih isprobati ove zbog toga sto mislim da bi odgovarali mojoj kosi.. 🙂

    Sviđa mi se

  11. Slinim nad fotkama jer si vec dugo zelim priustiti sampon iz Loreal Prof.linije, konkretno isprobala sam Innoa sampon i regenerator u jednom salonu, kosa mi nikad nije izgledala bolje, zivlje, sjajnije, jednim pranjem mi se kosa doslovno pomladila kao da sam je upravo obojala, happy 🙂 Ali od onda stalno neki izdaci, pa rodjenje druge bebice pa na kraju krajeva za sebe imam vremena izmedju dojenja, prematanja i voznje starijeg sina u vrtic – doslovno 5 minuta. Voljela bih si priustiti ritual ljepote barem za kosu, a ova ambalaza mi je kraljevska ❤ Sljokice volim, ali samo kad ostave efekt sjaja na kosi a ne kad ih nalazim po licu, prstima, rucniku… U zadnje vrijeme perem kosu sa svim sto mi dodje pod ruku, cak i onim gel za tusiranje-samponom-2 u 1 (kriminal!), da imam priliku isprobati ovaj zlatni sampon a la Kleopatra, zakljucala bih se u kupaonicu i uzivala u tretmanu za kosu a muz nek se bori s djecicom 😀

    Sviđa mi se

  12. 1. uh, šljokice 😀 postoji li žena koja ne voli šljokice?? ako postoji, sram ju bilo! 😀
    sjećam se da smo kao klinke kupovale onaj lak za kosu sa šljokicama pa je svaka “svečana” frizura bila špricana tim lakom xD
    volim šljokice na očima, još više volim na noktima 🙂 u odjeći nešto manje, većinom ako je riječ o dočeku Nove godine, a i to ne volim da su glomazne… ali volim ih recimo na nekim dodacima kao što je nakit, torbice, šalovi,marame i sl.
    i ne volim kad netko pretjera baš u šljokicama, kao srpske pevaljke 😀

    2. o da, definitivno sam tip osobe kojoj zapinje za oko pinky, svjetlucava, slatka ambalaža 🙂 ponekad nema veze kakav je proizvod unutra bitno da je amlabaža slatka…npr.nedavno sam u Konzumu kupila neki komplet (parfem,krema i dezić)…miris je okej, ali kvaliteta nula,kasnije smrdi…ali je zato bočica preeeeslatka…neka roza-crvena, sa reljefnim ružicama…rekoh ko ga šljivi, bar će lijepo izgledati na mom make-up stoliću…i stvarno izgleda! 😀

    3. od Loreala nemam naviku kupovati, ne znam zašto, valjda me cijena uvijek odbijala…ali trebala bih početi kupovati malo kvalitetnije proizvode za kosu definitivno…samo eto…novčanik mi je malo tanak već dugo vremena, a kad i imam love onda trošim na krpice i dekorativu 😀

    4. naravno da bih htjela isprobati ove proizvode, jer mislim da imamo isti tip kose…moja se brzo masti, a kad mi je duža (do pola leđa) onda na tjemenu gubi volumen, sljepi se za glavu i još brže masti…a šta ću kad je volim dugu? 😀

    Sviđa mi se

  13. Šljokice su moj omiljeni modni dodatak i uvijek moram imati nešto šljokičasto na sebi bilo to sjajilo, sjenilo i šljokičasta majica. Što se tiče ambalaže, ona je prvo što vidim na proizvodu, a kako sam “kozmetički površna”, ona je i presudna za kupnju proizvoda. Nisam još isprobala L’Oreal professional proizvode, ali zato mislim da je ovo idealna prilika da se to promijeni. 😀

    Sviđa mi se

  14. Obožavam šljokice u svakom obliku, stanju, dimenziji ( :D), osim u ruževima. Nisam drag queen, ali imam ih i na nekim majicama. Jako volim šljokice i lijepu ambalažu, o tome svjedoči da sam radila tri DIY-a i u svim trima koristila šljokice (šljokičasti držač za olovke, tegla za bombone, držač kistova). Gotovo sva sjenila koja imam imaju shimmer ili šljokice, lak za nokte ne nosim bez šljokastog top coata, malo je reći da sam opsjednuta, jedino u ruževima mrzim šljokice jer me grebu i bljak mi je osjećaj. Uvijek padam na ambalažu, nekidan sam baš kupila u dm-u dječji sprej za raščešljavanje samo zato što je ljubičast i ima preslatku sličicu princeze pa se dok ga špricam osjećam k’o princeza 😀 Da ne spominjem da u istoj liniji postoji šljokasti gel za tuširanje…suzdržah se, jedva.
    Nisam isprobala nažalost ništa iz Professionel kolekcije jer je trenutno to previsoka cifra za moj srednjoškolski džeparac, ali jako bih ih htjela isprobati. :*

    Sviđa mi se

  15. ajme pa tko ne voli šljokice? pogotovo sad u ovo proljetno vrijeme kad sve blista i sjaji i cvrkuće.. imala sam nekoliko proizvoda sa šljokicama, od ruževa i sjenila do losiona… al šampon nisam nikada imala 😦 budući da sad puštam kosu nakon lošeg pixia vjerujem da bi mi dodatni sjaj dobro došao kako bi zasjenio još uvijek lošu i bezobličnu fizuru 😛

    Sviđa mi se

  16. Itekako padam na šljokice,zlatnu,ljubičastu i rozu…Većinom i kupujem proizvode tih boja i lijepog dizajna…Što ću kada padam na to ;( 😉 Nisam još isprobala ove proizvode…al tko ih nebi volio isprobati?! Pošto se ove godine udajem, puno više pažnje posvećujem upravo svojoj kosi jer želim da na dan vjenčanja zablista…ahhh šljokice…. ;))

    Sviđa mi se

  17. 1. Oduvijek su me privlačile šljokice – u bilo kojem proizvodu
    2. većinom mi prvo u oći upadne izgled proizvoda , ali ne znaći da ću uvijek i takav privlačan kupiti, zavisi o tome što tražim i da li već imam iskustva sa proizvodom kojeg trebam
    3. Ove proizvode nisam još probala, imala sam profesionalne Lorealove proizvode kao što su šamponi i gel za kovrče ili proizvod za ravnanje kose koje sam kupovala u frizerskim salonima
    4. Naravno da bi voljela isprobati ove proizvode ….hahah zato i ovo pišem :)))

    Sviđa mi se

  18. Volim šljokice u toj mjeri da mi Sims rađen po mojim osobinama za životnu želju ima udomiti jednoroga. Ambalaža me naravno uvijek privuče (svraka-sindrom), ali nije odlučujuća (kažem to a imam Avon maskaru samo zato jer je paun uzorka). Koristila sam Wella professional kremice za kosu i bile su odlične, pa bih voljela probati i druge profesionalne proizvode. Čak me i regenerator privlači, jer mi je kosa uvijek mat 🙂

    Sviđa mi se

  19. Privlače li vas šljokičasti proizvodi? VIŠE OD SVEGA! Čim se bljeska, upada u oko, a odmah je i na listi želja 🙂
    Padate li na ambalažu? Uglavnom, ako je nešto u ružnoj ambalaži odmah posumnjam i u kvalitetu, što može i ne mora biti istinito.
    Jeste li isprobali možda ove ili neke druge L’Oreal professionnel proizvode? Nažalost ne.
    Biste li voljeli isprobati ove proizvode? Naravno 🙂

    Sviđa mi se

  20. Jaako volim proizvode zgođušne ambalaže, nekako me uvijek privuku da obratim veću pozornost na njih . 🙂 još uz šljokice su puno privlačniji 🙂
    No nažalost, nisam isprobala njihove proizvode, a jako bi voljela, nekako samo ime zvuči obećavajuće .. .. Nezaposlena sam pa nemam baš novca za skuplje stvari,, a realno gledano, tko ne bi volio dobiti nešto u ovo krizno vrijeme kad je situacija takva kakva je … 🙂 …

    Sviđa mi se

Komentiraj