Revlon lip butter – 040 Red Velvet

Mislim da nema ženske osobe koja u posljednjih godinu dvije nije čula za ovaj proizvod jer svi koji su ga isprobali nisu prestajali pričati o njemu…Naravno, kod nas nije dugo nije bio dostupan, a kada je stigao u Muller, moram priznati da me niti jedna od ponuđenih nijansi nije privlačila- kao niti cijena od preko 70 kuna , zapravo.. Nekako s time sam se oprostila s ovim proizvodom i on je blago rečeno pao u zaborav…

??????????????????????
Sve do trenutka kada mi je stigao paketić s Click2Chic u kojem se među ostalim proizvodima, našao i jedan Revlon Lip Butter. Nekako sam se sjetila sveg onog oduševljenja oko ovih proizvoda i postala presretna što ću ga napokon imati priliku isprobati! Oduševljenje je malo splasnulo kada sam vidjela nijansu koja me podsjetila na ruževe kakve bi možda moja baka nosila, no to je potrajalo samo toliko dok ga nisam namuljala na usne :D.

??????????????????????
Nijansa se zove Red Velvet – tamno crvena koja pomalo „vuče“ na smeđu , kako u ambalaži, tako recimo i na ruci. Na usnama je već druga stvar…Na usnama je malo svjetlija i više me podsjeća na tamniju boju mesa. Sve u svemu, vrlo nosiva nijansa, osobito u ovo hladnije doba kada svi težimo nečem zagasitijem. Ne sadrži nikakve shimmere ili šljokice.

??????????????????????Jako mi se sviđa i sjaj koji daje usnama i koji ne nestaje tijekom nošenja.

Lijepo se nanosi, klizi po usnama, no ne i sa njih. Stvarno je začuđujuće kako nešto tako meko, hidratantno i sjajno može dugo trajati na usnama :). Čula sam svakakve hvalospjeve o lip butterima, no malo ljudi je spominjalo njihovu trajnost na usnama, pa me to malo iznenadilo, no u pozitivnom smislu.

??????????????????????
Ako već niste shvatili iz prethodno rečenoga, ovaj proizvod uopće ne isušuje usne, štoviše, njeguje ih i čini stvarno mekima i glatkima.

Ima blagi slatkasti miris, no nema nikakav okus.

??????????????????????
Ambalaža mi se kod ovog proizvoda jako sviđa – kvalitetno je izrađena, ne otvara mi se u torbici, mala je vjerojatnost da će se „ofucati“ jer je ionako već mat…

Po meni, jedina mu je mana količina od samo 2,55 grama, što je kada uzmemo u obzir cijenu od oko 85 kuna prilično malo!
Nadam se samo da ga neću brzo potrošiti :D.

Možete ga kupiti ovdje :).

Sastojci *

???????????????????????????????
Polybutene, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Tridecyl Trimellitate, Octyldodecanol, Petrolatum, Hydrogenated Polydecene, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polyethylene, Ozokerite, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Calcium Sodium Borosilicate, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cera Alba ((Beeswax) Cire d abeille), Zinc Ricinoleate, Squalane, Silica, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Palmitoyl Oligopeptide, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Synthetic Wax, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Isodecyl Neopentanoate, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Parfum (Fragrance), BHT, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol; May Contain: Mica, Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 7 Lake (CI 15850:1), Yellow 6 Lake (CI 15985), Red 33 Lake (CI 17200), Carmine (CI 75470), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 6 Lake (CI 15850).

Evo i kako izgleda na meni :).

page

*IZVOR

**PR PROIZVOD

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Koje su vam omiljene nijanse?

6 comments

  1. Imam jedan primjerak u nijansi Sweet tart. Kupila sam ga davno prije nego je došao kod nas, nakon što sam vidla kako dobro izgleda kod nekih meni dragih blogerica. Meni je onak…ne baš favorit, da sam ga kupovala nakon isprobavanja a ne nakon dojmova sa neta, vjerojatno ga nebih niti kupila. Malo sam zakomplicirala, ali ukratko, u ovoj kategoriji ruževa meni je Loreal rouge caresse ipak draži zato jer me za razliku od ovoga nimalo ne isušuje.

    Sviđa mi se

  2. Nisam probala, valjda bude prilike 🙂
    Hvala za slike kako stoji na usnama, ipak tako bolje možemo procjeniti kakav je, a na tvojim usnama je divan. 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj