Manhattan noviteti

Manhattan nas je ove jeseni obasipao novitetima, a ja vam danas predstavljam još nekoliko njih. Iskreno, od ovih proizvoda očekujem mnogo, na fotkama izgledaju predivno i jedva čekam da ih se nekako dokopam! Jedino, ne znam koje nijanse bih si odabrala :D.

SONY DSC
Dakle, stiže nam i Manhattan BB krema koja bi trebala hidratizirati, umiriti kožu lica i koja ima antibakterijsko djelovanje. Trebala bi dati prirodan i zdrav izgled koži, ujednačen ten i dugotrajni matirajući efekt…Nadam se samo da se nisu precijenili s ovom posljednjom tvrdnjom, a ako nisu, mislim da će ovo postati najdraža BB krema cijele ženske populacije!

Dostupna je u dvije nijanse, tamnijoj i svjetlijoj, a preporučena cijena joj je 39,90kn.

PERFECT CREAMY & CARE ruž za usne

Je kremasti ruž za posebnu njegu usana, vrlo kremaste teksture koja omogućava lako nanošenje i ugodan osjećaj na usnama. Sadrži zaštitni faktor od UV-A i UV-B zračenja, a njegov hidro vitaminski kompleks njeguje vaše usne. Dermatološki je testiran,a sadrži 4g proizvoda.

Dostupan je u nekoliko nijansi, a njegova preporučena cijena je 28,90kn.

Nijansa 56I

XtremeLS_Lipstick_45M_CMYK

X-TREME LAST & SHINE ruž za usne ( 53Z I 45M)

Ovaj ruž je vrlo postojan i sjajan ruž za usne, nježne teksture i odlične pigmentacije. Lako se nanosi, daje predivan sjaj usnama i raspoloživ je u nekoliko nijansi.

Preporučena cijena mu je 38,90kn.

_Xtreme167_56I_CMYK

I posljednji novitet su Colour Splash Liquid Lip Tint sjajila za usne.

1391589_689055111106832_1470164617_n

Radi se o dugotrajnim sjajilima za usne kremaste teksture koje je inovacija na području sjajila za usne. Ona su spoj sjajila (sjaj i njega usana) i ruža za usne ( intenzitet boje i postojanost) u jednom proizvodu i zvuči vrlooooo zanimljivo!

Ne bi trebala isušivati usne, dermatološki su testirana.

Preporučena cijena im je 45,90kn za 7 ml proizvoda, dostupni su u 7 nijansi ,a možete ih kupiti u BIPI.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Kako vam se čine ovi proizvodi? Što biste htjeli isprobati? Jeste li već naišli na neke od njih? Koja vam je najljepša nijansa ovih divnih sjajila za usne?

27 comments

  1. joj, ubijaju me te bb kreme,
    ima ih toliko ne znam koju izabrati i uopće nema neke logike, imala sam garnierovu onu malu debelu, ta mi je bila koma – dobivala sam prišteve od nje, ona njihova tanka mi je najbolja na planeti, dragi mi kupio lorealovu koja je duplo skuplja (100kn) i očekivala sam čuda, a ispalo je da sam jedino ambalažom zadovoljna, njuškala sam i gledala druge i bb i cc kreme, i ono nisam ništa zaključila, vratila sam se garnierovoj na kraju da bi skužila da su i oni popravili ambalažu i sad smo si ok,
    ova ima super cijenu, samo je pitanje kvalitete, iskreno što više tih opcija u 1 imaju manje im vjerujem, 5 u1 još mi je donekle logično kad čitam šta je u tih 5, ali 8u1, 9u1 imam dojam da bi trebala biti čudotovorna i samo imam veća očekivanja a ništa i ne ispune 😀
    a sjaila mi se svaaa sviđaju, jedino su fotke malo prevelike, da su jedno do drugog onda bi ti znala reći koje bi si sebi uzela, ovak su mi svako za sebe baš najs 😀
    bokić

    Sviđa mi se

    • ma ja to uopće ne čitam, probam i ako valja – valja— čisto sumanjam da ikoja izvršava sve te funkcije koje oni tvrde 😀

      ma fotke se nisu dale smanjiti nemam pojma zašto…Stavila sam jednu manju sa svim nijansama radi lakšeg pregleda 😀

      Sviđa mi se

  2. ni ja baš ne volim ovakve postove! više volim onako kako ti to inače radiš…. i kada iskreno napišeš što misliš, ovako opet moram sama isprobavati po drogerijama!!!

    Sviđa mi se

Komentiraj