Manhattan Miss Right paleta sjenila

Danas je na redu recenzija jedne nove Manhattan palete sjenila, a najbolja stvar kod nje je to što ne morate čekati da vam stigne već je možete ugrabiti u najbližem DM-U,Bipi, Kozmu ili Mulleru…Možda još gdjegod :).

???????????????????????????????

Cijena joj je 59 kuna, a dostupna je u sve ukupno 10 kombinacija boja. Ja sam izabrala paleticu imena Miss Right 53T zbog jedinstvene kombinacije nijansi u njoj, a osobito ove nijanse boje lososa koja mi je posebno zapela za oko. Trebalo bi je potrošiti u roku od 30 mjeseci od otvaranja.

???????????????????????????????
Paletica sve ukupno sadrži četiri različite nijanse i spužvasti aplikator koji se već pri prvom pokušaju upotrebe malo rasklimao – mislim na spužvicu koja je zalijepljena na plastiku.

???????????????????????????????
Ostatak ambalaže je u sada već prepoznatljivom Manhattan stilu. Vrlo kvalitetan, čvrst, lako se zatvara i otvara (ali samo ako ja to želim :D) i vrlo dobro leži u ruci.

???????????????????????????????
Sve nijanse u ovoj paleti su sedefaste i sadrže mikroshimmer koji je golim okom gotovo nevidljiv. Dok sjenila stoje samo u ambalaži teško je reći da su i sedefasta, no mislim da je na swatchevima sve vidljivo.

???????????????????????????????
Tekstura sjenila je vrlo mekana, praškasta, lijepo se kupi kistom, no čini se da se dosta i truse ove svjetlije nijanse. Ova tamno plava je nešto drugačija, tvrđa i nisam primijetila trušenje.

???????????????????????????????
Kada sam već kod toga, moram primijetiti da je i tamnija nijansa puno pigmentiranija od ostatka sjenila u paleti. Ta me činjenica čak malo i razočarala jer sam očekivala više od nijanse koja mi je zapela za oko i nekako imam dojam da je mogla biti puno bolja. Ostale dvije nijanse su dosta svijetle pa zapravo i ne mogu očekivati ne znam što od njih… No, na kapku , uz dobru bazu i nadogradnju ili pak nanošenje mokrom tehnikom situacija se znatno popravlja, pa možete uskoro očekivati neki tutorial s ovom paleticom.

???????????????????????????????
Sva se sjenila lijepo nanose i lako blendaju, kako međusobno, tako i s drugim sjenilima. Trajnost mi je sasvim solidna, ne nakupljaju se u pregibu kapka i ne blijede tokom dana – s time da imajte na umu da koristim bazu za sjenilo i nemam masne kapke.

??????????????????????????????????????????????????????????????
Swatchevi su rađeni bez ikakve baze, tekuće podloge ili nečeg sličnog na ruci.

*PR uzorak

Koju Manhattan paletu bi htjele imati?

22 comments

  1. meni se uopće ne sviđaju ove nijanse, nemam pojma kako bi složila neki look s njima i da to izgleda okej…jedva čekam da vidim što ćeš ti napraviti 😀

    Sviđa mi se

  2. ja am ju baš danas kupila jer sam se zaljubila u ovu nijansu koja je i tebi naj 😀 i sada kada sam ju malo isprobala kontam da obožavam i ovu plavu – predivna je!

    Sviđa mi se

  3. gledala sam ih nekidan,ali se nisam mogla odlučiti 😀 sada mislim da ću uzeti ovu koju si ti recenzirala, naprosto je divna! barem na swatchevima…

    Sviđa mi se

Komentiraj