T.LeClerc ruž – Rose Transparent

Danas vam pišem o ružu kojega sam nosila i spomenula u ovoj recenziji.  Radi se o T.LeClerc transparentnom ružu za usne u nijansi 02 Rose Transparent, a dostupan je i u 10tak drugih nijansi.

???????????????????????????????

Može se kupiti u boljim ljekarnama ili online, ali uskoro više o tome :). Cijena mu je oko 190 kuna.

???????????????????????????????
Dolazi u kartonskoj kutijici na kojoj pišu svi važni podatci o ružu – poput sastava, gramaže, roka trajanja i slično.

???????????????????????????????Treba se potrošiti u roku od 18 mjeseci nakon otvaranja, a sadrži 3,5 grama proizvoda.

???????????????????????????????
Sama ambalaža ruža izgleda vrlo elegantno,no moderno. Čini se da izrađena od neke vrste metala, aluminija ili slično (no moguće da se varam, nisam željela iskušavati sreću s daljnjim isprobavanjem :D). Jako je čvrsta, čak se u početku prilično teško okretalo dno da ruž izađe , no s vremenom se to popravilo. Nakon par dana u torbici se nije ni malo ofucao, a boja je takva da vrlo često posežem za njime.

???????????????????????????????
Ovaj ruž ima voskastu teksturu,poput nekog malo tvrđeg balzama za usne i stalno mi je u torbi i često posežem za njime. Čak mu je i miris poput balzama- točnije- Labello lip buttera koji sam recenzirala ovdje. Miris je totalno isti!

??????????????????????
Lijepo njeguje usne, ne isušuje ih i vrlo lako se nanosi na usne. Nije potrebno čak ni ogledalo, lijepo dođe do ruba usana i ne prelazi preko njega vrlo lako.

??????????????????????
Pigmentacija mu je odlična za ovakav tip proizvoda! Intenzitet se može pojačati ili smanjiti, ovisno o tome što preferirate.
Sviđa mi se što ne sadrži nikakve shimmere u sebi već daje taj neki „prirodni“ sjaj, poput dobrog sjajila za usne.

????????????????????????????????????????????

Jedino što je po meni minus kod ovog proizvoda je njegova trajnost, odnosno, netrajnost! Čaša vode, pusa ili dvije i on kao da nikada nije ni bio na usnama.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kako vam se čini ovaj ruž? Biste li ga ikada kupili?
*pr proizvod

22 comments

  1. lijepa boja i ambalaža, samo po mom sudu malo preskup za takvo ne postojanje :/ radije preferiram mat ruževe i olovke koji čak i ako isušuju usne sredim to s labellom ili lip butterom..

    Sviđa mi se

  2. imam ovakakv ruž, samo u drugoj boji…zaboravila si napisati kakav je odličan ojsećaj staviti ga usne!!!ja ga obožavam,ali ga šparam jer je malo skup za moj džep, ali sigurno uzimam drugi čim ovaj potrošim 🙂

    Sviđa mi se

  3. ja baš volim takve ruževe 🙂 ne podnosim one koji isušuju usne ili su mat… već sam nakvikla da ne jedem, ne pijem i ne ljubim se kada nosim ruž pa nemam problema s nepostojanošću 😀

    btw ove slikice su ti super, novi fotić?

    Sviđa mi se

  4. Jako lijepo izgleda, i čini se da je ista boja i efekt kao i MUA Power Pout Irreplaceable koji je dio moje male kolekcije i obozavam ga,a neuporedivo je jeftiniji i zadovoljna sam,jako mi se sviđa 🙂 Od skupljih varijanti bih ,pošto mi je presudna trajnost, za ovaj novac prije uzela MF dugotrajni ili još bolje IsaDora Twist Up gloss Stick koji navodno traje par sati i ima sličnu pink nijansu koja je također predivna!

    Sviđa mi se

Komentiraj