Catrice Nude paleta sjenila – 010 All nude

Nedavno sam dobila paketić proizvoda/testera pun Catrice kozmetike, a ono što mi je najviše zapelo za oko donosim vam u ovom postu!

???????????????????????????????
Već ste mogli vidjeti ovu paleticu na Catrice stalcima u drogerijama, i ja sam je vidjela, no pored svih ostalih sjenila koje imam, nisam si mogla opravdati kupovinu još jedne. Na svu sreću, dobila sam tester ovih sjenila pa vam mogu pokazati kako izgledaju swatchevi, i oprez – velika je vjerojatnost da će te je htjeti kupiti nakon što vidite ovu recenziju!

???????????????????????????????
Što se tiče ambalaže, ja je nemam u original ambalaži nego ovako u plastičnom omotu, no koliko sam vidjela u DM-u, radi se o sasvim pristojnoj ambalaži. Dovoljno čvrstoj (što je i karakteristično za ovaj brand), lijepo oblikovanoj, dovoljno velikoj i dovoljno maloj :D. Uz nju dođe čak i kistić koji na jednoj strani ima kist za blendanje što je ugodno iznenađenje. Na žalost ne znam je li iskoristiv, pričam samo što sam vidjela :D.

???????????????????????????????

Sadrži 6 sjenila neutralnih nijansi, a svako je teško po jedan gram, a trebalo bi ih potrošiti unutar godine dana. Nijedno od ovih sjenila nije mat, ali posljednja dva su nešto manje shimmerasta od ostatka sjenila. Zapravo, vrlo je moguće napraviti predivan look na očima koristeći samo ovu paletu sjenila.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Sva su sjenila baršunaste teksture, a većina njih sadrži i sićušne šljokice. Ne truse se baš previše, jako su lijepo pigmentirana i lako se blendaju. Trajnost im je odlična, osobito uz bazu za sjenilo.

Bacimo se sada na swatcheve :

??????????????????????????????????????????????????????????????
Cijena ove palete je oko 40kuna, što je stvarno pristupačno i prilično povoljno za sjenila ove kvalitete.

Kako vam se čini ova paletica? Koristite li nude nijanse na kapcima?

*PR proizvod

18 comments

  1. Obožavam ovu paletu, ima baš one nijanse koje bi mi savršeno pristajel, tražim ju otkako je nahvaljena na šminkerici, ali u mom gradu nigdje nema Catrice-a šmrc 😥

    Sviđa mi se

  2. Najviše volim neutralne boje, pogotovo zemljane nijanse, imam smeđe oči pa smatram da mi takve nijanse najbolje stoje. Bolje da nisam čitala ovaj post jer ne da imam veliku želju, nego ogromnu za ovom paletom 😀

    Sviđa mi se

  3. divne nijanse, ova paleta bi mi baš odgovarala jer sam nekad puno više koristila šarene boje na kapcima no u zadnje vrijeme ove neutralne boje su prve za kojima posežem, u svim prilikama.

    Sviđa mi se

    • Malo mi je to teško usporediti jer ova paleta ima manje sjenila od spomenutih … ali recimo ovako, za isti novac ja bih radije onda uzela MUA paleticu (od 12 sjenila) jer su po kvaliteti sjenila slične, a ima ih više…a za beauty UK nemam pojma jer nemam nijednu njihovu paletu :/

      Sviđa mi se

  4. Gledam ju već mjesecima.. Jesi li možda isprobala Beuty UK palete, također neutralnih tonova kao ova, pa da možeš reći koja je bolja?
    Razlika u cijeni i nije neka, Catrice je 41,90, a Beauty UK je 49,99 kn, obje u Kozmu.

    Sviđa mi se

  5. Obožavam boje, pogotovo igrat se s njima na očima i nikad mi nije bilo jasno zašto cure cvile za tim neutralnim paletama. Al sam ju kupila, ajd, nek se nađe. Naravno da sam se zaljubila u nju, i da ide sa mnom gdje god. A kaj se kistića kaj dođe s paletom tiče, a ono, nužno zlo. Ak zbilja zbilja nemaš nijedan drugi u blizini, poslužit će. 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj