Nuxe Nirvanesque Light krema za lice

Danas vam pišem o jednoj posebnoj kremici koju koristim već tri mjeseca, dva puta na dan i totalno je zamijenila sve moje dosadašnje mazalice za lice.

???????????????????????????????
Ako niste pročitali naslov, radi se o Nuxe Nirvanesque light kremi za lice namijenjenoj za mješovitu kožu, no sasvim dobro funkcionira i na mojoj suhoj koži.

???????????????????????????????
Štoviše, daje sasvim dovoljno hidratacije, no mislim da to trebam zahvaliti pristojnim sastojcima koje sadrži ova krema, a možete ih vidjeti na slici ispod.

???????????????????????????????
Ova krema obećava zaglađivanje prvih bora, opuštanje kože, matiranje te sjajniji ten, a u nastavku recenzije će te moći pročitati kako je djelovala na moju kožu.

???????????????????????????????
Sadrži 50ml proizvoda koji trebate potrošiti u roku jedne godine, a s obzirom na to da je ja koristim dva puta dnevno , više od tri mjeseca i potrošila sam više od pola, mislim da je to i više nego moguće.

???????????????????????????????

Meni nije potrebna velika količina ove kreme za cijelo lice, točkica poput ove na slici ispod je sasvim dovoljna.

???????????????????????????????
Dolazi u papirnatoj kutijici na kojoj vam stoje sve važne informacije o ovom proizvodu. Unutar kutijice je klasična plastična tubica s rupicom kroz koju izlazi proizvod. Lako je regulirati količinu koja izlazi i nije mi se niti jednom dogodilo da izleti van previše proizvoda što je dobro :).

???????????????????????????????
Krema je vodenaste teksture, ugodnog mirisa i vrlo lako se razmazuje po licu. Jako se brzo upija i čini se kao vrlo dobra podloga za make up. Mom licu da lagani zdravi sjaj, a ne ostavlja nikakav trag/ film na licu nakon upijanja.

Čim dotakne moju kožu na licu ona se čini opuštenom i hidratiziranom. Ništa me više ne zateže, koža je na dodir vrlo glatka i čak se i pod prstima osjeti ta hidratacija jer je onako kao da pomalo zapinju za kožu- nemam pojma kako da to opišem :/… Sve u svemu, postoje kreme koje su mi davale takav osjećaj, no vrlo su rijetke i nerijetko skupe, pa sam vrlo sretna što sam otkrila nešto zbog čega neću bankrotirati, a moja kože će svejedno uživati.

???????????????????????????????
Naravno, nije mi uzrokovala nikakve nerede na licu, prištiće, osipe ili nešto deseto jer je onda vjerojatno ne bi niti koristila toliko dugo…
Što se tiče matiranja, to mi je malo teško procijeniti jer moja koža nikada nema onaj sjaj od masnoće, već da je ne znam koliko suha, na nekim mjestima i ovisno o tome kako svjetlost pada se prirodno sjaji i to niti jedna krema ne može ubiti …

???????????????????????????????
Posljednja stvar je vjerojatno nešto što mi je najteže procijeniti – zaglađivanje prvih bora… Ove koje trenutno imam nemam pojma koliko su stare, kada su se pojavile niti zbog čega. Nalaze se uglavnom na području oko očiju i one definitivno nisu nestale. Radi se zapravo o dvije crtice ispod očiju koje imam otkad znam za sebe i koje ste vjerojatno vidjeli na slikama oka izbliza i viđat će te ih i dalje. Nigdje dalje na mom licu nisam primijetila nikakve nove, niti prije korištenja ove kreme ni za vrijeme korištenja.
Svakako ću je nastaviti koristiti pa ću vas naknadno još obavijestiti ako se dogodi kakva promjena.

Ovu kremicu možete kupiti u ljekarnama, a cijena joj je oko 220kn.

Koja je vaša omiljena krema za lice?

*pr proizvod

15 comments

  1. Te prve borice sad mogu maknuti samo farmacijske kreme bogate retinolom i tretmani u kozmetickim salonima ( lasersko poticanje kolagena, hijaluron i sl ). A i to je naravno privremeno, ili ako su duboke, da ih malo ublazi. Ova kremica u svom sastavu ima lijepe sastojke, ali u sustini sve je to vise za hidrataciju, nista sto je narocito antirid.
    Pojava bora je veoma individualna, neke cure ih dobiju vec sa 20, bilo da je u pitanju celo, izmedju obrva, oci, nazolabijalna regija, a neko ih prakticno ne dobije do 40-te. Genetika, prehrana, san, pravilna njega, sve je to bitno.
    Ja kod tebe doduse ne vidim te borice. 🙂

    Sviđa mi se

    • to sam i mislila… trebala bih se već malo više posvetiti tim sastojcima u kozmetičkim proizvodima, totalno se ništ ne kužim u to 😀

      i baš mi je drago da ih ne vidiš 🙂 ja ih imam i vidim od kad znam za sebe 😀

      Sviđa mi se

Komentiraj