Uvod u priču s vjenčanja

Od sutra službeno krećem s objavljivanjem fotografija s vjenčanja…Znam da ste dugo čekali, i ja sam skupa s vama, no sada kada krenem neću tako skoro stati. Razvrstala sam slike prema nekim događajima, pa ću ih rasporediti u nekoliko postova jer mi je jako teško izdvojiti samo par slika.

879

U prva dva posta ću vam pokazati kako je sve izgledalo, što smo radili, kako smo se zabavljali i tako to. Taj dio će biti podijeljen u dva dijela jer sam odvojila stotinjak slika, a to je malo previše za jedan post.

287
U drugom, odnosno trećem postu sam vam mislila pokazati slike samo nas mladenaca, što smo se slikali prije vjenčanja. Slikanje drugi dan nam je totalno propalo jer je vrijeme bilo užas, tako da su svi planovi s brodom, motorom i slično pali u zaborav.

246
U trećem dijelu sam mislila pokazati detaljnije kako su izgledali stolovi, dekoracije, hrana i malo objasniti što je što i kako sam to napravila,jer znam da vas ima puno koje to jako zanima :D. Također, mislim da će ovdje biti uključeni i neki kratki tutoriali.

923
U posljednjem dijelu ću vam malo detaljnije pričati o make upu, frizuri, haljini…Pokazati koje sam proizvode koristila, možda i neki tutorial napravim ako vas zanima i tako to…Možda vam dam pokoji savjet kako da preživite taj dan ako je pred vama i tako 😀

929
Sinoć smo još imali i večeru za sve one koji nisu mogli doći na more na vjenčanje, tako da je sada i to sve službeno iza nas :D.

Ako imate još kakvih ideja i želja slobodno pišite, sve prihvaćam i uvažavam!

25 comments

  1. nakon prvog posta o tvojim idejama da sve sama radiš za vjencanje – skupila sam hrabrost i pokušala isto. ja nisam imala toliko puno posla jer smo bili u hotelskoj sali, ali sve šta se moglo sam napravila rucno. i hvala ti na inspiraciji 🙂

    Sviđa mi se

  2. Predivna mladenka si bila. Veselim se ostalim slikama i člancima i baš si odlično zamislila kako ćeš podijeliti postove. Najviše od svega me zanimaju kako su izgledale dekoracije i izrada istih. 😉

    Sviđa mi se

  3. super ti je haljina! nisam ni sumnjala da budeš lošu izabrala… 🙂 kak je ti je bilo manevrirati s njom (sjećam se da si bila rekla da se toga najviše bojiš..), jel ti bila teška? jel preporučaš takve haljine? nisi se presvlačila, ili?
    molim te daj nam tutorial za salvete! vidim na slici da se čak i muški dive kak si ih složila!

    Sviđa mi se

  4. Predivno; vjenčanica,frizura,šminka ali pogotovo osmijeh koji sve govori 🙂 Vidi se da si dala max od sebe jer je sve stvarno prekrasno uređeno,barem se vidi po ovih par slika koje si stavila.Naravno,sa nestrpljenjem očekujem druge postove.

    Sviđa mi se

  5. Može jedan post sa savjetima za nas koje tek čeka sva zbrka oko vjenčanja, posebno onaj dio sa traženjem idealne vjenčanice? Btw bila si prekrasna mlada 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj