Bettina Barty Vanilla body butter

Ove godine sam odlučila pisati malo više o preparativi koju koristim, pa sam u skladu s time poslikala apsolutno sve što trenutno koristim za njegu lica, tijela, kose! Ne radi se o nekim skupim ili nedostupnim, već proizvodima koji za mene stvarno djeluju i koje ste već viđali u mojim postovima, no sada će te imati prilike saznati i nešto više o njima.

Prvi takav je Bettina Barty maslac za tijelo kojeg koristim godinama i najbolji u svom poslu. Dostupan je u još dva ili tri druga mirisa, no ovaj koji ja koristim je od Vanilije i taj mi je definitivno najbolji. Ima od kokosa ili tako nešto, no taj miris mi je pre jak, čak i za mene, a drugi, s nekim bobicama je solidan, ali ovaj od vanilije mi je najdraži i uvijek se njemu vratim.

??????????????????????
Možete ga kupiti u Bipi, čak i nekim DM-ovima, a za druge drogerije nisam sigurna na žalost. Cijena mu je oko 55 kuna, nekada malo manje, nekada više. Dobijete 400 ml proizvoda, što je duplo više nego kod recimo Balea body buttera koji dođe 20tak kn, pa vam na kraju ispadne da ta cijena i nije baš puno veća nego što bi inače dali za ovakav proizvod- a kvaliteta je neusporedivo bolja!

??????????????????????
Ambalaža ovog proizvoda je stvarno posebna, simpatična i vrlo praktična. Gdje god da je stavim lijepo izgleda. Nikada mi se nije pokidala, pala je na pod sto puta i uvijek je sve ostalo unutar posudice.
Tekstura ovog body buttera je malo drugačija nego što ste naviknuli. Ima teksturu između kreme i losiona, nije onako tvrd i gust kao što bi pomislili na prvu. Zbog toga se vrlo lako koristiti njime.

??????????????????????
Lako se nanosi na kožu i razmazuje, a što je najbolje od svega, brzo se upije u kožu – i to je jedan od razloga zašto tako vjerno koristim ovaj proizvod.
Druga najbolja stvar kod ovog proizvoda je miris! Ne samo da je prefin, već i traje beskonačno dugo :D. Svaki ručnik i ogrtač mi mirišu na njega, a na koži se osjeti do idućeg tuširanja. Mislila sam da ću se vremenom naviknuti na taj miris i da ću ga prestati osjetiti, no to se još uvijek nije dogodilo.
Lijepo mi hidratizira kožu od tuširanja do tuširanja, čini ju mekanom, glatkom i super mirisnom!

??????????????????????
Rok trajanja mu je 6 mjeseci, i ovaj proizvod stvarno želite potrošiti u tom roku! Ja sam ga jednom čuvala jako dugo (kada ga jedno vrijeme nije bilo kod nas za kupiti, ne ponovilo se, pa sam šparala 😀 ) i nakon nekog vremena (duže od 6 mj) nestao je njegov miris. Nije bio pokvaren ili smrdio, ali nije to više bilo to…A i po tome sam shvatila koliko ga imam pa sam ga bacila :D.
Sastav možete vidjeti na slici ispod.

???????????????????????????????
Jedino bih još voljela ubaciti ovdje i miris, ali kako nam je to još uvijek nemoguće, idući puta kada budete u prilici bacite nos na losion s ovim mirisom i sve će vam biti jasno. Body buttere ne možete pomirisati jer imaju zaštitnu plastiku na ovoj spravici kojom se otvara koju morate prerezati da bi ga otvorili :).

Ako imate kakvih pitanja o ovom proizvodu, znate gdje trebate pisati!

Kakva su vaša iskustva s ovim proizvodom? Kako vam se sviđaju drugi dostupni mirisi?

9 comments

  1. Da li znate gde mogu da proverim rok trajanja? Okrećem pakovanje sa svih strana i ne mogu da ugledam do kada mogu koristiti lasion Vanilla. Ono što mogu da primetim jeste kod 140480, a datuma nema na vidiku. Pročitala sam da ste napisali da mu je rok trajanja 6 meseci- kako mogu da znam kada je proizveden ili do kada treba da ga iskoristim? Pozzzzzz

    Sviđa mi se

    • rok je 6 mjeseci od otvaranja proizvoda 🙂 ima jedna mala sličica pokraj militraže, izgleda kao otvorena kutijica i na njoj ti uvijek piše 6-12-36- ili koliko već mjeseci od otvaranja je proizvod dobar za korištenje 🙂

      Sviđa mi se

  2. Ja sam ovo ko klinka imala, bez zezanja, prije više od 10 godina, ali losion, i dan danas pamtim taj miris. Ne znam zašto ga još nisam kupila, vidila sam (isto losion verziju) nekoliko puta u Mullera. Vjerojatno najbolja stvar za tijelo ikad.

    Sviđa mi se

  3. Dali ga ima u manjim pakiranjima? Ne vjerujem bas da bih ga uspijela potrosit jer sam ljena za mazuckanje a nekako ih uvijek skupim, uvijek mi se nesto svidi i uvijek mi nesto treba..

    Sviđa mi se

  4. Ovaj maslac trazim u drogerijama vec par mjeseci i nigdje ga nema! Jedno vrijeme sam ga stalno viđala i nikako ga kupila jer mi je uvijek nesto drugo bilo bitnije. Ali sad ga vise nigdje u Splitu ne vidim, a miris mi je savrsen 😦

    Sviđa mi se

  5. osobno nikad ne koristim maslace za tijelo,
    općenito mi je pojam totalno apstraktan i ne kužim čemu služi,
    koža mi je prije bila užasno suha i hrapava, ali to je riješio moj muž kad mi je kupio neutrogenu, bolju stvar nisam nikad koristila i od nje se odvajam 🙂

    Sviđa mi se

  6. Slažem se u potpunosti s tobom da je ovaj proizvod predobar 🙂 Vidjela sam ga kod prijateljice i od tada pokušavam naći, baš takvo pakiranje.. već nekih par mjeseci.. Zanima me kad si ti svoj kupila-otprilike?? Jer sam prošla jako puno i Bipa i Kozma,Dm-ova,Mullera i nigdje ga ne mogu naći…U Mulleru sam našla u plastičnom pakiranju, ali naime to je body losion, nigdje nema body buttera, zadovoljila sam se ja i s tim jer je i ovo jako dobro, ali bi baš body butter željela.. Stvarno, već ga 3 mjeseca ne pronalazim, inače sam iz Zagreba 😦

    Sviđa mi se

Komentiraj