Manhattan Easy Match tekući puder

Danas je na  redu recenzija tekućeg pudera koji već neko vrijeme možete vidjeti na policama DM-a, Bipe i većine drugih drogerija. Meni za oko odmah zapeo njegov naziv- Easy match koji me podsjetio na jedan mi od najdražih pudera iz prošlih razdoblja života, a koji se savršeno prilagođavao boji moga tena.

???????????????????????????????

Kada mi je stigao na recenziranje, znala sam što mogu i trebam očekivati od njega :D. No, krenimo mi na recenziju. Ovaj tekući puder dolazi nam u plastičnoj ambalaži s pumpicom koja odlično dozira proizvod (znači ako ju lagano stisnete možete dobiti vrlo malu količinu proizvoda ako vam takva treba :)).

??????????????????????Na poklopcu ima zaštitu pa možete vidjeti je li ga tko isprobao prije vas :D. Na slici dolje vidite kako izgleda kada je već otvaran ahhaha 🙂

??????????????????????

Dno ambalaže se diže kako se proizvod troši i time omogućava da proizvod potrošite do kraja (ponovno sličnost s onim gore spomenutim puderom). Slova na njemu se prilično brzo izlizala, kao što vidite, no to sam ja kriva jer sam izgubila fotke dok je bio novi :/.

??????????????????????

Novost je i količina od 27,5 ml jer većina pudera sadrži 30tak ili više, no ako tu uzmemo u obzir količinu koja ostane na bočici ili dnu ambalaže na tim drugim puderima, mislim da je to tu negdje. I cijena mu je nešto malo već od uobičajenih Manhattan pudera, no opet povoljnija od drugih iz ovog ranga. Na kraju, cijena mu je oko 80 kuna, a trebalo bi ga potrošiti unutar dvije godine.

Sadrži SPF 18 pa ako se planirate puno fotkati s blicem, izbjegavajte ovaj puder :D. Ostale sastojke pročitajte na slici ispod.

???????????????????????????????

Tekstura ovog pudera je srednje gustoće i više je na vodenoj nego na uljnoj bazi, no unatoč tome uopće mi ne isušuje kožu niti osjećam zatezanje tokom dana.

????????????????????????????????????????????

Nijansa koju ja koristim je Classic Ivory – 32. Radi se neutralnoj nijansi žutog pod tona koja se na kraju krajeva savršeno stopi s mojom kožom. Vrlo lako se nanosi i razmazuje, ne treba mu dugo se stopi s kožom i fiksira. Nije težak na licu, ne stvara osjećaj maske na licu i ja ga stvarno volim nositi.

????????????????????????????????????????????

Prekrivanje mu je srednje. Prekriva crvenilo, lagane podočnjake, čak i prištiće koji prolaze. Ako mi na nekim mjestima (poput nosa) treba malo više prekrivanja nanesem još malo proizvoda i pričekam da se malo „upije“ i onda ga utapkam prstima.

????????????????????????????????????????????

Trajnost mu je solidna, jedan radni dan preživi bez problema, no ako ga nosim baš cijeli dan primijetila da sam da mi se obriše s brade i nosa, no to sam vjerojatno ja kriva jer ih diram, naslanjam ili tako nešto…

??????????????????????

Na koži ostavlja „dewy“  finish koji lako možete matirati nekim puderom u prahu, no meni se sviđa kako izgleda.

??????????????????????

Sve u svemu jedan vrlo solidan puder koji bi trebali probati ako tražite nešto od ovoga što sam opisala u recenziji ili pak ako teško pronađete svoju idealnu nijansu!

??????????????????????

Jeste li isprobali ovaj puder? Što mislite o puderima koji se prilagođavaju vašoj koži?

*PR proizvod

6 comments

  1. Jeli sličan healthy mix serumu? čini mi se da jest,a kako u zadnje vrime u splitu nigdi nemogu nać svoju savršenu,idealnu nijansu 51,zanima me bili ga ovaj mogao zamijeniti? Po teksturi i po boji? ..i super da ima ambalažu koja “se diže” kao kod starog healthy mixa 🙂

    Sviđa mi se

  2. Nisam ga još kupila, ali sam ga nekoliko puta već mjerkala u dm-u. Na kraju sam uzela novu Bourjois CC kremu, nekako me podsjetila na healthy mix serum koji je rasprodan. Što se tiče ovog pudera, i ja sam gledala nijansu 32, no koliko god mi se na umjetnom svjetlu čini dobra, vani imam osjećaj da se vidi na licu, pogotovo na suncu. Šteta jer volim ovakve vodenastije teksture.

    Sviđa mi se

Komentiraj