Wet’n’Wild Comfort zone + LOTD

Za Šminkericu sam napisala uber dugački post (koji ide za koji dan… ) o jednoj Wet’n’wild paleti koja mi se sviđala manje od ove jer je čudna :D. Ovdje ću biti kratka i jasna jer mi se na ovoj paleti praktički sve sviđa!

???????????????????????????????
Radi se o paleti broj E738, imena Comfort zone. Radi se o nijansi koja je kombinacija neutralnih i zelenkastih nijansi s bezbroj mogućih lookova na kapcima.

???????????????????????????????

Na poleđini imate i par ideja kako kombinirati sjenila :).

???????????????????????????????Ambalaža nije jača strana kod ovih paleta, prilično je tanka, jeftina, brzo se izgrebe…

??????????????????????

Kistić koji dođe uz nju, također nije baš najsretnije rješenje. Mislim da bi prstom bolje nanijela i izblendala sjenilo :).

page
Sastav ne piše nigdje na ambalaži.
Sva sjenila se malko truse, no super su pigmentirana i jako lijepo se nanose i blendaju na kapcima – osim jedne, no o tome malo kasnije. Swatchevi su rađeni bez ikakve baze za sjenilo.

??????????????????????
Postojanost im je solidna, čak i bez baze za sjenilo. Nisam je koristila jer su i bez nje boje super intenzivne – što se donekle može vidjeti u looku skroz dolje, mada, u stvarnosti su boje bile još intenzivnije!

???????????????????????????????
Na svakoj od osam nijansi piše za što je namijenjena, a ja imam samo jednu malu zamjerku. Proći ću na brzinu sve nijanse :).

Lijeva strana:

???????????????????????????????
Prve tri nijanse su klasične sedefaste nijanse, kremasto baršunaste teksture. Vrlo su dobro pigmentirane, lijepo se nanose i blendaju, lako se kombiniraju s ostalim sjenilima.
Zadnje sjenilo je malo drugačije teksture. Više je mat sa krupnijim shimmerom u sebi, no na koži izgleda kao da ga nema previše. Pigmentacija mu je odlična!

Desna strana:

???????????????????????????????
Prva nijansa, namijenjena za područje ispod obrve nikako ne bi trebala tamo ići. Izgleda vrlo prljavo i neuredno iako se radi o divnoj nijansi. Radije ju stavite negdje dalje! Teksture je kao prve tri s lijeve strane.

Druga nijansa je predivna svjetlije zelena boja koju u looku nosim preko cijelog kapka! Predivna mi je! Odlično je pigmentirana, a tekstura joj je slična kao prethodnoj.
Treća nijansa je slična posljednjoj s lijeve strane! Solidno je pigmentirana, sadrži shimmer u boji prethodnog spomenutog sjenila i baš se lijepo nadopunjuje s njim.

Posljednja nijansa na desnoj strani je posebna. Nisam sigurna sviđa li mi se ili ne, no ima nešto drugačije u njoj. Na prvi pogled izgleda kao divna metalik zelena boja sa shimmerom u par nijansi, no kada je se nanese na kožu dobijete sasvim drugačiji izgled. Na nekim mjestima ostavlja bakreno- smeđi trag,a na nekima sedefasti zeleni trag… Nemam pojma o čemu se radi, ali na kapcima mi se to nije svidjelo. Izgleda kao smeđa sa zelenim mrljama koje se nekako baš ne daju izblendati…

???????????????????????????????
Sve u svemu, dosta različitih tekstura i finisha, no nedostaje barem jedna mat nijansa- mada, ako je suditi po onoj iz Petal Pusher palete onda radije ne želim mat nijansu :).

Ove palete sjenila možete kupiti u većini velikih DM-ova i u Accessoires trgovinama po cijeni od nešto manje od 50kuna, a dobijete ukupno 8,5 grama proizvoda.

Popis DM prodavaonica koje drže Wet’n’Wild proizvode možete vidjeti ovdje.

I da, na kraju look. Koristila sam samo zelenu stranu palete da vam ne dosađujem uvijek s neutralnim lookovima :). Naravno, to ne znači da ovu smeđu stranu ne nosim svaki dan :D. Predivna su sjenila :).

??????????????????????
Osim ovih sjenila, nosim novi Manhattan Easy match puder, Revlon sjajilo, Max Factor maskaru i nemam blage veze koje je ovo rumenilo :(.

??????????????????????????????????????????????????????????????????

Jeste li isprobali štogod od njihove kozmetike? Što bi htjeli probati?

Ja jedva čekam da se domognem ruževa, moram imati sve nijanse :D. Ako me pratite na fejs stranici znate da sam bezuspješno tragala po Osijeku ne bih li našla neke od nijansi koje sam željela, no ništa od toga :(. Nadam se da ću uskoro naići na njih…Držite fige!

Naušnice su poklon od Haumea nakit. Hvala puno, puno! Divne su i obožavam ih nositi! 🙂

20 comments

  1. Bokic 😉 divna je boja ova zelena, ja imam tu paletu al nije kao sto si i sama rekla to ta boja. Imace obozavam Mua sminku i nema sto nemam od njih. Jedino su mi njihovi korektori onak, losi ali inace sjenila i sjajila i rumenila i … Mogu do sutra nabrajati 😉 i da cetkice hahah 😉

    Sviđa mi se

  2. Zar nije isti ovaj look bio u recenziji Catrice rumenila Apropos Apricot? 😀
    Inace, sve pohvale za blog, posebno mi se svidaju postovi sa uredenjem doma! Samo tako nastavi! 🙂

    Sviđa mi se

  3. Sve mi se sviđa osim zamjerke kod svakog tvog make upa (konstruktivna kritika).
    Previše rumenila,izgledaš mi ko one rumenke šta su s brda pobjegle.
    inače,sve 5…

    Sviđa mi se

Komentiraj