Hipp intenzivna krema

Prije nekih mjesec dana sam u DM-u kupila ovu kremicu za lice jer sam željela isprobati nešto umjesto Becutana koji sam do tada vjerno koristila kao noćnu kremu. Sjetila sam se da su neke blogerice pisale da je odlična, pa nije bilo previše dvojbe.

??????????????????????

Između ostalog, cijena joj oko 17 kuna, pa i da ne valja, nije neka velika šteta. Dolazi u pakiranju od 50 ml, no može se pronaći i u posudici, mislim manjoj i većoj od ove količine. Meni se naravno svidjelo ovo pakiranje u tubici jer je nekako više higijenski  i uvijek preferiram takva pakiranja.  Ono samo je solidne kvalitete i iako je koristim nekoliko puta na dan (ako ne nosim make up), još uvijek se odlično drži.

??????????????????????

Samo, čini mi se da se nekako brzo troši, iako je ne stavljam puno na lice :/.

          Ne sadrži tvari koje bi mogle izazvati alergijske reakcije

          Bez eteričnih ulja

          Bez konzervansa

          Bez parabena

          Bez PEG emulgatora

Proizvedeno u Švicarskoj,a trebala bi se potrošiti u roku 12 mjeseci.

Ostale sastojke možete vidjeti na slici ispod.

 ??????????????????????

Tekstura joj je srednje gusta do gusta, prilično bogata ali ne i masna poput recimo Becutana ili plave Nivee. Na koži se opusti i postane rjeđa što omogućava lako razmazivanje po koži i dosta brzo upijanje. Ne ostavlja masni sjaj na licu nakon upijanja.

Ja je koristim na licu, no sasvim je dobra i za recimo ruke, laktove,stopala i slično.

Obzirom na to da mi se u zadnje vrijeme stanje kože drastično pogoršalo i ponovno je užasno suha, zateže me gotovo stalno, do te mjere da ne mogu nositi nikakav make up jer je postalo neugodno! Nemam previše dijelova koji se ljušte, ali i ovo me već dovoljno frustrira.

??????????????????????

Na žalost, situacija je takva da mi ova krema u biti uopće ne pomaže previše. Privremeno mi olakša život, na nakon pola sata-sat od nanošenja mogu ponoviti postupak. Zato sam na početku spomenula da ju nekada nanosim par puta na dan.

Dok mi je koža bi relativno normalna (blago suha) ova kremica je odlično funkcionirala. Bila je solidna podloga za make up, držala mi je kožu hidratiziranom i sve je bilo okej.

??????????????????????

Miris joj je nekako čudan i ne sviđa mi se baš, no obzirom na to da je gotovo neprimjetan, mogu zažmiriti na to :/.

Ova krema mi nije uzrokovala nikakve nerede na licu, nije začepila pore i  nije teška na licu.

Čini mi se da ću morati uzeti drugu verziju ove kreme- zaštitnu kremu za koju kažu da je bogatija i masnija pa mislim da bi mi ta sada možda ipak bolje odgovarala!

* Ne znam kako vi, ali ja sam u zadnje vrijeme primijetila da dosta proizvoda (kreme, losioni, gelovi za tuširanje, šamponi i regeneratori) prljavo. Kao da stajali negdje vani na kiši ili prašini, ili kao da su baš zaflekane nečim industrijskim. Neke (poput recimo ove kreme) uopće nisam mogla očistiti od tog nečega :/. U prodavaonici sam tražila neku kremu da je potpuno čista, no sve su bile neke blje…Ova je bila još najbolja od svih.. Jeste li možda i vi primjetili ovo u svojim lokalnim prodavaonicama?

Kakvu kožu vi imate? Koje kreme za lice koristite?

29 comments

  1. Trenutno koristim Avon Cocoa butter sa vit.E koju sam dobila na poklon i nije loša obzirom na cijenu. Jedino što nema zaštitni faktor,ugl.ništa spešl al ok za normalnu kožu pogotovo sa mat puderima ok drži.
    Ja bih ti preporučila Afrodita hydra thermal za suhu kožu. Oko 60ak kn ali meni je bila savršena (za norm.kožu sam uzela jer je moja takva) i trajala mi je oko 3mj.Ova je bila pomalo gelasta i lagana ali se lako razmaže i upije u kožu i čak i nakon običnog umivanja sapunom lice je meko.Mislim da bi ti pomogla. P.S.Toliko je dobra da mi je dečko često krao koji nije ljubitelj mazuckanja uopće 😀

    Sviđa mi se

  2. I ja sam primjetila isto da su neki proizvodi kao zmazani, a ja kad nesto kupim onda hocu da je sve po ps-u, cisto a ne crne crte.
    Ja sam bas neki dan kupila Evelin kremu za lice za dob 30+ kao neki 4D i malo je za moje lice premasna, ali sve u svemu nije losa, pase mi nakon pranja lica
    Kada mi se koza skroz kao posusi i zateze, sto nije uvijek w onda mi dobro dode 😉

    Sviđa mi se

  3. Hmmm… neće ti zaštitna baš biti dobra ako ju misliš zbog hidratacije uzimati. Ja imam obje, ali zaštitnu koristim kad mi lice nije toliko suho, pa mi umiri crvenilo i volim ju stavljati i nakon depilacije nausnice, baš mi umiri to područje. Gusta je i teže se razmazuje, ali ova intenzivna je više hidratantna (premda i meni sad zimi nije bila dovoljna kao noćna njega). Možda da probaš Eucerinovu kremu s urejom? Meni je jako pomogla, a odlično mi je sanirala i suhe dijelove 🙂

    Sviđa mi se

    • joj, ma vidjela sam kasnije tvoju recenziju- usporedbu pa sam skontala :/ (nikada ne čitam recenzije prije nego ih pišem :D) Ma ako ne nađem ništa bolje morat ću se svratiti u ljekarnu po nešto takvo… 🙂 Hvala na preporuci 🙂

      Sviđa mi se

  4. Imam suhu kozu. Kad nanosim sminku stavim tamnoplavo Nivea mlijeko za tijelo na lice (uz sve kreme koje sam probala, ono je nepobjedivo), navecer Becutan ili vitaminsku kremu iz ljekarne. Sminku skidam bademovim uljem, pa isperem samo lagano vodom. To je bonus.
    Probaj Bebe kremu iz Mullera, slicno je pakovanje, al nema jaki miris.

    Sviđa mi se

      • Ulje skida vodootpornu maskaru ko od sale, bez trljanja. A ovo Niveino mlijeko za tijelo je meni najbolja stvar… eto, a slucajno probala kad sam bila na putu, a zaboravila kremu.
        Inace sam isprobala pun kufer krema za suhu kozu i ili su nakrcane vazelinom i masnocama ili hidratantne ali nedovoljno masne. Sad jos tu i tamo kupim neku, al nazalost gotovo uvijek proslijedim dalje, jer mi ne odgovara. Ugl s Nivea mlijekom lice mi je savrseno, nemam bora, moja koza ga obozava, super kao podloga za sminku.

        Sviđa mi se

  5. ja sam koristila hipp kremicu ali onu drugu zastitnu,ista tuba drugi naziv,za bebu. mazala sam guzu i nikad crvenila ni pelenskog osipa stvarno je fantasticna bila a za malo novaca. i kupovala sam je iznova i iznova i dobra je za sve djelove tijela.

    Sviđa mi se

  6. Od svih brandova dječjih proizvoda Hipp nekako baš izbjegavam, još otkako sam čula da koriste GMO namirnice, tako da nisam ni ovu kremicu probala. Kad su mi obrazi suhi (jer imam mješovitu kožu), mažem ih Afroditinom dječjom kremom. Gusta je i malo masnija pa ju obično navečer namažem u malo debljem sloju i ujutro sam preporođena 🙂

    Sviđa mi se

    • I ja sam čula svašta za GMO ali nakon par članaka u mailovima koji kruže u liječničkim krugovima nešto sam sumnjičava.. Sve mi izgleda kao sabotaža, navedene su sve samo najjače marke kao što je Nutela,Kinder Bueno,Twix,Coca Cola (znači ne Cola sky ili neka dr.nego baš original Coca Cola), mislim da je i Nescaffe,itd… Kako baš samo najjaci brandovi navodno sadrže a nitko to ne ispita i nešto poduzme.. Ne znam ali ne mogu pobjeći od svih navedenih stvari..to je nemoguća misija.Isto tako ne mogu uvijek kupiti nešto od makeupa bez nekih “čudnih sastojaka”..zasad još gledam na kreme jer ipak “ulaze”u kožu,ali dokad ću ne znam..

      Sviđa mi se

  7. Moja koza je jako suha, dehidrirana i osjetljiva. Mnoge kremice (low budget) koje su vecini pomagale meni nisu ili bi kratkorocno pomogle, a onda bi opet uslijedilo zatezanje, peckanje i potreba za stalnim mazanjem lica. Skoro sam se pomirila sa tim, jer sam vec bila smorena od isprobavanja i stolic je bio pretrpan kremicama i uljima, a ja ocajna. I onda se sjetim da jednu nisam probala, a davno ju je mama koristila i bila joj je ok, a to je Cera di Cupra – rosa i odlucim joj dati sansu bez puno ocekivanja iiii odusevim se 🙂 vec 2 mjeseca nemam problema sa licem, a rezervna je vec kupljena 🙂 Stoga, ako vec nisi koristila, toplo ti ju preporucujem. Na prvu ce ti se mozda uciniti premasna, ali vjeruj da se brzo upije, nije agresivna i bas fino nahrani kozu. Trenutno nju jedino koristim i super mi je i kao podloga za make up 😉

    Sviđa mi se

  8. J sam također primjetila tu zmazanoću određenih proizvoda u prodavaonicama, i to da je baš svaki ali SVAKI proizvod prljav je malo čudno. Prije par tjedana sam frendici kupila neki poklon paket za rođendan, i morala sam joj ga uručiti prljavog jer drugih nije bilo… užas :/.

    Sto se tiče moje kože lica, imam jako osjetljivu te alergijama sklonu kožu, plus prije par mj mi je dijagnosticiran seboreični dermatitis, tako da i to sada još moram zaliječiti. Od kreme isključivo koristim La Roche Posay kremu za netolerantnu kožu lica, i to je ono što mi je preporučila dermatologica , Prvi put nakon dugoo vremena imam čisto lice, nemam alergijskih reakcija, niti ništa. Tako da sam sretna što sam našla nešto što mi pomaže :).

    Sviđa mi se

  9. Veoma rijetko čitam recenzije i postove, osim kad me nešto baš jakoo privuče i zanima. Već sam na Facebooku napisala da me baš zanima Vaše mišljenje i vidim da je jako slično mome.
    Ja sam ovu kremu kupila za sina kad je bio bebica, međutim nama se pokazala jako loša iz razloga što je tako gusta..imala sam osjećaj da mu koža uopće nemože disati ispod, i kada je dobio prištiće od nje smo odustali potpuno. I da, miris – užasan po meni.

    Sviđa mi se

  10. baš sam si neki dan kupila ovu kremicu i također je zaprljana nečim.. kao neke crne crte po njoj.. također sam to primijetila i po drugim proizvodima.. :/ super post! ❤

    Sviđa mi se

  11. joj ta kremica je savršenstvo! probaj i onu s pantenolom, zaštitnu, ona je u malo većoj tubici od ove….a to za prljavštinu, da i ja sam to primjetila baš. neki dan sam kupila šampon za kosu i ulje za kožu i oboje je prljavo bilo :/

    Sviđa mi se

Komentiraj