My wedding- Dekoracije

Žao mi je što par dana nisam stigla objaviti niti jedan post, ali mučio me tutorial za salvetu . Radila sam ga par puta i uvijek nešto nije bilo u redu sa slikama… Ili su bile mutne, ili tamne, ili su mi nokti bili mutavi ili se nije vidjelo što radim… Ruku na srce, jednostavno je do boli – ali nije to to bez slika:D. Na sreću, uspjela sam nešto sklepati iz dva različita tutoriala. Budem sutra objavila posebno taj tutorial jer ponovno imam previše slika :D.

??????????????????????

Prije toga, vidjet će te sve dekoracije čije fotke sam uspjela nabaviti, bilo sa svog fotića, bilo što sam iskopala s CD-a koji smo dobili od fotografa. Kada sam već kod toga, jako puno ljudi me pitalo u vezi njih, pa ću malo i njima! Kao prvo, radi se o studiju Foto Sluga iz Rijeke, supružnicima koji su nam uljepšali taj dan, učinili nas opuštenima i sada ćemo do kraja života imati predivne slike koje će nas podsjećati na taj dan, zahvaljujući njima! Slikama smo prezadovoljni (očito :D) , a album su nam tako dobro složili da nismo mogli vjerovati…Sami su izabrali i uredili slike i mislim da ni ja sama to ne bih mogla bolje napraviti! Same fotografije su fantastične, trenutci koje su uhvatili predivni…Ma nemam riječi. Što se tiče samog slikanja bili su super profesionalni i imam smo riječi hvale. Ako želite znati malo više o njima, možete ih pronaći na njihovoj Facebook stranici ili web stranici.

Većinu slika koje će te ovdje vidjeti su njihove, ali ima i mojih…Mislim da će te vidjeti razliku :D.

Zahvalnice spakirane, a grane čekaju postavljanje na stolove.

??????????????????????
Košare s reverima su uređene, napunjene…

????????????????????????????????????????????
Jastučić za prstenje sam također malo popunila reverima (pribadačama sam ih pričvrstila, pa se lako moglo skinuti kasnije) .

??????????????????????
Mašne za stolice u crkvi :).

??????????????????????
Ovako je to izgledalo skupa s pomanderima :D.

1174
Evo malo da vidite kako je cijeli ambijent izgledao kada je manje više sve bilo gotovo i dok je još bio dan :). Ovo je jedan dio terase, od drugog na žalost nemam ovakvu sliku.

??????????????????????
Stol za mladence :D.

602
Baloni u pozadini su ispali savršeni…Nisam ni mislila da će to tako dobro ispasti…

613Barski stolovi su izgledali od prilike ovako. (kada je maknuta hrana s njih :D)

609Stolovi izbliza…

595591592593594597598

611Ovakve mašnice su bile na cvjetnjacima s palmama.

600

A sve mi je još ljepše izgledalo kada su svjetla bila ugašena.

1324Greška mi je samo što nisam stoljnjak stavila da visi s prednje strane da se sakriju noge od stola :(. Nisam baš razmišljala da će se to na slikama tako jako vidjeti…Budem znala za drugi put :D.

1325132613271335

Pirotehnika je bila iznenađenje i za mene, i baš mi se sviđa kako je ispala ova fotkica :D.

1331Eh da, dragi nije mogao odustati od njegova auta, pa smo ga morali malo prilagoditi :D.

605

Nadam se da ste uživali u slikama i da vam se sviđaju. Ako vas zanima nešto što nisam rekla, slobodno pitajte :).

26 comments

  1. sve mi je lijepo,svaka cast ali make up je mogao bit jaci jer mi djelujes isprano i bijela olovka u kutu oka mi nekako previse ide u spic,ne znam eto,meni se jedino make up nije svidio,ocekivala sam vise a sve ostalo je odlicno,u ostalom nije ni bitno,bitno je da ste se dobor proveli,cestitam 🙂

    Sviđa mi se

  2. Baš je bilo lijepo. E da i sjetila sam se tek sad da ti uopće nisam čestitala i poželjela sve najbolje oboma u zajedničkom životu i tako dalje. :/ Baš sam smotuša. Toliko su me zaokupili detalji. Ali valjda nije kasno 🙂

    Sviđa mi se

  3. ajmeee, sve je prekrasno, al ona slikica di su ugašena svjetla i ti i dragi plešete me u potpunosti ostavlja bez riječi… prekrasno… puno sreće vam želim 😉

    Sviđa mi se

  4. Moja omiljena boja je boja lavande, predivno sve izgleda… Ovo svijeće od salveta me oduševilo… Osvetljenje na stolu, drvce sve izgleda moćno… Kao da si iza sebe imala profesionalni tim.

    Sviđa mi se

  5. Predivno je sve bilo 🙂 hvala ti što se ovoliko trudiš oko postova. Sviđa mi se tvoja maštovitost i želim ti sve najbolje u tvom bračnom životu, puno sreće i razumjevanja, podrške i ljubavi 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj