Essence Miami roller girl rumenilo

Kao i obično, navučena sam na kupovinu LE Essence proizvoda koji vjerojatno više nigdje nećete moći pronaći… Kažem da sam navučena jer ih uvijek svi toliko hvale da se ne mogu oduprijeti porivu za kupovinom kada naletim na tako nešto! Inače sam jako,jako zadovoljna njihovim LE proizvodima koji su generalno uvijek bolji od onih iz njihovog redovnog asortimana…Samo, s ovim rumenilom nisam baš oduševljena …Ako vas zanima zašto, nastavite čitati tekst.
???????????????????????????????
Pronašla sam ga u DM-u, a cijena mu je bila negdje između 20 i 30 kuna, ne sjećam se više točno, za 8 grama proizvoda što je biti solidna količina za tu cijenu.
???????????????????????????????
Krenimo od ambalaže. Ona je kod ovog proizvoda blago rečeno jadna! Recimo, ja imam hrpu rumenila, koristim ih godinama i ni onda ih ne potrošim i zbog toga mi je bitno da je ambalaža čvrsta, praktična i dugotrajna. Sve što kod ovog proizvoda nije. U početku se teško otvarao, a kada se jednom otvorio kako spada, više se ne da zatvoriti. Nakon par upotreba otpao je i poklopac i napravio nered u mom kovčegu za šminku- san svake djevojke koja imalo drži do čistoće i urednosti!
Sama plastika od koje je napravljeno je tanka i jadna tako blje…

???????????????????????????????

Nadalje, na poleđini je bila naljepnica na našem jeziku na kojoj je pisalo da je rok trajanja duži od 30 mjeseci, a kada sam je odlijepila, na originalnom pakiranju je pisalo 12 mjeseci od otvaranja.
???????????????????????????????
Na svu sreću, barem se sastojci vide.

???????????????????????????????

Što se tiče samog proizvoda u ambalaži, on izgleda predivno. Moram priznati da još uvijek nisam vidjela nešto slično kod brandova dostupnih kod nas, i svidjela mi se ideja o tri nijanse rumenila u jednom. Čak je i dovoljno dugačko ga bez problema možete kistom uzeti pojedinačne nijanse bez miješanja.

???????????????????????????????

Čak je i odabir nijansi odličan, pravi ljetni i ima za svakoga ponešto.

Na kraju, sve je to jako lijepo zamišljeno, ali loše izvedeno!

Rumenilo se trusi kao ludo čime god da sam ga pokušala nanijeti. Tekstura mu je na prvu dosta tvrda, kamena, a čim ga dotaknem počne se pretvarati u prah i leti na sve strane! Čak se i na swatchevima svih nijansi vidi taj prah.
???????????????????????????????
Problem je u tome što sam po prvi puta u životu vidjela što znači nemoći ravnomjerno nanijeti proizvod na mjesto gdje je namijenjen. Doslovno se ne da lijepo izblendati (ni s jednim kistom) po obrazima i zbog toga ga ne volim koristiti.
???????????????????????????????
Još jedna stvar koja ne valja je postojanost! Dovoljno je da samo nehotice taknem obraz i gotovo sav proizvod nestane s njega! I to je još nešto s čime se prije nisam susrela i nikako mi se to ne sviđa!
???????????????????????????????
Sve su svemu, čini mi se da negativne strane vode s 5 naprama 2, i ako još možete, sačuvajte tih 20-30kn za nešto pametnije!

???????????????????????????????

Je li vam zapelo za oko ovo rumenilo? Jeste li ga kupile? Kako se vama čini?

13 comments

  1. Sama si sebi kriva jer si se sama zapetljala. Jako sam se razocarala jer si na pocetku bila vrlo dobra i nisam imala ama bas nijednu manu. Bila si. Sada si se skroz srozala u mojim ocima. Obecajes i zeznes nas. Gdje je clanak o sminkanju ociju prema obliku ,gdje je tutorial sa torbom? Lakse ce ti biti ako nista ne obecajes. Slike su samo bile kap koja je prelila casu

    Sviđa mi se

    • Đizus, draga Suzana, NAŽALOST, skupljaš zaista samo psihijatrijske slučajeve po blogu. Dobro curo/ženo, jesi ti ikada posjetila nekakvog stručnjaka?! Ako nisi dosad, molim te da to napraviš! Ovo je NEČUVENO!!! Ona je “obećala”, “srozala se u očima”, wtf!? Jel’ ti čitaš što pišeš, ‘ćerce?

      Ja ne vjerujem, koliko pacijenata na jednom mjestu. Da nije komično, bilo bi tragično!!! -_-

      Sviđa mi se

    • Ako je već dugo čitaš trebalo bi ti biti jasno da ovo ljeto nije mnogo stigla zbog posla i priprema za vjenčanje koje traže jako mnogo vremena kad sve sama radiš.
      A slike se dugo čekaju, više od mjesec dana, a sami fotografi često svjesno obećaju da će biti ranije gotovo iako znaju da neće….
      Na kraju samo želim reći da ne volim ovako odgovarati, ali ne mogu vjerovati što Airy sve trpi od nepoznatih cura koje su previše zainteresirane za njezin izgled taj dan. I bezveze je gnjave i doslovno maltretiraju skrivajući se iza lažnih mail adresa.
      Pozdrav svima dobre volje 🙂

      Sviđa mi se

  2. a tko zna…možda kistovi koje koristiš su previše tvrdi pa trusi proizvod…možda bolje da koristiš neki mekaniji kist za nanošenje pa se ne bi toliko trusil pošto djevojke govore da je njima super… što se tiče samog pakiranja, proizvod od 20-tak kuna niti ne može imati ne znam kakvu ambalažu…npr.meni je ambalaža kod rimel rumenila puno jadnija nego ova, a skuplji je kao proizvod…meni se čini odlično idejom što je duguljast i kao što si napisala da se lako može odabrati boja 🙂 recenzija je svakako za diskusiju 🙂 pusa pozz 🙂

    Sviđa mi se

  3. Zanimljivo, ali moji se dojmovi ptpuno razlikuju od tvojih 😀 dobro, ambalaža jest jadna, ali meni je još uvijek skroz čitava, a inače mi se sve živo pokida 🙂 i meni se savršeno blenda i zbilja je postojano na mojoj koži. stvarno mi je jedno od najčešće korištenih rumenila postalo. al ok, sve je to individualno 🙂

    Sviđa mi se

  4. Imam ga i meni se baš sviđa. Na stranu ambalaža koja je stvarno koma, na svu sreću meni još nije otpao poklopac, ali vjerujem da hoće 😀 No, što se tiče trajnosti meni stvarno dugo traje na licu, posebno ova breskvasta nijansa koju najviše i koristim. Ali da se teško blenda, to se slažem, pogotovo sad kad mi je koža suša nego ljeti 🙂

    Sviđa mi se

  5. A vidiš, meni se niti trusi previše, niti skida s obraza, ambalaža mi je čvrsta i dobra i uredno se otvara i zatvara, i uredno ga mogu blendati na obrazima… I stvarno sam zadovoljna njime, cijelo ljeto sam ga koristila i produžila sam ga sad i na jesenski proizvod dok ne nađem nešto nježnije…

    Sviđa mi se

  6. Joj, ovo mi je jedno od najdražih rumenila, koristim ga otkad sam ga kupila najmanje 1-2 put tjedno, pogotovo narančastu stranu. Nisam primjetila da odlazi s lica. Nanosim ga MAC 217icom i super izgleda na licu…Baš mi je žao što te razočaralo….

    Sviđa mi se

Komentiraj