Day to night LOTD s Catrice All Nude

Još sam vam za jučer obećala jedan LOTD,ali svašta nešto se izdogađalo pa nisam stigla natipkati post, pa se zato danas iskupljujem :).

Danas ću vam pokazati jedan look od nekidan koji sam kreirala koristeći Catrice All Nude paletu sjenila koju sam recenzirala OVDJE, pa da malo vidite ta sjenila u akciji.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????
Konkretno, koristila sam prvu nijansu preko cijelog kapka, a zadnje dvije sam kombinirala na vanjskom V i pregibu kapka. Sve sam lijepo zajedno izblendala i stavila deblju crtu tušem. Koristila sam L’orealov tuš koji sam spominjala ovdje.

???????????????????????????????
Maskaru koju imam na ovim slikama sam također nekidan recenzirala, a radi se o Max Factor Masterpiece maskari u vodootpornoj verziji.

???????????????????????????????

Obrve sam sredila Maybelline Color Tattoo sjenilom u nijansi Permanent taupe i fiksirala s malo svjetlijeg sjenila iz Essence seta za obrve.

Na licu imam novi Manhattan tekući puder o kojem će te uskoro više čitati. Radi se o EASY MATCH MAKE UP puderu i nijansi Classic Ivory 32.

Rumenilo je Illamasqua Morale, jedno od mojih naj naj dražih rumenila , detaljnije možete vidjeti ovdje.

???????????????????????????????

DNEVNI LOOK

Na usnama imam jedan novi ruž za usne- T.LeClerc u nijansi 02 Rose Transparent. Radi se o ružu divne teksture i hidratacije, a dok čekate na moju recenziju- zavirite u Dunjinu i otkrijte nešto više o spomenutom :).

??????????????????????

??????????????????????

????????????????????????????????????????????

??????????????????????
page56565
VEČERNJI LOOK

Na obraze sam preko rumenila stavila dosta zlatnog higlightera/bronzera da se ne ističe toliko ružičasta boja, ali sam pomiješala svega i svačega dok nisam dobila željeni izgleda pa nema smisla da vam to sve pišem.

Na usnama imam MAC Rebel ruž u prilično izdašnoj količini. Ovo je jedan od najraznovrsnijih ruževa koje imam i stvarno se njime može postići sve- od totalno prirodnih usana, do gotovo crnih… Totalno ga e obožavam nositi na sve načine!

??????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????Kada malo bolje razmislim, ovo je moj go to kada nemam previše vremena za šminkanje, a opet moram izgledati pristojno :).

Ispričavam se na glupavim slikama “drugog” looka :D.

Koji look vam se više sviđa? Što mislite koji mi ruž bolje pristaje uz taj make up na očima?

11 comments

Komentiraj