REVLON super lustrous lip gloss

Većina vas vjerojatno ne zna, ali i ja sam među Click2Chic ambasadoricama za ovaj mjesec. Sada vam se vjerojatno u glavi vrte neka pitanja, poput što je to? Što ja radim? Zašto ja? Kako sam se prijavila i to postala? Što sam dobila time? Itd. U uvodu ovog posta ću vam sve ukratko objasniti.

Click2chic je najveća hrvatska internet drogerija, inače bazirana u susjednoj nam Sloveniji. Prošlog mjeseca su raspisali natječaj za ambasadorice u Hrvatskoj i ja sam postala jedna od njih. Sredinom mjeseca mi je stigao paketić raznih proizvoda koji se mogu kupiti na njihovoj stranici, a moj zadatak je naravno, napisati recenzije za iste. U paketiću je stigao Subrina šampon i boja za kosu, Model Own sitne kuglice za nokte, Revlon lip butter, sjajilo i još poneka sitnica koje se ne mogu sjetiti, a zaboravila sam poslikati sve na hrpi :).

Još neke informacije o stranici *
• Brza dostava u vaš dom u roku od 24 sata.
• Pristupačna poštarina i besplatna dostava za kupnju iznad 50 €.
• Brojni proizvodi ekskluzivno na internetu.
• Super akcije na tvoje najomiljenije proizvode.
• Mogućnost slanja proizvoda u obliku poklona.
• Jednostavno plaćanje: s kreditnom, običnom ili Diners karticom, mogućnost plaćanja putem internetske banke ili na rate.

– Jedina loša stvar po meni je nemogućnost plaćanja putem pay-pala …

No dobro, da ja krenem s recenzijom prvog u nizu proizvoda.

??????????????????????
Dakle radi se Revlonom sjajilu za usne u nijansi Pink Snow ili Rose beige u novoj, redizajniranoj ambalaži. Možete ga pronaći u još 6 različitih nijansi.

???????????????????????????????
Za ambalažu morate priznati da izgleda prilično skupocjeno, elegantno i čini se stvarno kvalitetno izrađena. Sadrži 3,8 ml proizvoda, a aplikator je uobičajenog oblika, no nevjerojatno mekan na usnama. Na njemu ne ostaje previše proizvoda prilikom izvlačenja iz tubice.

????????????????????????????????????????????
Sama tekućina je prilično gusta, no nije previše ljepljiva. Nekako mi se čini da je dovoljno ljepljiva da traje na usnama, no opet nije nepodnošljivo gnjecava, bogata ili masna.

???????????????????????????????
Sadrži sitne šljokice koje se na usnama jako slabo osjete, gotovo nimalo. Čak se i u samoj ambalaži puno više vide nego na usnama, ili ruci na primjer.

???????????????????????????????
Boja je blago nude, gotovo prozirna. Usne se sasvim jasno naziru nakon nanošenja ovog sjajila pa ga ja najviše volim nositi preko neke nude olovke ili ruža.

Trajnost ovog sjajila je solidna, barem dva sata stoji na usnama bez pomicanja. Pri tome mi ne isuši usne, štoviše, čak se čini i da ih hidratizira.

Miris mu je vrlo blag, čini mi se po vaniliji ili tako nečemu slatkome, no nema nikakav okus – što je bolje nego da ima bljutav okus, ali i gore nego da je slatko – ovisno kako tko gleda :).

???????????????????????????????
Ako sastojke ne možete pročitati na maloj slici, na stranici ima detaljan popis.

Možete ga kupiti na Click2chic po cijeni od 9,50 Eura.

Sve u svemu, fizički jako privlačan proizvod koji bi vjerojatno prvi završio u mojoj košarici da sam ga sama kupovala. Što se tiče samih performanci sjajila, i one mi se jako sviđaju, osjećaj na usnama je jako ugodan, nekako tanak i neprimjetan što je teško pronaći među trajnijim sjajilima. Možda se i da pronaći nešto slične namjene među jeftinijim proizvodima, no sumnjam da će osjećaj na usnama i njega biti i približni kao s ovim proizvodom…

*PR proizvod

** Prepisano : izvor

4 comments

Komentiraj