She noviteti

Danas je došao red na predstavljanje par noviteta iz redova DM proizvoda, točnije She proizvoda za koje ste nadam se svi čuli. Radi se o sjajilu za usne, ružu i jednom divnom laku za nokte, pa ako vas zanima nastavite čitati.

???????????????????????????????
Prvo na redu je sjajilo, na prvu totalno neprivlačne boje i nešto što bih proslijedila svojoj mami.

??????????????????????????????????????????????????????????????Sadrži prilično vidljiv šareni glitter u sebi i on se vidi na usnama (izbliza), ali se ne osjeti. Daje usnama lijep sjaj koji je različit s obzirom na to kako svjetlost pada na njih.

???????????????????????????????

Stvar koja mi se sviđa kod ovog sjajila je svakako njegov kistić koji dođe umjesto klasičnog aplikatora, a znate da sjajila s kistićem obožavam!

???????????????????????????????

Upravo zbog njega nanošenje je vrlo lako i precizno. Trajnost je …pa ne baš sjajna, piće donekle preživi, ali nešto više ne. Nije jako masno i ljepljivo, pa mislim da i to doprinosi toj „netrajnosti“. Na žalost, nigdje ne vidim ime nijanse ili sastav proizvoda, što je malo čudno :/.

???????????????????????????????

Možete ga kupiti u DM-u po cijeni od oko 20 kuna, a dobijete 8 ml proizvoda koje morate potrošiti unutar dvije godine. I da, ima neki voćni miris koji se meni baš nekako ne sviđa, a okus nema- na sreću :D.
Ovdje možete vidjeti kako izgleda na meni.

??????????????????????
Drugi po redu proizvod je ruž za usne u nijansi broj 137.

??????????????????????????????????????????????????????????????

Radi se ciglastoj sedefastoj nijansi, toplog podtona koji meni ni malo ne pristaje, no svejedno je dolje slika da vidite kako izgleda na usnama. Na samoj ambalaži nema nikakvih drugih informacija o proizvodu.

???????????????????????????????

Trajnost mu je slabašna, pigmentacija pristojna i lako se nanosi na usne. Ima malo neki čudan miris, ne baš fini, ali se ne osjeti nakon nanošenja na usne. Cijena mu je između 15 i 20 kn ako ne varam.

?????????????????????????????????????????????????????

Posljednji proizvod je lak za nokte u plavo-zelenoj sedefastoj boji.

???????????????????????????????

Inače nisam fan ovakvih boja, ali ova je stvarno predivna. Oduševila me čak i trajnost ovog laka za nokte, naime, traje mi i do 4 dana bez ikakvih oštećenja. Kada sam ga prvi puta nanijela, skinula sam ga tek nakon više od 7 dana… Definitivno se isplati isprobati.

???????????????????????????????

Ne sviđa mi se baš njegova tanka četkica i to što lak uporno curi s drške dok lakiram nokat i onda mi se odjednom na njemu nađe previše proizvoda. Ako mi ne zapacka kožicu okolo uglavnom ga uspijem razmazati u debljem sloju i to je sasvim dovoljno za prekrivanje kakvo vidite na slikama ispod. Točna nijansa je 311 ili 121/311, sadrži 10 ml proizvoda, a trebao bi se potrošiti u roku od 3 godine. Cijena mu nije veća od 15 kuna.
??????????????????????????????????????????????????????????????
Jedino što mi se nikako ne sviđa kod ovih proizvoda je njihova ambalaža i mislim da nisam jedina! Njihova stara ambalaža mi je bila puno,puno ljepša i praktičnija i čvršća… :/.

Volite li vi She proizvode? Bi li vas više privlačili da imaju drugu ambalažu? Što ste isprobali od njihovih proizvoda?
*PR proizvodi

11 comments

  1. imam jedno od tih sjajila i uopce ga ne koristim,najvise zbog onih sljokica koje ostaju na usnama,a postojanost je slaba.mislim da cu ga proslijedit nekom djetetu da se igra,haha 😀

    Sviđa mi se

  2. Godinama već sve njihovo izbjegavam tako da nemam više ništa She! Ne znam ni što sam probala sve,ali bio je bačen novac. Lakovi su bili ok,ali ambalaža-čep u ruci,lak na podu…Više ni ne vidim njihov stalak.

    Sviđa mi se

  3. Ne sviđa mi se nijedan proizvod, tačnije boje mi ne odgovaraju, ali dobro, to je ipak stvar ukusa. Ambalaža je OČAJNA. Djeluje tako jeftino da mi onda svi njihovi proizvodi (koji uopće i nisu skupi), djeluju preskupo, jer odaju utisak nečega nekvalitetnog i jeftinog. Rijetko kada uopće stanem pored njihovih proizvoda da vidim šta ima. Koristila sam njihov tuš, maskaru i lakove i ništa me nije oduševilo, jedino im tuš (od nabrojanog) nije loš za tu cijenu, ostalo bih radije kupovala od nekog drugog brenda koji je u istom cjenovnom rangu, a izgleda mnogo kvalitetnije.

    Sviđa mi se

  4. Ambalaža je po meni u tolikoj mjeri neprivlačna da ja jednostavno ne mogu primjetiti nikakve novitete na njihovim policama. Doslovno dođem do njihove police, čak si dam truda da bacim oko da vidim što nude, ali nažalost koliko god proizvod imao šanse bit odličan, jednostavno je neprimjetan s tim kockastim ambalažama.

    Sviđa mi se

  5. Mislim da su cijene njihovih lakova 19.90 ako me pamcenje sluzi. Boja je stvarno divna. Ruz ti ne stoji uopce toliko lose koliko sam ocekivala nakon procitanr recenice da ti ne stoje takve boje, pa cak i sjajilo izgleda skroz ok.

    Sviđa mi se

  6. Prvo bih ti rekla da sve što si nanjela na sebe stvarno ti lijepo stoji,
    što se laka za nokte tiče na tebi mi je ok, međutim na svojim noktima volim zemljane tonove, i pastelne nježne boje.
    i da ti nisi napisala prokomentirala bih ja ambalažu – koma.
    većina moje prve šminke bila je upravo she – prvi tuš za oči, prva maskara, sjaila sve…no od kad su promijenili ambalažu nisam kupila ni jednu jedinu stvar jer me totalno odbija, imam dojam kozmetike za djecu jer me asocira na lego kocke, izgleda mi kao da je smanjena količina proizvoda i uopće nemam potrebu zaustaviti se na she kozmetici…mislim da bi nova ambalaža bila pun pogodak 🙂

    Sviđa mi se

  7. Moram priznati da mi se ne sviđa niti jedan od ovih proizvoda – nekako nisu boje koje bih ja osobno nosila, ali svakako razumijem ako se nekome sviđaju! 😉
    Također, do sada nisam probala niti jedan She proizvod. Nekada sam se znala zaustaviti pored njihovog stalka ali nikada nisam pronašla nešto što me privlači pa sada uglavnom prođem kraj stalka kao da ne postoji, a tko zna – možda propuštam neki dobar proizvod.
    Martina

    Sviđa mi se

Komentiraj