L’Oreal Absolute repair cellular serum

Danas čitate recenziju jednog proizvoda koji koristim već 2-3 mjeseca, čak su mi i slike malo zaostale, ali sada je već pri dnu pa mi se ne isplati raditi nove fotke – a i izgubila sam poklopac :D.
Radi se o ovom L’Oreal Professionnel serumu za oštećene vrhove kose, a moji su definitivno takvi :D. Zapravo, više su suhi nego oštećeni, no svejedno moram na svakodnevnoj bazi koristiti neki proizvod da ih malo dovedem u red.

??????????????????????
Kao što rekoh, zadnjih mjeseci koristila sam ovaj, a moje dojmove pročitajte u nastavku teksta.
Staklena bočica ovog proizvoda sadrži 50ml proizvoda koji bi trebalo potrošiti u roku 18 mjeseci od otvaranja. Ambalaža je vrlo kvalitetno napravljena, pumpica je čvrsta i izbacuje pristojnu količinu proizvoda. Jedino sam ovaj prozirni poklopac izgubila, no svejedno bez problem nosam ovaj serum sa sobom i nikada nisam imala nikakvih nezgoda s njime.

??????????????????????
Sama tekućina unutra je prozirna, srednje je gustoće i ima predivan miris koji se dugo zadržava na kosi. Nije jako masno i neće vam upropastiti odjeću ako dođe do nje (provjereno :D). Tekstura mu je više svilenkasta i vrlo lagana.
Iz L’Oreala obećavaju da će zagladiti kosu i spriječiti pojavu ispucalih vrhova, odnosno da će kosa izgledati i postati zdravija.
Eh ovako, da vam odmah kažem, kosa vam neće postati zdravija ako budete koristili ovaj proizvod. Mislim da smo do sada već svi naučili da ako jednom upropastite kosu ništa joj neće pomoći da se ona oporavi- ako imate ispucale vrhove, nijedan proizvod ih neće ponovno slijepiti vlasi… ALI postoje proizvodi koji će dati PRIVID da je vaša kosa zdrava, nema ispucale vrhove, da nije suha i slično!

??????????????????????
Ovo je jedan u nizu takvih proizvoda, i dok god i kada god ga budete koristili vaša kosa će biti divna. Ako ga jedan dan ne stavite na kosu, suočit ćete se s realnošću!
Nipošto ne želim reći da ovaj proizvod ne valja, baš naprotiv! Ja ga obožavam, koristim ga svaki dan, ali nemojte se zavaravati i očekivati nemoguće.
On vam može poslužiti recimo kada puštate kosu, pa da se ne morate često šišati, ili da prođe neki određeni period od šišanja do šišanja.
Jako lijepo zagladi kosu i da joj predivan sjaj, a da je pri tome ne otežava, ne čini masnom ili nešto slično.

Ja ga nanosim poslije pranja kose, nakon što ju malo prosušim ručnikom, a prije sušenja sušilom za kosu i to samo na dio kose od ušiju prema vrhovima i tako mi najbolje funkcionira.

Sastav:

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Ovaj proizvod možete kupiti samo u nekim frizerskim salonima, a za njega trebate izdvojiti oko 140 kuna. Klikom na roza slova direktno idete do mjesta gdje možete pronaći najbliži frizerski salon u kojem možete kupiti L’Oreal Professionnel proizvode.

P.S. Na slikama za svrhu ove recenzije nisam upotrebljavala ovo ulje prije sušenja kose.

*PR proizvod

14 comments

  1. Ja sam sebi takodje kupila neko ulje sa vrhove,mislim da je Keratese, nemoj mi vjerovati, muka mi da idem do kupatila da gledam 😀 😀 nego, kad ga stavim na krajeve i legnem da spavam, ujutru mi krajevi budu cupavi ko neka cetka i bas se vidi da je ostecena 😦 tako da sam ga prestala koristiti. Zao mi je sto sam bacila pare i vjerovala reklami. 😦

    Sviđa mi se

  2. ja imam ulja od macadamiaa. jesu skuplju ali vrijede svaku lipu.. meni su super za kosu.. koriste ga i moje kolegice i prezadovoljne su.. nebih se sada micala bas od macadamia taman sam si nasla sto mi odgovara i naravno ima savrsen miris 😀

    Sviđa mi se

  3. Ja sam odustala od takvih proizvoda, prestala sam prati kosu sa proizvodima koji sadrze silikone, pa su mi i ovakvi serumi postali preteski za kosu, iako sam ih prije redovito koristila i stvarno cine kosu jako lijepom na izgled i dodir. Trenutno sam na arganovom i cickovom ulju, i cini mi se da cu ostati jos dugo samo na uljima.

    Sviđa mi se

  4. Mogla bi probati, u svakom slučaju!
    Ja inače koristim ulje Macadamia i njihovu masku koju ostavis nakon šamponiranja 7 minuta i ispereš i kosa je diiivna i odlično miriši. Isto košta malo više ali se ispalti svaka kuna 😉
    Sad Macadamie stvarno ima svida za kupiti, u ljekarnama i salonima tako da nije problem doći do njih kao u početku 😉

    Sviđa mi se

    • Baš za vikend sam birala između Aussie po preporuci Airy, snimila sam i Loreal koji toliko obožavam da bi meni mogli prodati i koru od banane ako na njoj piše Loreal ;),… ali me žena u Danijelsu na fin način “natjerala” na Macadamia ulje i masku i predobar je proizvod, dobro da mi je pomogla jer je kosa stvarno meka,miriše, ne strše ispucali vrhovi nakon dugo vremena. Znam ja da ću probati i ove uskoro,ali Macadamia je izuzetno dobra!

      Sviđa mi se

Komentiraj