Nagradna igra :)

Napokon sam sakupila sve proizvode koje sam željela pokloniti u nagradnoj igri na jedno mjesto i uslikala ih, pa je red da je sada i objavim!

Dakle, možete osvojiti paketić makeupa koji vidite na slici. Detalji o tome što se sve skriva unutar ove kozmetičke torbice neka ostanu iznenađenje za sretnu dobitnicu.

???????????????????????????????

Ona će biti proglašena za točno dva tjedna, odnosno 16.11.2013. kada će službeno i ovo darivanje završiti.

PRAVILA IGRE:

  1. Morate biti pratitelj mog bloga i Facebook stranice kako biste bili uzeti u obzir kod odabira dobitnice

  2. Napravite svoj savršeni jesenski look i sliku pošaljite u inbox moje stranice. Na slici se mora vidjeti papirić (ili nešto drugo) na kojem piše za nagradnu igru AiryFairymakeup ili nešto slično kako bih znala da ste taj make up napravili za ovu nagradnu igru.

  3. Slike ću skupljati do posljednjeg dana, a na kraju ću ih sve objaviti i izabrati PO MOM MIŠLJENJU najbolju i objaviti je! (dakle, morate se složiti da vaša slika bude objavljena na albumu na mojoj Facebook stranici, odnosno, samim slanjem iste prihvaćate pravila ove nagradne igre).

  4. Uz sliku napišite svoje ime i prezime, te mail adresu na koju vas mogu kontaktirati ako se odlučim za vaš look.

  5. Svi profi igrači, oni koji se ne budu držali pravila, budu bili bezobrazni prema drugim sudionicima ili meni biti će diskvalificirani i nikada više neće moći sudjelovati u nagradnim igrama na ovom blogu.

Sretno svima, i možete krenuti ODMAH!!!

24 comments

  1. Jako dobar poklon, vidim MUA sjajila koju su fina i Kissproof lipstain nešto lošiji,ali odlično sve skupa,nekoliko sjenila,..super 🙂 Nadam se da će osvojiti cura sa malom makeup kolekcijom jer je ovo divan i velik poklon, dosta obuhvata! Nemam facebook,ali svima drugima sretno!

    Sviđa mi se

    • hvala 🙂 odlična su ta sjajila da… i lip stain isto…ja imam par nijansi i neke su užas, ali ova je okej, fino se vidi-za razliku od nekih 😀 i dugo traje 😀

      ma i nije neki velik, ili barem ne previše skup, ali to je najviše što sada mogu, kriza je 😀

      Sviđa mi se

  2. Super osmišljena nagradna igra. Nažalost ja sam jedna od onih koje u svako godišnje doba nanose isto. Olovku, maskaru i ruž..ponekad samo sjenilo. Možda malo glupavo, ali iskreno neznam ni sa čime bi se našminkala uopće za ovu nagradnu igru. U svakom slučaju baš me zanima pobjednica,sretno svima.

    Sviđa mi se

  3. Divno darivanje 😉

    Imam samo jedno pitanje.Mora li striktno biti majke up look ili može i nail art?
    OK da može bilo bi naglašeno, ali tko pita taj ne skita. :*

    Sviđa mi se

  4. čini se krasna nagradna igra i jako lijepo od tebe,
    ali ništa od mene, nemam facebook 🙂
    ipak rado ću vidjeti kako se našminkala pobjednica 🙂
    pozdrav

    Sviđa mi se

Komentiraj