Dove intensive nourishment krema za ruke

Već sam vam pričala koliko volim Nuxe kremu za ruke koju sam vam ovdje opisala, ali obzirom na njezinu cijenu i suhoću mojih ruku, nisam baš uvijek u mogućnosti kupiti je. Prije nego što sam je uopće isprobala, koristila sam ovu Dove kremu, a sada, kada si trenutno ne mogu priuštiti Nuxe kremu, ponovno sam se vratila njoj.

??????????????????????
Naravno, ne bih da mi nije toliko dobra :D. Vjerojatno sada mislite, pa što si onda kupovala tu skupu kremu za ruke, e pa, ova ipak nije toliko dobra, no definitivno mi je najbolja u svom cjenovnom rangu, pa čak i više!

Dostupna je svugdje. U gotovo svim drogerijama, supermarketima- pa čak i u lokalnim privatnim trgovinicama, ako još uopće ima gdje koja :D. Ja je koristim već godinama i stvarno sam je svugdje kupovala. Cijena joj je 15tak kuna, a dobijete 75 ml proizvoda što je poprilična količina. Trebali biste je potrošiti u roku godinu dana od otvaranja.

Pakiranje je jednostavno i elegantno. Ne mogu zaboraviti onu tubicu u tamno plavoj varijanti (mislim da se radio o noćnoj kremi) koja mi je bila fenomenalna za nositi u torbici jer se na njoj nije vidjela „prljavština“ kao što se vidi na ovoj bijeloj ambalaži. Kasnije sam koristila čak i bordo crvenu verziju, mislim da se tu radi o anti age kremi koja je isto bila odlična, osobito po pitanju „prljanja“ (mislim općenito, a ne baš u njoj namjeni :D). Sve u svemu,te dvije verzije ove kreme ne mogu više nigdje pronaći pa sam „osuđena“ na ovu koju sada nosim u posebnoj torbici u torbi da ne bi dobila kojekakve mrlje, šare i slično…

??????????????????????
Ambalaža je vrlo kvalitetna, 100 puta je otvaram i zatvaram, pada mi, šupam je okolo i slično, ali nikada mi se nije pokidao poklopac na njoj. Njega isto volim jer ne volim baš kreme koje imaju poklopac na odvrtanje :/. Ovo je puno jednostavnije i praktičnije rješenje.

Rupica kroz koju izlazi proizvod je prilično tanka pa je proizvod lako dozirati pa nećete završiti s pol kile kreme na ruci i morati moliti druge da si uzmu malo :D. Sjećam se toga s faksa, svaka druga cura je cijelila kremu za ruke s hrpetine na svojoj ruci – ja nisam :D.

Tekstura ove kreme je prilično gusta, ali nije masna. Zapravo, više sliči nekom losionu kada dođe u dodir s toplinom kože i vrlo brzo i lako se razmaže po rukama.

Upijanje je također odlično i još jedna razlog zašto obožavam ovu kremu. Ako nanesem tanji sloj upije se dok ju još praktički niti ne razmažem do kraja po rukama. To mi je odlično jer kao ni većina ljudi nemam vremena čekati da mi se neka krema upije i već hvatam laptop, mobitel, daljinski – i to u dobrom slučaju :D.

Istog trena mi ruke postaju mekše, glađe i ljepše na očigled. Malo se pod prstima osjeti da ostavi neki tanki zaštitni film, no on vrlo brzo nestane i iskreno, to sam uočila tek sada dok zadnji puta prije nego dovršim recenziju testiram ovu kremu (mada, uzevši u obzir na to koliko ju dugo koristim ne bi ni trebala :D).

??????????????????????
Na kremi je naznačeno da djeluje 24h, ali nekako, koliko god da je volim, ne mislim da traje baš toliko dugo- tj.meni ne „drži“ ruke hidratiziranima 24 sata. Nikada ne prođe toliko između dva nanošenja ove kreme jer je upotrebljavam nakon jutarnjeg tuširanja i prije spavanja- a u većini dana i barem jednom do dva puta tokom dana.

Sastav ove kreme možete vidjeti na slici ispod.

???????????????????????????????
Pričajte mi, koja je vaša najdraža krema za ruke? Izdvajate li puno novca za nju ili se zadovoljavate drogerijskim rangom? Što uopće očekujete od kreme za ruke?

10 comments

  1. Prvo da kazem da sam ovisnik o kremi za ruke 😀 pogotovo u zimskiim danima. Probala sam razne, skuplje i jeftinije i mogu reci da mi je barem trenutno naj-naj Fitogal Glicerinska krema sa ekstraktom kamilice ( nisam sigurna da je ovo tacan naziv ali tako nesto ) 😀 ne volim Niveu klasicnu jer mi je ipak nekako masna i imam osjecaj da su mi ruke onda prljave :/ a s druge strane neke tipa Balea samo mi dodatno isuse kozu..a Fitogal mi je savrsena i bas potaman, pa preporucujem svima, i da napomenem da joj je cijena ekstra – u BiH oko 2KM ( 10tak kuna) 😀

    Sviđa mi se

  2. Evo da i ja nešto dodam!
    Prije tjedan-dva sam kupila u Bipi Dove kremu neku hidratantnu sa vanilijom !?namazala ruke (koje su bila u sasvim dobrom stanju) i odmah ih požurila oprati koliko su me pekle!!! Kremu su mi djelatnice u Bipi zamjenile za Hipp intenzivnu i nikada mi više neće pasti na pamet da kupim Dove nakon ovog razočaranja!!! Eto svaka od nas ima svoju vrstu kože i svakoj od nas nešto drugo odgovara.
    Naj bolja mazalica za ruke dolazi iz radionice Lilith prirodne kozmetike!!!

    Sviđa mi se

  3. Meni je Eucerinova odlicna,mada ja nemam jako problema s rukama ali sam nedavno citala da je krema Kaina koju proizvodi Saponia odlicna za ruke u ranama,navodno je neka cura izlecila ruke s njom jer joj je koza na rukama popucala toliko da nije prste mogla savijat…ja sam ih vidjala po lokalnim trgovinam za 12 kn i mislim da ima 2-3 vrste

    Sviđa mi se

  4. meni su sve doveove kreme za ruke, onako nit vrit ni mimo, iako mi prefino mirišu 🙂 moj favorit zadnjih godinu dana je baleina urea krema za ruke, 100 ml košta 9-10 kn, lako se upija i super su mi ruke nakon nje.. iako sam probala gro krema za ruke, što skupljih što jeftinijih, najzadovoljnija sam balea ureom. i ponekad kad mi ispucaju od hladnoće, namažem ruke bubchen kremom prije spavanja, ujutro su ko nove 😀

    Sviđa mi se

  5. sa svojim kremicama sam trenutno pri kraju pa bi mogla ovu probat 😀 Sad preko zime koristim običnu plavu Niveu jer je teška i masna pa dugo izdrži kad izađem na hladnoću. Inače imam osjetljive ruke koje ispucaju i budu doslovno krvave cijelu zimu a ova Nivea me spasila. Kad je toplije pređem na Baleine kremice jer su jeftine a ok jer kad je toplo i ruke se kao i ostatak tijela znoje pa treba nešto lakše. Nađe se dosta dobrih i jeftinih stvari kao ove kreme, samo treba isprobavat. 😀

    Sviđa mi se

  6. u kakvom ti stanju budu ruke zimi? posve ispucale ili? jer meni ruke budu katastrofalno suhe, koža mi ispuca do te mjere da mi ruke znaju krvariti… probala sam svakakve kremice i zasad mi je najbolja (a bome i najpristupačnija) baleina od kamilice… odlična je, samo što učinak ne traje predugo pa ju stalno imam sa sobom i neprestano mažem ruke. mogla bih probati i ovu, čini mi se odličnom. ni baleina nije loša, ali mi se ne da stalno mazati ruke. 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj