AUSSIE COLOR MATE

Još uvijek se dobro sjećam svog prvog susreta s Aussie proizvodima koji nije završio baš najbolje, i još uvijek ne vjerujem da mi se uopće dalo pisati toliku recenziju nečega što mi je bilo toliko grozno. Ako još uvijek ne znate o čemu pričam, prisjetite se ovdje.
I sada zaboravite tu priču jer Aussie i ja imamo novo poglavlje. Iskreno, kada me mama nazvala i rekla da mi je ponovno stigao paket s njihovim proizvodima, jedva da sam i otišla po njega :/. Kad i jesam, čamio je dosta dugo u vrećici dok mu nisam igrom slučaja/sudbine/nestanka šampona – što mi se NIKADA ne događa odlučila dati priliku.

??????????????????????
Od tada sam kupila i drugu bočicu šampona i trominutne maske za kosu- a znate što znači ?! –Oboooožavam ovaj proizvod! Možete ih kupiti u DM-u, a za šampon i regenerator će te morati izdvojiti 50tak kuna, a za masku oko 60kuna.

Koliko sam prošli puta bila zgrožena Miracle Moist linijom, toliko sam sada oduševljena ovom Color Mate linijom. Ova linija je namijenjena obojenoj kosi- a pola moje kose jest tretirano tako da… :).

Ambalaža je jednaka kao i prošli put i manje više sve što sam rekla tada, stoji i sada. Za šampon, ok ,ajde može proći- slatka i funkcionira. Za regenerator i dalje tvrdim da treba stajati naopačke a to je nemoguće s poklopcem koji je toliko manji/uži/tanji od ostatka ambalaže, a trominutna maska- ostvarile su se moje sumnje – definitivno proizvod curi van ako se ostavi naopačke (odnosno, onako kako je predviđeno da stoji) nakon što se uklone zaštite. Na svu sreću, iscurila je na policu u tuš kadi pa sam uspjela barem djelomično iskoristiti proizvod. Znači, što se tiče ambalaže i dalje sam na bljeh :/.

Sada ću se baciti na kratko opisivanje svakog pojedinačnog proizvoda.

ŠAMPON

??????????????????????
On mi je odličan, potrebna je veličina lješnjaka da savršeno opere moju kosu, a vidite kolika je. Stvarno se jako lijepo zapjeni, u onako gustu punu pjenu koja odlično očisti moju kosu i taj efekt traje barem tri dana. Ne kažem ni da se onda zamasti, ali to je maksimum koliko mogu da ne operem kosu jer volim kad je svježa :), ali opet, ne želim ni pretjerivati s pranjem. I sama tekstura mu je gusta, fino miriše, no ne znam koliko on traje sam po sebi kada sam koristila i ostale proizvode iz linije s istim mirisom pa ono… Ne isušuje mi kosu, ne petlja ju… I da, količina koju dobijete je 300ml, što je nešto više nego kod uobičajenih šampona.
Sastav možete pročitati na slici ispod.

???????????????????????????????
REGENERATOR

??????????????????????
Regenerator je solidan, nije me ostavio bez riječi, ali nije ni loš. Možda da košta upola manje bi bila više oduševljena 🙂 … Dosta mi je rijedak i brzo sklizne s kose, no ipak daje i nekakav efekt – bilo je dana kada nisam koristila masku, samo da vidim njegovo djelovanje. Kosa je kasnije glatka, mekana i lako se raščešljava. On ima intenzivniji miris od šampona i kada sam upotrebljavala samo njega moja kosa je još i treći dan prije ponovnog pranja mirisala po njemu/njima.

Sastav je na slici ispod, a količina koju dobijete je 250ml.

???????????????????????????????
MASKA

??????????????????????
Maska je definitivno zvijezda ove linije! Gusta, bogata, mirisna…baš onako kako treba biti. Kosa je kasnije predivna, kao i s regeneratorom- ali jedno 10 puta više! Čak mi se i ne petlja kao prije- mislim na onaj dio kose od ispod, do vrata…Cure s dugom kosom znaju o čemu pričam! Ne kažem da toga potpuno nema, ali je puno, puno manje nego prije i da- lakše raščešljam i to što se napravi.

Sastav :).

???????????????????????????????Na žalost, sada sam došla do kraja sa svim proizvodima iz linije i vjerojatno ću ih kupiti još koji put, čim završim s isprobavanjem nekih drugih šampona/regeneratora koji sada već i predugo čekaju svoj red :).

Evo i par slikica moje kose nakon skoro dva mjeseca uporabe ovih proizvoda.

??????????????????????????????????????????????????????????????????
P.S. U DM-u možete kupiti i mini pakiranja Aussie proizvoda pa možete isprobati koja linija vama najviše odgovara prije nego izdvojite poveću svotu novca za njih.

*PR proizvod

Jeste li vi do sada isprobali koji Aussie proizvod? Ako jeste kako vam se sviđa? Ako niste, što mislite koja linija bi vama najbolje odgovarala?

20 comments

  1. kod mene isto čekaju red za recenziju,meni je i ona linija za oštećenu kosu odgovarala a odgovara i ova. jedino čemu sam se nadala je da ce mi malo vise sacuvat boju kose i da se boja nećetoliko ispirat

    Sviđa mi se

  2. Predivna kosa, nisam još isprobala aussie proizvode za kosu jer sam čitala neke loše recenzije.. Mislim da ću kupiti masku u mini pakiranju pa da isprobam 😀
    Nedostaju mi tvoji outfit i haul postovi, nadam se uskoro jednom 😉

    Sviđa mi se

  3. Kosa ti je kao sa reklame. Aussie je u prave ruke poslao 😀
    Imam istu dužinu kose, gusta je, ali je tanka dlaka, pa se mrsi, nisam probala Aussie, u mom gradu DM ga nije nabavio, a sad sam za promjenu uzela Fitoval protiv opadanja kose, za divno čudo kosa mi je takva da mi uopšte ne treba regenerator, maska, savršeno raščešljana… Sve preporuke. 😉

    Sviđa mi se

  4. Oooo 😀 ! Ovo prvo kupujem i to ću požuriti u Dm 🙂 60kn nije puno za masku ako je tako dobra!
    Koristila sam L’oreal Elseve Color Vive dugo. No,kako sam plava slično kao i ti, bivša frizerka mi je rekla da je to za tamnu kosu (iako to nigdje ne piše) i “POTAMNJUJE PLAVU KOSU” lol, pa sam bila probala druge…Btw.to je još 1 usputan razlog što je frizerka BIVŠA 😉 kad nisam bila zadovoljna bojom po njoj kao maska je bila kriva,šampon itd ..I sada cura frizerka super radi svoj posao i koristim opet istu masku i jako je dobra, kosa meka,miriše,lakse se češlja i pegla! No nakon tvog iskustva,moram i ovo imati 🙂

    Sviđa mi se

  5. super su ti članci, informativni, zanimljivi, ma sve 5! ne želim cjepidlačit, jer nisam nikakav grammar nazzi, ali taj “će te” zbiljaaa bode u oči… svaki put ga tako napišeš,a ne bi trebala. ista stvar sa zarezima i pleonazmima ( pr.”svakog pojedinačnog”).. ne znam, članci su odlični i ovo zbilja nije zlonamjero, samo malo pripazi na te sitnice 🙂

    Sviđa mi se

  6. Ja sam na svojim drugim pakiranjima Aussie šampona i te maske i ne mičem se 🙂 maska je genijalna, i slažem se, kosa još 3 dana poslije miriši 😀 i jaaako malo ga treba 😀 jedino je cijena grozna, al nekak uvijek DM ima popust ili kupon kad mi zatreba 😀 Imaš sad u knjižici s bonovima za 25% popusta, iskoristivo do 28.2. 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj