Boohoo haul

Jučer je na Šminkerici objavljen moj haul članak koji vjerujem da ste pročitali, no ako niste, kliknite OVDJE da ga vidite. U ovom članku možete vidjeti kako stvari koje sam naručila s boohoo.com izgledaju na meni, uz ime modela koji nosim, cijenu i veličinu :). Za malo detaljnije opise pogledajte ipak članak na Šminkerici da ne pišem sve duplo, a ondje ima i još punooo stvarčica koje sam kupila proteklih mjesec, dva.

Dakle, sva odjeća iz ovog članka kupljena je na stranici boohoo.com čije je sjedište u UK, što znači samo jedno – NEMA PLAĆANJA CARINE ILI/I PDV-a bez obzira na iznos za koji naručujete.

Po novom, nema čak niti poštarine za sve narudžbe unutar EU, odnosno sve narudžbe koje plaćate u eurima. Dakle, možete naručiti jednu jedinu stvarčicu i dobiti je samo za cijenu koliko košta ta stvar :D.

Vrlo često imaju popuste, a uglavnom je sva odjeća i veće kvalitete nego što biste očekivali za tu cijenu. Malo me razočarala košuljica, no preživjet ću jer su sve suknjice fenomenalne!

Stvari stignu za 7-8 dana, recimo ja sam naručila u ponedjeljak, a u idući ponedjeljak je pošilja već stigla. Sve je bilo super spakirano, a na mojoj Facebook stranici ste mogli vidjeti i kako je on izgledao.

Ići ću istim redom kao na Šminkerici, pa ako budete istovremeno gledali oba članka, biti će vam lakše :). I da, na svim slikama imam istu majicu i cipele jer mi se nije dalo presvlačiti i slagati outfite, no sigurno će te vidjeti ove suknjice u akciji i to vrlo skoro :).

Constance Wet Look Skater Skirt (10, wine) – 4 funte

????????????????????????????????????????????

Sarah Floral Skater Skirt (12, blue) – 8 funti

????????????????????????????????????????????

Kate Scuba Box Pleat Skater Skirt (12, mocha) – 6 funti

????????????????????????????????????????????

Katie Box Pleat Skater Skirt (10, jade, tomato, turquoise) – 6 funti

??????????????????????????????????????????????????????????????????

Maya Scoop Neck Skater Dress (10, cobalt) – 12 funti

????????????????????????????????????????????

Julia Box Pleat Sleeveless Skater Dress (10, ivory) – 12 funti

????????????????????????????????????????????

Lois Ribbed Ponte Box Pleat Skater Skirt (12, lime) – 12 eura

????????????????????????????????????????????

Anna Geo Ethnic Print Cotton Skater Skirt (10, multi) – 9 eura

????????????????????????????????????????????

Ashley Crochet Shoulder And Back Contrast Shirt (10, ivory) – 8 eura

????????????????????????????????????????????I to bi bilo to 🙂 Volite li i vi ovakve suknjice? Gdje ih vi kupujete? Što mislite o online kupovini?

39 comments

  1. prekrasna robica, tebi odlično stoji!!! baš prelijepo!
    odmah sam morala baciti i ja oko na boohoo i stvarno njihove haljine i suknje su me oduševile…
    naručila bih nešto ali mi treba pomoć… ne spadam ni u jednu njihovu mjeru… 😦
    možeš li mi napisati svoje mjere (grudi, struk, kukovi) da pokušam na osnovu toga doći do nekog zaključka…
    hvala ti! 🙂

    Sviđa mi se

  2. bok 🙂
    robica je preslatka i odlicno ti stoji svida mi je suknja bolje kave 🙂 bas si mislim narucit par komada. stranica je isto odlicna ali pls mi pomozi….
    jesi li ikada narucivala sa romwe stranice? jeli slucajno znas kolika je postarina?

    Sviđa mi se

  3. Moram napisati,stiglo mi je sve nakon samo 8dana sa boohoo! I moram reći da ove haljinice bolje stoje curama koje su jače i gore. Lijepa je i ok stoji,nosit ću je,ali suknjica mi ljepše izgleda nego haljina! Dok su mi na tebi bolje haljine! Sve u svemu,ja sam baš zadovoljna! E sad kad već pišem, moram reći da je i MUA poslala svoje za 10dana, ali nije mi stigao Undress your skin Highligting powder jer ga nemaju trenutno..Ali naplaćen jeste ali precrtan. Hoće li ga možda poslati možda naknadno ili..?Možda znaš, ja sam prvi put naručila i nemam s njima iskustva..Nije strašno, 3 funte,ali.. Njemu sam se posebno radovala 😦

    Sviđa mi se

  4. Hey,ti bi trebala biti njihov PR za RH=)Da te plate ili bar da imaš popuste:) Izabrala sam si par komada,ali veličinu za haljine ne mogu skužiti. Inače nosim M uglavnom,a nekada i L. Možda mi možeš reći što misliš koja veličlina mi odg.Grudi su manje (LoL;) )pa spadam u njihovu 8, a struk i bokovi 10..mada bokovi su na granici sa 12 nažalost.. Konkretno me zanima haljina poput bijele tvoje ali crvenu bih,..Da li da uzmem 10 kao sredinu? Ne znam koji ti uzimaš, malo sam uža od tebe ali veliki bokovi,..i TNX:)

    Sviđa mi se

  5. Baš su slatke suknjice i ova bijela haljina je stvarno lijepa. Ja bih samo uz njih uzela druge cipele, za dan neke otvorene sandalice bez pete, za noć sandale na petu ili platforme, jer inače ne volim salonke po ljeti, nekako mi djeluju “preteško” za ove vrućine 🙂

    Sviđa mi se

  6. Ma super ti je sve i sve ti super ostoji. Zajebi ostale,nosi sta ti se svida i briga te. Kad bi slusala druge sta da nosis,izgledala bi kao cirkus. :*

    Sviđa mi se

  7. Bijelu haljinicu sličnog kroja vidjela sam u Vešmašini i zaljubila se u nju, ali je nisam kupila zato što je bila više od 600 kn što mi je preskupo za još jednu haljinu u nizu. Zato ću sad kupiti ovu koju si 😀 Zanima me jedino jesu li kroj jako uz tijelo pa treba li uzeti veći ili manji broj? Visoka sam(172 cm), ali haljine nosim XS, a ako je kroj jako uzak S. Što mi ti preporučuješ?

    Sviđa mi se

  8. Suknjice su super, jedino prva mi nije nešto, ne sviđa mi se na gumu, naročito tanku gumu, to što se širi odmah, ostale su divne, jer dobro naglašavaju struk. Haljinice su jako fine, mislim da treba da ih naručiš jednako ako ne i više nego suknjica.

    Sviđa mi se

    • ma uzela sam više suknjica jer su one raznovrsnije za kombiniranje, uvijek drugačije izgledaju,a haljine…ko haljine, takve su kakve su i nema puno mjesta za igranje – sa suknjom imaš svaki dan novu haljinicu 😀

      Sviđa mi se

  9. zbilja vas ne kuzim, cure. zar vi nemate nesto sto vam se jako svidja pa to svejedno volite nositi cak i ako ne laska bas 200% vasoj figuri?

    Sviđa mi se

  10. ti baš ne želiš poslušati tuđe savjete, cure ti stalno govore da te ovaj kroj čini širom, a ti uporno i dalje tako nosiš / kupuješ, to su samo dobronamjerni savjeti koje ti ne znaš iskoristiti

    Sviđa mi se

    • pa meni se sviđa i gotovo…i mislim da mi dobro stoji, i ne volim uske suknje jer se u njima ne osjećam dobro, isto kao i u dugačkima…. nosim ono što volim i u čemu se dobro osjećam i to sigurno neću mijenjati zbog bilo kakvih savjeta… jedna cura kaže dobro ti je, druga loše ti , trećoj se sviđa sve, četvrtoj ništa…i onda ja na kraju napravim po svome i gotovo…

      Sviđa mi se

      • Meni se sviđa skoro sve ovdje. Konkretno primjećujem da je ovo bolje nego neke uske haljine preko zime što si objavila…Ove višeg kroja malo šire prikrivaju naslage na struku (ne zamjeri na izrazu,imam ih i ja:) ).Da su duže, listovi bi bili predebeli,znači dužina bar malo iznad koljena. To sam uočila i na sebi. I kada brzo prevrtim slike, vidim da ti tamno plava boja i šareno pogotovo ne stoje uz ten i kosu. Smedja onako,siva isto osrednje,malo se stopiš u njima…Crvena, zelena,narančasta (žive definirane boje) te nude u kombinaciji sa tamnijim dolje,bijela i crna ti jako,jako dobro stoje,…Jeans je dobar,imaš neke lijepe jeans hlače na starim slikama:) Po pitanju starijih slika, primjetila sam da ti dzemperi preko hlača i suknji te vunene haljine ne stoje,znači vuneno ti baš ne odgovara, također ni kad si zakopčana do grla. Bolje je nešto malo otkriveno poput bjele majice gore..A duže košulje bilo koje boje i materijala na hlače,suknje ili tajice su suuuper! Dok uske majice ti idu na dublje suknje odlično. Sakoići i jeans jaknice na haljine poput bjele gore su savršeni! Balerinke ti na suknju ne stoje,već na hlače! Ako šetaš gradom i želiš udobnost ali sa suknjom, bolji izbor su sandale sa popunjenom petom od pluta koje su trenutno svuda dostupne u svim mogućim varijantama. Sve u svemu, meni je ovo bolje u odnosu na prije slike na šminkerici i jako dobro se snalaziš bez obzira što ti govorili svi mi=)

        Sviđa mi se

  11. Meni se čini da ti puno bolje stoje kraće stvari. recimo haljice i šarena suknjica. Mislim da ti ove druge duže suknje previše prekrivaju tijelo. kako da to objasnim? recimo suknjica je od pupka do koljena. nekako je sakriveno sve. nez kako drugačije reći :DDD mislim dobre su, slatko ti stoje, ali daju mi dojam kao nešto što bi dame 40+ izabrale kao nešto ludo šareno a opet decentno. nez. moje mišljenje 🙂 http://images.dannychoo.com/stockimg/200906_long_skirt1.jpg evo jedna totalno bezvezna slika, ali po meni najbolje stoji predzasnja slika i slika prije nje. a tvoj stil je ajmo reć druga slika. 🙂

    Sviđa mi se

  12. Ne znam koju bi prije izabrala, najradije bi ih sve skinula s tebe i probala!! 😀 Posebno mi se sviđa plava suknjica i prozirna košuljica! Možda si naručim tu kombinaciju jer je divna. A i druge su krasne! I ne obaziri se na komentare da ti ne stoji, sve dok tako zračiš i super nosiš sve što obučeš, nemaj brige. 🙂

    Sviđa mi se

  13. Sve stvari su prekrasne, ali nažalost ne stoje ti sve prekrasno. Plava haljina sa remenom je divna i stoji ti odlično ta dužina do koljena. Ove suknjice su divne, ali te taj model čini širom nego što jesi, a ni njihova dužina ti baš ne laska.

    Sviđa mi se

  14. haljinice su mi krasne!! mogla bi koju naručiti kad sjedne plaća 😀 UK shopovi su odlični, preporučam i inlovewithfashion.com 🙂

    Sviđa mi se

  15. Suknjice su krasne, jako si lijepo odabrala. Posebno mi se svidjaju tamno plava sa cvjetovima, tirkizna, bijela haljina sa kaisem i suknja boje limete. Nadam se da se neces uvrijediti, jer kazem iz najbolje namjere, ali mislim da ti puno bolje stoje malo duzi modeli suknje, i da tvojoj gradji od svega prikazanog najbolje stoji rojal plava haljina sa pojasom, dok bi krace sire modele trebala izbjegavati.

    Sviđa mi se

  16. ajme , ja sam se zaljubila u onu “kožnu”! totalno je moj stil, mogla bi ti ju ukrasti 🙂 i košuljica mi se jako sviđa i bijela haljina ti mrak stoji! jedva čekam da te vidim u vjenčanici!!!!!

    Sviđa mi se

Komentiraj