Lagani smeđi smokey LOTD

Zadnjih dana nešto nisam imala volje za šminkanjem, a opet sam se za neke događaje morala upristojiti ahhaa. Sviđa mi se kako mi stoje tamnije boje na kapcima, pa sam u tom tonu smislila kako se na brzinu mogu našminkati da izgleda kao da sam se trudila, a u biti mi je trebalo dvije minute.

??????????????????????
Cap-cap na lice sam stavila tekući puder, Vichy Aera Teint (classic ivory) čija mi nijansa trenutno jedina odgovara, ali mi ne odgovara ova verzija za masnu kožu jer me koža nakon par sati počela zatezati i bilo mi je blje i jedva sam dočekala da ga skinem sa sebe. Na podočnjake sam stavila Max Factorov pan stick (true beige), jedan od rijetkih korektora koji mi ne isuši tanku kožu ispod očiju.

??????????????????????
Na obraze sam stavila Bourjois Rose de Jaspe rumenilo, no kasnije sam dodala i mrvicu Illamasquinog Morale rumenila da bi se bolje slagali s ružem. Max Factor creme puff puderom sam malo „ubila“ boje rumenila :D.

??????????????????????
Na usnama imam NYX round lipstick u nijansi Strawberry milk s MUA intenzivnim sjajilom u nijansi Sweet Nothings. Morala sam staviti nešto vidljivo da si malo razbijem monotoniju :D.

??????????????????????
I sada se napokon možemo vratiti na oči. Obrve sam sredila s Maybelline color tattoo sjenilo u nijansi Permanent taupe i Essence setom za obrve (svjetlijom nijansom). Preko cijelog kapka sam nanijela MUA mono sjenilo u nijansi broj 19 – odnosno tamniju mat smeđu boju. Izblendala sam ju prema pregibu i ondje nanijela svjetliju zlatno-svjetlo smeđu shimmerastu nijansu – točnije, Max Factorovo mono sjenilo u nijansi Metallic Brown i sve to skupa izblendala. Ispod obrve i u unutarnji kut oka sam stavila bež sedefasto sjenilo iz jedne stare Essence palete, ali može poslužiti i bilo koje drugo slično, isto kao i za sve ostale nijanse :). Na trepavice sam stavila svoju trenutnu najdražu Max Factor Masterpiece vodootpornu maskaru :).

??????????????????????
*ps nisu korišteni baš svi proizvodi s prve slike, neki su ondje zabunom :D. Pročitajte tekst, u njemu piše što sam točno koristila :D.

??????????????????????
Kako izgleda vaš svakodnevni make up u ovim tmurnim danima?

12 comments

  1. Rumenila su prekrasna 🙂 I ovaj put prava mjera 🙂 Pitam se koje je više zaslužno za look, Illamasqua ili Bourjois? Ja se slično šminkam za dan,samo što trenutno mi je No1 Mua ruž Matte Peachy Keen,mislim da bi se i tebi svidio, i Flormar blago narančasto rumenilo. To je skoro svaki dan na meni 🙂

    Sviđa mi se

  2. Super mi je slika sa kosom iza uha. Baš izgledaš nekako drugačije, slika je ispala kao za neki časopis (u dobrom smislu). Inače, moj svakodnevni look je puuuno jednostavniji – puder, rumenilo, korektor, olovka za obrve i ruž. I to je to 😀 Dakako, šminka tek nakon seruma i kreme.

    Sviđa mi se

  3. Hej hej…Jako mi sviđa kak ovo sve skupa izgleda,al imam jedno pitanje za tebe. 😛 Od kud ti pare za tooooolko šminkeeee???? Očarana sam tvojom kolekcijom.Pošto sam srednjoškolka uz svakodnevni gablec ne ostaje mi baš nešto novaca,pa me zanima kak si ti u svojim srednjoškolskim danima financirala kupovinu šminke?
    P.S. gledala sam stare postove i ove neke novije,i moram priznati da se razlika vidi,iznimno si napredovala… Voljela bi da postove pišeš svaki dan, jer uživam čitajući ih 😀

    Sviđa mi se

    • Pa i nije to baš neka kolekcija…ili bolje rečeno nisu to neke jako skupe stvari,a i nakupilo se kroz par godina 🙂
      ja sam ti od kad sam počela trebati novac za neke svoje gluposti radila preko ljeta u restoranu svojih roditelja i sva “bakša” koju bih dobila je bila moja plaća…a za cijelo ljeto, ako štediš , dalo se uhvatiti dosta novca i onda sam si mogla kupovati što sam htjela kada bih došla kući iliti dok ne bih sve potrošila a onda bih ne znam umjesto sendviča, kave , soka, cigareta i slično kupila lak za nokte ili bih skupljala za nešto što želim ili mi treba…a dobro, i roditelji bi ponekad uskočili, ili bih dobila za rođendan, Božić, Uskrs i tako 😀 hm…zato sam onda imala manje kila, sav novac bih potrošila na kozmetiku 😀

      Sviđa mi se

  4. Odlično, izgleda full prirodno 😉

    Samo daj mi reci s kojim kistom nanosiš Bourjois rumenilo, jer mi je toliko divno, ali nikako da se skompamo 😉

    Sviđa mi se

Komentiraj