Moj novogodišnji look

Iako nisam pronašla nikakve zanimljive slikice s dočeka, ispunit ću vam želju da vidite malo bolje kako je izgledao make up i outfit, ili barem dio njega :D.

Što se make upa tiče, napravila sam lagani srebrno smeđi smokey s malo srebrnih šljokica (ipak je Nova godina jel :D…). Stavila sam guste umjetne trepavice koje nisu bile previše dugačke, a preko njih sam prešla linerom koji sam malo izvukla prema van. Na donji waterline sam stavila bijelu olovku.

??????????????????????
Na obrazima imam Golden rose rumenilo u nijansi 05 Shimmer rose, a preko njega L’Oreal glam bronzer trio za brinete. Na usnama imam MUA ruž broj 15.

??????????????????????
Kosu sam mjestimice nakovrčala Remington Pearl Wandom , ali onom debljom verzijom, tek toliko da ne bude skroz ravna, no nisam imala vremena za ništa bolje…

??????????????????????
Haljina koju nosim je s Romwe.com, a dobila sam je na Šminkerici još ljetos, samo je nisam imala prilike obući.

??????????????????????
Na slici se ne vidi, no haljina je kratka- malo iznad koljena, na nogama imam prozirne hulahopke i crne cipele na petu…Klasika :).

??????????????????????
Žao mi je što nemam više slikica, nadam se da je ovo malo utažilo vašu znatiželju :).
Što ste vi nosili za doček?

8 comments

  1. šteta što se ne vidi sve… i daj please nam pokaži kućicu 😀 umiremo od želje da vidimo kako si sve sredila 😀 totalno si inspirativna i obožavam sve što napraviš :*

    Sviđa mi se

Komentiraj